Keadilan buat mangsa

Keadilan buat mangsa

Monday, December 31, 2012

Lawak pagi: Babi pelahap mana tahan mogok lapar?


Kah kah kah ... isu Lynas dah basi

Kalah di mahkamah,

Pembangkang takut nak anggotai Parliamentary Select Committtee takut akan terdedah kebenaran.

Akhirnya bila mereka berjumpa, tak ada isu dan bukti yang mereka boleh tunjukkan, tak ada pakar boleh ditujuk dan tak ada kajian yang boleh dirujuk.

Pakar pun kata tak ada masaalah dengan lynas. Pakar nuklear ahli parlimen PAS pun kata tak ada masaalah.

Bodoh punya kerja!!!!


Lepas tu nak main isu perlombongan emas di raub. Ini mesti taukeh CIna tak dapat bahagain maka mereka bayar puak ni berdemo.

Siaplah tunggu mereka nak disaman syarikat Raub Gold.

Tak laku di raub, nak jadi batu apa di pengerang atas isu alam sekitar.


Apa benda Cina pengotor nak main isu alam sekitar? 

Lepas kencing tak cebuk. Lepas main tak mandi wajib. Makan najis mughalazah macam babi dan anjing. Tabiat mereka kotor. Rumah, kedai dan persekitaran mereka kotor.  Rumah ibadat Cina mereka seperti gereja, kuil dll pun kotor.

Guna bilik air awam untuk berak pun tak flush.

Yang buang sisa sampah ke sungai, cina! Yang tebang balak sampai togel, cina! Yang buat construction sampai kotorkan jalanraya, cina!


Lepas tu nak mogok lapar. Alahai ... puasa tak tahan tapi nak mogok lapar? Challenge puasa dengan budak Melayu 5 tahun pun belum tahu mereka tahan!

Apa punya puasa minum air???!!! Kah kah kah ....



Baca NewssHub SINI dan Melanau Blogger SINI.

4 comments:

  • Anonymous says:
    December 31, 2012 at 8:39:00 AM GMT+8

    Dia orang ni kesayangan pemimpin PAS. Bodohnya penyokong pas, sanggup baring atas jalan untuk mempertahankan dap komunis, las las hutan balak tergadai, Pemimpin kenyang penyokong dapat apa? Mana perjuangan kerana Allah? tipu belaka.

  • Anonymous says:
    December 31, 2012 at 9:27:00 AM GMT+8

    ekekke.... tahan lapo tu sesuai utk nipu pencacai pas...

    bisa bebb...pencacai pas tgk ni...

    bisa...

    bisaa....

  • Anonymous says:
    December 31, 2012 at 1:56:00 PM GMT+8

    cinapek sepet sengkelet nak puasa??

    hahahahahahaha ... pecah perut!!

  • Anonymous says:
    December 31, 2012 at 5:52:00 PM GMT+8

    Yang jual perempuan / Bukak SPA - Cina

    Yang Jual Spare Part Kenderaan Palsu - Cina

    Yang lari Tax - Cina

    Yang jual DVD haram / cetak rompak - Cina

    Yang tipu sijil Halal - Cina

    Yang bukak MLM tipu orang - Cina

    Yang jual barangan palsu - Cina

    Yang N.Ajis sokong - Cina

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)