Monday, January 28, 2013

Barah otak Kit Siang tenat sejak tak dapat Mummy Foo


... takziah kepada keluarga Wiliam Yau Zhen Zhong. Kanak-kanak malang itu dilaporkan hilang di Jalan Putra Mahkota, Putra Height, Subang Jaya, sejak 16 Januari lalu. Bagaimana pun, mayat kanak-kanak itu diitemui di jeti Kampung Sungai Sireh, Pelabuhan Klang, kira-kira 30 kilometer dari lokasi awal.

Menurut Bernama, Jumaat lepas ibu bapa William Yau, mengenal pasti mayat kanak-kanak itu adalah anak mereka berdasarkan kesan parut di belakang kepala dan di dahi. 


William Yau, anak kedua pasangan Goh Ying Ying, 28, dan Yau Kok Kang, 32, dilapor hilang di Jalan Putra Mahkota, Putra Heights, Subang Jaya selepas dipercayai keluar daripada kenderaan untuk mencari ibu bapanya yang singgah di sebuah kedai barangan elektrik. 

Jadi maknanya budak ini hilang kerana perbuatan budak ini dan mungkin kecuaian ibu bapa yanhg tinggalkan anak dalam kereta dan tidak ditutup pintu TAPI ....
... Yang malangnya ialah apabila Lim Kit Siang, bapa Lim Guan Eng DAP didakwa mensensasikan kematian kanak-kanak itu dan mengaitkannya dengan UMNO dan BN! Oh please! 

Malah, kejadian terpencil ini digembar-gemburkan oleh Kit Siang 'kononnya negara ini sudah tidak selamat lagi'! Come on......

Anda baca twitter Kit Siang di bawah :


Nampaknya barah otak yang dihadapai Lim Kit Siang sejak berjauhan dari Mummy Foo sudah bertambah beruk hingga pemikirannya sudah meracau ... .....


Di bawah pula adalah komentar twitter yang mengutuk Kit Siang DAP mempolitikkan kematian kanak-kanak malang itu.
Anda boleh baca entri blogger Helen Ang tentang twitter di atas : KLIK SINI

Apabila kita meneliti perangai Kit Siang itu, kita tentu menganggap DAP sudah tiada modal politik lagi. Beliau dianggap sudah 'tenat'mengaitkan apa sahaja dengan UMNO dan BN. 


baca seterusnya di MIM SINI.

Nampaknya barah otak Lim Kit Siang dah sampai tahap kritikal. harap teruslah makan agi sel otsaknya.

2 comments:

 • tengokperatri says:
  January 28, 2013 at 8:37:00 PM GMT+8

  penyakit barah otak LKs ini menyebabkan dia lupa bahawa dia terselamat dari teragidi 13 Mei 1969. Dia dapat hidup dan memporak perandakan keharmonian sejak dari tarikh tersebut hingga sekarang dan masih menghirup udara dan menikmati kesejahteraan yang dia sendiri menafikan keselamatan dan kebebasan yang dinikmati olih orang lain kecuali dia . Pergilah kenegara mana sekali pun , perkara yang begini adalah asam garam sahaja ,dalam hidup.
  Buatlah bersih 1.2. 3.dan seterusnya .. orang yang suka hidup aman pun tau buat perkara yang sama .. tak ada perkara yang sangat perlu di bersihkan secara tak bertemadun olih orang yang dirasuk . dan malas berfikir dan bodoh tindakan ..

 • Anonymous says:
  January 28, 2013 at 8:42:00 PM GMT+8

  Salam. Kalau dia kata Negara ini dah tak selamat untuk kanak kanak, maka saya cadangkan LKS ambil khidmat Pengawal Keselamatan untuk jaga cucu2 nya. Tak guna untuk mencurah petrol keatas api/ trajedi yang menimpa keluarga ini. Sehingga kehari ini pihak keluarga ini masih belum beri apa2 komen. Apa sumbangan LKS dan DAP dalam membantu keluarga ini! ???? 0000000000000

fda

Link2Me WeLinkBk (254)