SURVEY/BANCI

Melalui peguam dan orang tengah, Sirul kini kata dia diarah bunuh maka ada pihak rasa dia patut diampunkan dari hukuman membunuh. Sepatutnya polis tidak bunuh orang.

Namun, Sirul mengaku pada polis dia yang bunuh dan sendiri polis bawa ketempat kejadian. Proses mahkamah telah dijalankan. Sirul tidak masuk kandang saksi pertahankan diri dan dalam dokumen mahkamah, tiada pula dedah orang yang arah bunuh selain dari Inspektor Azrilah. Perbincangan di SINI.

Kami mahu dengar pandangan anda samada PATUTKAH SIRUL JALANI HUKUMAN KERANA MEMBUNUH? Nyatakan dalam survey/banci.

Patutkah Sirul dilepaskan dari hukuman kerana membunuh?

Sunday, January 13, 2013

Hari 27 Hadi bisu: Dahlah tak taubat, promosi lagi Amanah PuakaMARANG 11 Jan. - Biarpun dikecam hebat agar Datuk Seri Abdul Hadi Awang menarik balik amanatnya yang didakwa memesongkan akidah umat Islam, Presiden Pas itu tidak menghiraukan desakan tersebut sebaliknya menegaskan beliau tetap akan mempertahankan amanat berkenaan.

Berikutan itu, beliau turut melancarkan buku Amanat Haji Hadi untuk cetakan kali kedua selepas selesai menyampaikan kuliah mingguannya di Masjid Rusila, di sini hari ini.

Buku setebal 74 muka surat itu bertajuk Amanat Haji Hadi, Antara Fitnah dan Fakta selain tajuk kecil di bawahnya yang menyebut Penghuraian dan Penjelasan Dato' Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang yang disusun oleh Muhammad Khalil Abdul Hadi.

Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20130112/po_05/Presiden-Pas-lancar-buku-Amanat-Haji-Hadi

© Utusan Melayu (M) Bhd

1 comments:

  • Anonymous says:
    January 13, 2013 at 10:47:00 PM GMT+8

    Tghh tak bisu hampa tu yg pekak

fda

Link2Me WeLinkBk (254)