Keadilan buat mangsa

Keadilan buat mangsa

Wednesday, January 30, 2013

Bencana celaka atas ummat ku disebabkan ulamak jahat - Nabi kata


Masaalah ummah Malaysia adalah disebabkan ulamak yang jahat. Nabi pernah berkata kerisauannya terhadap ulamak jahat ini.


Dengar Ustaz Kamal Saidin terangkan berikut:






4 comments:

  • Anonymous says:
    January 30, 2013 at 2:59:00 PM GMT+8

    Masalahnya mudah aje. Nik Aziz Nik Mat bukan Tok Guru. Dia bukan Ulamak, Dia bukan alim . Dia Khawarij dan pengikutnya Khawarij, pure and simple.

    Itu saja mana2 ulamak kena fokus baik pro UMNO ke atau bukan pro UMNO. Tunjuk aje persamaan PAS dan Khawarij sejelas-jelasnya pada khayalak. Biar rakyat nilai sendiri kalau mereka mengaku pengikut nabi (SAW). Itu aje...kerana Allah (SWT) dengan Rahimnnya dah beri semua petanda dan petunjuk dah, kalau masih tak nampak lagi tunggu ajelah bala mendewa2kan manusia laknatullah macae Nik Aziz Nik Mat.

    Fokus dan fokus pada aspek itu dan semua akan jadi jelas dan simple.

    Lagi satu, tunjuk apa dia buat untuk Kelantan 22 tahun. Itu dah kira satu generasi tetapi Kelantan masih di takuk lama sampai masalah simple macam bekalan air pun tak boleh nak selesai.Malu weh...malu sokmo!

    Kadang2 aku rasa macam orang anti PAS macam tak cerdik akal. Benda simple dijadikan complicated dan itu menguntungkan Dajjal PAS.

    Warrior 231

  • Anonymous says:
    January 30, 2013 at 4:08:00 PM GMT+8

    bagi aku mudah je..aku ludah ja kat muka nik aziz tu..hakk tuihh..!! Ulamak konon....

  • Anonymous says:
    January 31, 2013 at 12:36:00 AM GMT+8

    Ya ALLAH YA Tuhanku, bukakanlah akal dan hati pengundi2 dan penyokong2 pas supaya dapat melihat segala tipu muslihat dan kesesatan yang di bawa oleh pemimpin mereka dan sahabat2 pemimpin mereka. Amin.

  • Anonymous says:
    January 31, 2013 at 12:57:00 AM GMT+8

    Dia sendiri yang letak gelaran Tok guru masa mula2 jadi MB.Kelayakan apa sangat,boh ko belajar di lndia jah!? lmam imam muda lenin jauh lebih berpengetahuan dr nik aziz, tapi mereka ni tak riak dan tiada agenda politik!

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)