Seminar Antarabangsa Autisme 2014

Tuesday, December 4, 2012

Anwar kena "correct correct correct ..." oleh Gomo





Video diatas merupakan satu rakaman sulit yang mana menjelaskan kepada kita bahawa Deepak Jaikinshan sebenarnya telah berjumpa dengan Anwar Ibrahim sebelum serangan ke atas Dato Sri Najib Tun Abdul Razak dan Datin Sri Rosmah Mansor dilancarkan pada 27hb November lalu.

KONSPIRASI dan itulah jawapan paling tepat tentang pekara ini bersandarkan kenyataan Deepak sendiri bahawa segala rekayasa yang ditimbulkan kebelakangan ini adalah hasil perancangan dan Konspirasi jahat Anwar Ibrahim dan sekutu mereka ke atas Najib Razak dan Rosmah Mansor.

Anak peliwat dan pelupor Melayu murtad telefon Deepak

Ravi jual Deepak pada peliwat

Anwar Ibrahim melihat peluang ini yang mana Anwar tahu Deepak boleh digunakan dalam mewujudkan satu lagi REKAYASA FITNAH ke atas Najib Razak dan Rosmah Mansor. 

Deepak dibontoti, Janji "I help u, U help me" 

Anwar Ibrahim arahkan Sivarasa Mengajar Deepak
Fitnah Najib Razak dan Rosmah Mansor

Baca sepenuh di papagomo SINI.

Nampaknya Anwar telah di "correct correct correct ..." Papagomo. Hehehe ... pulang balik buah keras. Yang ini bengkok bila keras.

17 comments:

  • mawar hitam says:
    December 4, 2012 at 6:19:00 PM GMT+8

    kan dh terkantoi lg anwar oii... apa yg kau nak ckp skrg??? ada lg ke kata2 yg blh kau keluarkn skrg ha??? tak hbs2 kerja kau nak menjatuhkan DS Rosmah dn juga PM kita tapi sayang sekali sbb segala usaha kau tak pernah nak berjaya!! akhirnya kejahatan kau tu terkantoi jgkkn!!

  • Alas pink says:
    December 4, 2012 at 6:21:00 PM GMT+8

    mmg dasar mnusia gampang lah anwar ni!! dh tiba masanya dia sptutnya diberikan hukuman yg setimpal dgn perbuatan dia ni!! jgn lepaskan dh dia! bukti yg kukuh dh ada ni...

  • Aliean Sempoi says:
    December 4, 2012 at 6:25:00 PM GMT+8

    satu lagi penipuan dan fitnah anwar yg terkantoi!!!
    dah agak mmg tak lain tak bukan mmg anwarlah dalang sebalik semua nie!!
    dialah yg bermati-matian utk menjatuhkan PM kita dn isterinya,DS Rosmah..
    tp takdir tak pernah menyebelahi perbuatan dan niat jahat dia tu!
    org mcm anwar nie mmg patut jgn dilepaskan!! makin melampau perangai dia tu!!

  • sonu nigam says:
    December 4, 2012 at 6:57:00 PM GMT+8

    ambik ko anuwar si peliwat sial,bukti yg kukuh dah de.
    spin la macam mana pun,ko mmg x boleh selamat dah.
    perangai hina cam sial,sanggup fitnah rosmah dan PM kita demi nk kuasa.
    kali ni anuwar xkn selamat,anjing2 dia pun xkn mampu menyelamatkan dia.
    si peliwat ni kate dia xkenal si keling karpet ni,skrg peliwat ni nk spin pe.
    xde sape bley selamatkan si peliwat ni,ank dia si murtad tu dan isterinye si kaki drama pun xbley selamatkan anuwar.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

  • Mat Salleh Celup says:
    December 4, 2012 at 7:03:00 PM GMT+8

    yaw all,this all is bullshit,anuwar is piece of shits,anuwar dah terkantoi,there is no one else yg akan memfitnah PM dan isterinye melainkan anuwar,got some fucking strong evidence against anuwar,no chance to escape

  • Anonymous says:
    December 4, 2012 at 7:31:00 PM GMT+8

    Ini la balasan org yg enggan bersumpah laknat!!!

  • Nozaki Ana says:
    December 4, 2012 at 8:02:00 PM GMT+8

    Agenda komunis biaDAP, Yahudi Zionist adalah agenda terkutok, jahat lagi kotorr. Fuckaton haramjadah aadalah Fuckaton yg takde berkat. Fuckaton untuk menghancurkan dan meranapkan keharmonian, kemakmuran dan kekayaan negara. Itu saja matlamat spesis2 Cheebai ini. Mereka hanya tahu menipu, berbohong dan menfitnah dan kencingkan rakyat. Komunis biaDAP dan Pork Nik yg dendam kesumat dari dulu lagi bertahun tahun lamanya adalah spesis2 yg tak bermoral, takde maruah, bacul lagi keparat dan bangsat. Kepentingan rakyat tidak ada dalam agenda mereka, agenda dendam kesumat, irihati, hasad dengki, busok hati dan agenda memperkayakan barua2 dan konco2 mereka. Sama sperti agen Yahudi zionist, peliwat terkutok cara mereka adalah membeli, menyogok, merasuah, membayar maruah individu2 supaya dapat mereka mempergunakan, dapat mereka meliwat, dapat mereka menjadi perkakas, dapt membeli harga diri seseorang untuk menjadi keparat, bngsat, lahanat dan badut mereka. Inilah cara dan taktik Yahudi zionist bacul di negara2 Islam, untuk membuat huruhara, porak peranda dan kacau bilau. lihat saja yg berlaku di Libya, Iraq, Tunisia, Yemen, Pakistan, Afghanistan, Egypt dan Syria. Dan di bumi Tanah Melayu juga mereka akan melakukan sama.
    Hanya Penjilat2 dan pencacai2 najis spesis2 haramjadah, yg bengap nak mampos, kecik2 tak nak mampos, dah tuak menyusahkan diri, keluarga, anak isteri, mak bapak, adik beradik, dahlah bengap berlagak samseng kampong dusun, hidup pun sia2 saja menghabiskan beras. Mereka saja yg betul, orang lain semua salaha, dengan anak isteri pun pukol bantai. Inilah sifat2 bacul pencacai2 dan penjilat2 agen Yahudi zionist dan komunis biaDAP yg rasis giler vavi. Dekat2 PRU yg akan datang, akal Yahudi Zionist bacul dgn - Putrajaya at all cost, akan bermula lah rekayasa, fitnah2 1001malam, sperti kena suntik HIV lah, Racun arsenik lah, sakit tulang belakang kronik lah, Altantuya lah, Pengakuan Bersumpah sarana PI Bala pelakun murahan, 7kotak rahsia negara lah, dan banyak lagi cerita2 dongenh yg akan didendangkan oleh spesis2 keparat, bngsat dan lahanat ini. Belum termasuk janji2 manis bulan, bintang dan cakrawala, dan janji2 kampong buah pala untuk kencingkan rakyat tertu terusan.
    Yg sedar dan insaf, bertaubatlah, bermufarakahlah, demi agama, bangsa dan negara. Jangnlah merelaan diri di laknat Allah, kerana sanggup menjadi barua kepada spesis2 yg brensex lagi bngsat dalam Fuckaton haramjadah.

  • SOLOMON KING says:
    December 4, 2012 at 8:03:00 PM GMT+8

    Semakin banyak fitnah yang dilemparkan keatas Najib dan Rosmah semakin kuat mereka. Mereka berdua telah lali dengan fitnah2 jahat dari dahulu hingga sekarang dan selagi Najib menjadi PM. Tun Dr Mahathir dan Tun Dr Siti Hasmah juga ketika menjadi PM dan isteri PM dahulu juga menjadikan sasaran fitnah. Ternyata Allah SWT telah memberi kekuatan kepada mereka. Sehingga hari ini pun TDM masih segar idea, masih mendapat penghormatan bukan sahaja dari dalam negara tetapi juga dluar negara. Berbeza dengan Anwar Ibrahim. Jika dahulu dia menjadi 'blue eye boy' kepada barat, hari ini barat mula melihat sebelah mata sahaja. Malah diburukan lagi bila mrdia2 barat mula 'mengiktiraf' Anwar Ibrahim sebagai SESUMPAH dan PEMBOHONG.

  • Anonymous says:
    December 4, 2012 at 8:09:00 PM GMT+8

    Tubuhkan satu RCI mengenai dakwaan Deefuck ni.....
    - Mampus Bean Omar

  • BOB MALAYA says:
    December 4, 2012 at 8:12:00 PM GMT+8

    Anwar nampaknya semakin takut dengan kepimpinan najib dan isteri pm yang semakin mendapat kepercayaan dan kebolehan mentadbir negara sehingga anwar sanggup mengupah deepak untuk memburukan najib..taktik bodoh anwar terpalit pada muka sendiri

  • bro yul says:
    December 4, 2012 at 8:27:00 PM GMT+8

    kantoi lg x sudah2 dngn perangai jahat si anwar nie ye..sanggup membayar si deepak karpet nie utk menabur fitnah terhadap najib dan rosmah sungguh kotor politik yg d mainkan oleh anwar nie ye rela buat apa sajer demi mencapai cita-cita politik songsang nyer...sungguh memalukan seorang ahli politik yg pendek akal nyer...lpas nie pencacai2 anwar nk kata apa plak??? aku yakin anwar panas bontot bila lihat video nie.....muaahahha.....

  • kejora malam says:
    December 4, 2012 at 8:58:00 PM GMT+8

    tudia ha ambik ko sekarang anuar...
    sivarasa barua anuar suruh deepak gunakan nama DSR dan PM kita..
    sungguh murahan anuar nie semakin melampau tindakan beliau..
    dah tak boleh senyap lagi macam nie anuar patut dihukum..
    lagi senyap lagi melampau si juburi nie...
    deepak mangkuk hayun kena rasuah ke ugutan ke boleh sangkutkan nama orang yang paling tinggi pangkat dan status dalam malaysia ini PM kita sendiri dan isterinya..

  • kejora malam says:
    December 4, 2012 at 8:59:00 PM GMT+8

    tudia ha ambik ko sekarang anuar...
    sivarasa barua anuar suruh deepak gunakan nama DSR dan PM kita..
    sungguh murahan anuar nie semakin melampau tindakan beliau..
    dah tak boleh senyap lagi macam nie anuar patut dihukum..
    lagi senyap lagi melampau si juburi nie...
    deepak mangkuk hayun kena rasuah ke ugutan ke boleh sangkutkan nama orang yang paling tinggi pangkat dan status dalam malaysia ini PM kita sendiri dan isterinya..

  • tempoyak basi says:
    December 4, 2012 at 8:59:00 PM GMT+8

    anuar sentiasa dengan mentaliti dan politik murahanya..bapak anak gila kuasa nak tadbir negara ada hati nak jadi PM sanggup lemparkan fitnah yang begitu besar..si anuar nie comform hati dah terbakar sesangat bila melihat kejayaan DSR diluar negara..anuar peliwat ini sendiri xreti nak buat kebaikan utk negara sekurangnya jgnlah denggki dgn kebolehan org lain..

  • MegaBidaman says:
    December 4, 2012 at 9:39:00 PM GMT+8

    anwar sudah mau korek kat mana lagi ?kah kah kah ...

  • Anonymous says:
    December 4, 2012 at 10:12:00 PM GMT+8

    Raja bongot ni ingat meka menag pru12 sebab rakyat marah benci paklah dgn naikan harga minyak dan pentadbitannya yang lemah da tubuh suruhanjaya tibai PDRM anak bini dan suami peg anggota pdrm serta suadara mara kenkawan yg simpati undi pakatan bukan meka bagus tp undi protes lah ni Pkatan boleh di to g sampahkan Pas all boleh murtad , bbini lebih 5 ata sebagainya sebab syurga da tersedia untuk kau di neraka

  • Anonymous says:
    December 5, 2012 at 12:47:00 AM GMT+8



    I suka laa lagu Karma Chameleon ...Boy George nyanyi laa...aauw...

fda

Link2Me WeLinkBk (254)