Friday, January 25, 2013

Hadi hari 35: Abby kafirkan mak bapak


Tak habis cerita Abby ... Dengar hasil tarbiyah dan dakwah PAS pada artis:


DENGAR DI 1:25 ABBY HINA DAN TAK HORMAT HAK MAK AYAH MEMEGANG SATU PENDIRIAN DAN KELUTUSAN. LALU DIHINA SEBAGAI MAK AYAH TAK NAK BERUBAH.

SEBENARNYA INI HANYA ABBY YANG DAH SENANG DARI MENJUAL DIRI UNTUK RM2,500 SEMALAM DI ATAS PENTAS MACAM HARGA PELACUR KELAS ATASAN!!! 

Ini apa kena si Abby ni.

Pasal politik kau nak 'murtadkan' mereka sebab mereka sokong UMNO? Subhanallah. Apa yang ada dalam kepala otak si Abby ni. Dah kemaruk sangat nak jadi Ahli Parlimen PAS ke?

Biarpun ideologi politik tak sama, ibu tetap ibu dan ayah tetap ayah. Ini dah boleh masuk dalam status anak derhaka beb. Parti politik bukan agama! Ini akibatnya jika ikut tarbiah PAS dan Amanat Haji Hadi.

Mungkin Abby perlu tahu tentang cerita seorang anak yang soleh menjaga kedua ibubapanya yang telah bertukar menjadi babi  .... baca seterusnya di KeKL SINI.


Entahlah ... kalau dah sokong B.A.B.I. dan H.A.D.I. ..... den tak boleh tolong.

P/S ... orang yang tak hormat ibu bapa memang layak dihina seperti dalam gambar-gambar grafik ini!!!

2 comments:

 • Anonymous says:
  January 25, 2013 at 7:56:00 PM GMT+8

  jgn takfirkan ahli shahadah,tunggu sajalah hari perhitungan.

 • Abiss Abende says:
  January 26, 2013 at 9:28:00 PM GMT+8

  Nak wat macamana, ini sajalah muka yang ada dan sanggup dijaja atas pentas. Bukan buat panduan tapi buat hiasan dan tarikan.

  Banyak jugak rumah-rumah urut sekitar Selangor yang menayangkan dolly Cina dan vietnam dibelakang kaca. juga untuk hiasan dan tarikan. Bezanya, satu dedah badan, satu lagi dedah kebodohan.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)