Monday, January 21, 2013

Badul "burit" cerai isteri kedua yang dianiayaRamai rakan-rakan blogger melaporkan Ustaz badrul "burit" mengahwini isteri orang, Zatiawani yang dia telah ditangkap basah di Kuantan tahun lepas.

Seiring dengan itu, Badrul telah ceraikan isteri keduanya. Silapnya gambar yang disiarkan adalah gambar Inafiona bersama Badul "burit" dalam pakaian warna putih.

Kami pernah menulis menjelaskan Inafiona bukan isteri kedua tapi ketiga. Baca SINIIsteri kedua Ustaz badrul "burit" adalah seorang wanita kaum dusin dari tuaran bernama Nor Asihah yang dikahwininya pada tahun 2003 dengan maskahwin RM905 hutang di Sri damansara berwali hakim.

Isterinya telah ditinggalkan tanpa nafkah selama dua tahun dalam satu tahun 2006 oleh Aishah di Mahkamah Tinggi Kota KInabalu.

Pada tahun 2007, wanita ini ada membuat aduan bahawa Badul Burit telah memukulnya dan ada laporan polis. Dalam aduan sama, dia memberitahu mereka telah kahwin lari sebenarnya pada tahun 2003.

Badrul tak memberi nafkah pada anaknya dengan wanita ini yang lahir pada tahun 2004

Jika benar isteri kedua yang diceraikan untuk mengahwini Zatiawani, mungkin seklai Badrul "burit" telah terus menzalimi Aishah.

2 comments:

  • Anonymous says:
    January 22, 2013 at 4:32:00 PM GMT+8

    Subhanallah.... Allah izinkan aibnya di dedahkan di dunia lagi... semoga kita semua mendapat pengajaran dari apa yg dah terbongkar ini... insyaallah!

  • Anonymous says:
    January 23, 2013 at 12:51:00 AM GMT+8

    kawin, cerai, kalwat, camni ke pemimpin?. Hanya kat Malaysia je boleh jumpa pemimpin tak tau malu cegini. Klau kat amerika dah lama berhenti atau diberhentikan.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)