SURVEY/BANCI

Melalui peguam dan orang tengah, Sirul kini kata dia diarah bunuh maka ada pihak rasa dia patut diampunkan dari hukuman membunuh. Sepatutnya polis tidak bunuh orang.

Namun, Sirul mengaku pada polis dia yang bunuh dan sendiri polis bawa ketempat kejadian. Proses mahkamah telah dijalankan. Sirul tidak masuk kandang saksi pertahankan diri dan dalam dokumen mahkamah, tiada pula dedah orang yang arah bunuh selain dari Inspektor Azrilah. Perbincangan di SINI.

Kami mahu dengar pandangan anda samada PATUTKAH SIRUL JALANI HUKUMAN KERANA MEMBUNUH? Nyatakan dalam survey/banci.

Patutkah Sirul dilepaskan dari hukuman kerana membunuh?

Wednesday, November 21, 2012

Zuraidah: Penjual Obat Kuat berjaya ...tapi tak mampu bayar denda


Rupanya asal usul Zuraidah adalah penjual obat kuat.

Barulah kita tahu, dialah jadi model kejayaan pengikut PAS yang banyak terlibat dalam industri menjual ubat lemah tenaga batin. Di harakahdaily, di blog2 PAS dan di ceramah2 PAS, mesti ada orang jual obat lemah tengaa batin.

Hasil dari jualan obat lemah batin yang digunakan untuk modalkan dirinya bertanding sebagai wakil rakyat Ampang. Jawatan ahli Parlimen rupanya digunakan sebagai pelaburna untuk keuntungan yang lebih dari itu.

Tak tahu apa yang diperolehi tapi hasilnya dapat dilihat dari 4 kereta mewah yang dibelinya.

Mak Indon dari Bengkulu yang berhijrah ke Singapura sebelum pilih jadi warganegara Malaysia, satu masa dahulu menimbulkan isu UMNO bawa masuk orang PATI ke Ampang untuk kalahkannya. hanya gimik untuk bersedia untuk kalah.

Sebelum dia kalah, dia sudah bersedia untuk membeli sebiji Mercedes, sebiji Volvo, dan dua Toyota Hilux.

Tapi sayang .... kereta mewah mampu tapi denda banyak tak bayar. Kah kah kah ...

Baca Sel13.com sini

0 comments:

fda

Link2Me WeLinkBk (254)