Monday, November 12, 2012

PAS sokong Ratu Apostascy pasal kebas duit anak yatimMasjid Al-Husna, Sunway sebelum ini kecoh berhubung cantas nama AJK baru oleh pihak tertentu dengan bantuan Khalid Ibrahim yang merupakan Exco Agama Islam ekoran senarai AJK baru yang dipilih oleh kariah, bukan penyokong Pakatan Rakyat.

Sebaliknya nama-nama AJK lama dan telah ditolak oleh kariah pula, dikekalkan. Kes berkenaan berlaku pada 22 April 2012 lalu.

Semalam, MAIS yang sebelum ini telah membantu menaikkan SYAITAN-SYAITAN berkenaan sebagai AJK masjid tersebut, telah mengeluarkan kenyataan bahawa mereka akan mengambil tindakan undang-undang terhadap pengurusan Masjid Al-Husna, Sunway.

Ini berlaku ekoran aduan daripada seorang ibu beranak lima, yang anak-anaknya adalah anak-anak yatim, tidak mendapat bantuan yang disalurkan menerusi masjid itu dari MAIS semenjak beberapa tahun lalu.

Sudahlah kepala Pakatan Rakyat yang jadi pemimpin negeri, menyakau duit rakyat dengan selamba dan tanpa rasa bersalah, sambil berpusing-pusing cakap, AJK Masjid yang berjenama Pakatan Rakyat pula menyebat duit anak-anak yatim.

... pangkah PAS tujuh ratus kali pilihanraya umum pun, korang takkan dapat cium bau syurga lah!!!

Petikan Flying Kick sini

0 comments:

fda

Link2Me WeLinkBk (254)