Tuesday, January 8, 2013

Hari ke 23: Dalam khayalan ganja, Hadi kafirkan ahli PAS


Blogger Gelombang Wangsa Maju SINI melaporkan kisah Haji Hadi akhirnya muncul pada hari ke 23 selepas muncul isu lapuk Amanah Haji Hadi yang kafirkan orang untuk memberi kenyataan berhubung penggunaan kalimah Allah dalam gereja.


Hadi mengulang pendirian PAS pada tahun 2010 untuk setuju kalimah Allah digunakan oleh ugama lain dengan Anwar Ibrahim, Lim Kit Siang dan Mat Sabu dalam keadaan seolah-olah dipaksa oleh ketiga-tiga mereka.

Anwar Ibrahim pelopor Islam plural dan liberal yang sesat serta pejuang LGBT.

Mat Sabu penzina tak cuci muka PAS yang baru beberapa hari mengaku tidak tahu sangat pasal ugama tapi  terus umumkan pendirian PAS berdasarkan perjanjian tahun 2010 padahal ramai pemimpin PAS sudah ubah pendirian dalam hal ini.

Manakala Lim Kit Siang pula ada cavanis Cina yang free thinker manakala anaknya adalah aktivis gereja yang mahu murtadkan orang Melayu Islam dan mahu hancurkan warisan Islam negara ini.


Keadaan gambar di atas betul-betul mengingatkan kita pada peristiwa President Suharto terpaksa menandatangani perjanjian dengan IMF dengan kawan Anwar Ibrahim, Michael Camdesus menjenguk dari belakang seolah-olah memaksa Suiharto.

Suharto macam juga Haji Hadi adalah pembawa masaalah. Hadi telah sesat kerana mengkafirkan  sebahagian orang Islam yang tidak mahu jadi ahli parti Haji Hadi.

Menurut Sg Rapat Online SINI, Harun Din dan Harun taib telah ditendang keluar dari mesyuarat Pakatan rakyat dan pendirian ini dipaksake atas Hadi supaya diterima oleh si fasiq, si munafiq dan si kafirun.Blogger tersebut menganggap Haji hadi membaca kenyataan tersebut dalam keadaan khayal dari menghisap ganja kerana dia menggunakan ayat Quran yang jelas orang biasa yang ada otak (tak macam orang PAS) pun salah tafsir ayat AL Imran 64.

Mafhumnya SINI mengajak ahli kitab masuk Islam dan bukan untuk ahli kitab boleh guna kilamah Allah. dan samakan tuhan yang kita sembah dengan tuhan yang mereka kononnya sembah.

Hadi tahu perbuatannya salah kerana dia sendiri ada sebut dalam satu sidang akhbar di 4:17, berikut:


Hadi sebut Perjanian Hudaibiyah dah setuju Allah untuk guna orang Islam.

Ramai "ular dalam semak PAS" lain pun setuju untuk politik tapi tak setuju dari segi hukum. Baca SINI, SINI dan SINI.


Samalah dengan mereka bersetuju dengan 1Allah. iaitu Allah yang tiga dalam satu yang dipercayai Kristian  samalah dengan Allah yang esa yang dipercayai Islam.   

Nampaknya Hadi yang dahulu kafirkan UMNO sudah sesat dan kini kafirkan dirinya dan seluruh ahli PAS dengan setuju pada konsep 1tuhan.

Balasan tuhan keapda PAS kerana mudah disesatkan dan bersungguh-sungguh nak sesatkan orang Islam

6 comments:

 • Jabronny says:
  January 9, 2013 at 12:09:00 AM GMT+8

  This Hadi has shit planted in his head. And of late his arse has been screwed by BABI. His action is very iresponsible and he should immediately taubat and apologise to all muslims. And later another mother fucker N Ajis will also has his rotten arse be screwed by BABI.

 • Anonymous says:
  January 9, 2013 at 12:48:00 AM GMT+8

  Salam. Ya ALLAH, KAMU tunjukkanlah Kekuasaan Kamu kepada Mereka2 Yang Meyamakan Kamu dengan Yang Lain. Mereka meletakkan Nama ALLAH setaraf dengan Salib yang Mereka Sembah. Hasrat jahat ini didokong oleh Ajis, Hadji, Angwar dan Sabun bagi menghancurkan Ugama Islam sendiri. Meyesat kan Orang Islam dan Menimbulkan Keraguan sesama Islam. Aminnnn

 • Anonymous says:
  January 9, 2013 at 7:35:00 AM GMT+8

  , menghulur kelingkingnya yang berkait itu.

 • Anonymous says:
  January 9, 2013 at 10:23:00 AM GMT+8

  Ulamak Muktabar adalah pewaris Nabi.

  Perlu diingat dizaman Rasulullah SAW sudah ada nabi palsu yang bernama Musailamah ibn Habib@ Musailamah al- Kazzab.

  DiMalaysia sudah ramai ulamak2 palsu. Untuk mengenali mereka tidak sukar kerana ulamak2 palsu ini selalunya mengeluarkan 'fatwa2' karut yang bercanggah dengan ajaran Islam. Sekadar beberapa contoh. 'Mengkafirkan sesama Islam', 'Tuhan pun mencarut', 'Tuhan pun samseng' dan banyak lagi. Segala 'fatwa' karut marut itu mempunyai satu tujuan iaitu untuk mendapat sokongan dari pengikut2nya. Lebih jijik lagi sifat ulamak2 palsu ini sanggup melakukan apa sahaja untuk mecapai cita2 peribadi mereka.

  Jika ulamak merupakan pewaris nabi maka ulamak2 palsu ini pula adalah pewaris kepada nabi palsu. Kehidupan mereka dipenuhi dengan kepalsuan, kepura2an dan bergelumang dengan ppembohongan. Wallahualam.

  mtk

 • mohammad azren says:
  January 10, 2013 at 5:27:00 PM GMT+8

  Kebenara akan terlihat jua akhirnya.

 • Anonymous says:
  January 10, 2013 at 11:20:00 PM GMT+8

  Klu nak translate ke Bahasa Melayu, knp perkataan God ditkr kpd kalimah Allah? sedangkan kalimah Allah asalnya dari bahasa Arab, bknnya Bahasa Melayu. Tapi krn Allah adalah nama yg khas bg zat yg wajib wujud dgn berhak disembah, maka ianya digunakan oleh orang Islam tak kiralah samada melayu, mat salleh, negro, jepun, cina, india dll. Walaupun terjemahan Quran tu dibuat dlm pelbagai bahasa, nama Allah tetap disebut sbg Allah. Pasal apa bible dlm bahasa lain x sebut Allah, tp bila bahasa Melayu nak gunakan Allah? Tak lain mesti ada niat jahat. Celakalah bg org Islam yg meredhai atau bersekongkol dgn niat jahat ni.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)