Thursday, November 29, 2012

Tersentuh keprihatinan dan rendah diri Rosmah


Ketika Timbalan Presiden UMNO sedang berucap malam semalam, isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor tiba agak lambat.

Beliau yang agakprihatin dan berusaha mahu mendengar sendiri ucapan Tan Sri Muhyiddin, sedia duduk di tepi saja.


Menyedari Datin Rosmah duduk di tempat yang tidak sesuai, dengan begitu gentleman Tan Sri meminta Datin Rosmah meminta ke kerusi yang lebih sesuai untuknya.

Bukan setakat malam pembukaan persidangan sayap, Rosmah turut menunjukkan minat untuk hadhir pada hari ucaptama Ketua Wanita UMNO.


Bersama PM, beliau hanya duduk di tepi juga.

10 comments:

  • Anonymous says:
    November 29, 2012 at 8:03:00 PM GMT+8

    The Unspinner,

    Masalah sekarang bukang kerana DSRM tidak menunjukkan nilai nilai yang baik, tetapi pihak yang sering mengecamnya sudah buta hati.
    Tunjukkanlah beribu ribu bukti kerendahan diri DSRM mereka tetap akan mengecam beliau.
    Mereka telah memakai kacamata HIJAU walau apa pun warna yang ditunjukkan, warna hijau juga yang mereka nampak!

  • malayoo mudah lupa says:
    November 29, 2012 at 8:47:00 PM GMT+8

    Untung jadi DSRM dah la kadi first lady pastu berebut2 lak pembangang tlg amik kan dosa dia...

  • Anonymous says:
    November 29, 2012 at 10:34:00 PM GMT+8

    Apsal dia tak pakai tudung ek?

  • Anonymous says:
    November 30, 2012 at 8:36:00 AM GMT+8

    Pakai tudung tapi membohong jam
    OmeGAY atau menyokong MURTAD...
    APE KE JADAHNYE NYAHHHH...???

  • Anonymous says:
    November 30, 2012 at 8:48:00 AM GMT+8

    Kalau nak ckp pasal pakai tudung, dulu time Anwar Ibrahim jd TPM anak kedua dia pon xbertudung, kenapa time tu xmo kecoh pasal tudung......

  • Anonymous says:
    November 30, 2012 at 9:24:00 AM GMT+8

    Alaaa..dok kat tepi pun nak kecoh,sama jugak mcm LGE ambik gambar tunjuk dia naik kapalterbang klas ekonomi jer dulu tu....gimik jer ni,tu pun senang org cair...how lame can you be bro!Politik zaman tok kaduk!eh kesian pulak kat tok kaduk...:)

  • Anonymous says:
    November 30, 2012 at 9:26:00 AM GMT+8

    Sekarang anak nuar pun bukan bini PM,so irrelevant le....:)

  • Anonymous says:
    November 30, 2012 at 9:28:00 AM GMT+8

    dosa boros tak boleh bekap sikap rendah diri dia yang hanya sekejap dalam dewan tu!

  • Sou Yuen says:
    November 30, 2012 at 10:11:00 AM GMT+8

    dosa boros????

    hahahhahahahahahhaha :D

  • BOB MALAYA says:
    December 2, 2012 at 12:28:00 AM GMT+8

    rosmah terus menunjukkan sifat rendah diri selaku isteri perdana menteri.ini dapat menepis segala tohmahan yang di buat oleh balaci pakatan.ini membuatkan pembangkang tidak senang duduk..

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)