Thursday, November 22, 2012

Nik Aziz sesat kerana nak jadi tuhan


12 comments:

 • Anonymous says:
  November 22, 2012 at 6:37:00 PM GMT+8

  Oleh Kerana fartwah Wali Terompah, orang UMNO murtad, berapa ribuan orang PAS yg berkahwin dgn orang2 UMNO, dah hidup suami isteri bertahun tahun, ada yg sampe bercucu cicit, Jadi apa pandangan ahlul2 PAS dan penyokong2 Fuckaton haramjadah dalam kesahihan perkahwinan yg begitu. Adakah hasil dari perkahwinan dgn orang murtad dan benih yg terjadi, sudah beratus ribuan, mungkin juga mencecah jutaan ramainya bilangan. Apakah kira perkahwinan tidak sah? dan hasil2 dari benih2 dari perkahwinan, anak2 dan cicit2 nya pun dikira anak luar nikah? Harap MurShit dol hampas kelapa, Wali Terompah (Gelaran yg Anwar sendiri tabalkan bukan UMNO) Nik Najis bole tampil dan beri penjelasan, kalau Wali Terompah tidak bacul sperti yg kita semua tahu. Harap ahlul2 bahalul dan penjilat2 Fuckaton haramjadah yg tidak bacul bole ajukan persoalan ini. Kesian ahlul2 PAS yg dalam situasi ni, berkahwin dgn orang UMNO dan hasil mendapat anak pinak dan cucu cicit, apakah situasi mereka sekarang setelah Fartwah Nik Najis, bahwa semua dalam UMNO adalah murtad, dan menggunakan doa Yahudi Zionist, menghancurkan dan KO BN dan UMNO. Harap tidak bacul ahlul2 dan penjilat2 Fuckaton haramjadah untuk mengusul kerumitan ahli2 PAS yg dalam situasi yg begitu.

 • Anonymous says:
  November 22, 2012 at 6:48:00 PM GMT+8

  Kalau ahli UMNO ditangkap khalwat di K.B. di Hotel Perdana oleh Majlis Ugama Islam Kelantan, boleh ke ahli UMNO dituduh berkhalwat dan dibicarakan di mahkamah Syariah di Kelantan. Kan ahli UMNO tu dah murtad seperti kata Nik Aziz. Boleh Nik Aziz kalau tak biol tolong beri penjelasan.

 • Anonymous says:
  November 22, 2012 at 7:03:00 PM GMT+8

  Lepas ni penganut hamPAS terpaksa la bertanya kepada penjual ayam siapa yg menyembelih ayam tu ... org PAS ka UMNO/BN .... dan bertanya juga kepada Tok Khadi dan wali kepada menantu mereka yg perempuan apakah mereka org PAS atau UMNO ...
  Banyak lagi yg mereka kena tanya :
  - iman masjid
  - tok siak
  - tukang baca tahlil dsb...

  Kesimpulannya ...... penganut PAS ni dah la ngok sombong pulak ...

 • malayoo mudah lupa says:
  November 22, 2012 at 7:10:00 PM GMT+8

  Dasatttt....dia blh hukum org mirtad dan dia jugak boleh gerenti org masuk surga...

 • Anonymous says:
  November 22, 2012 at 7:46:00 PM GMT+8

  HANG TOK SAH DOK KISAH DENGAN ORANG TUA YANG GILA KUASA NI. DIA TAHU TAK LAMA LAGI DIA NAK MAMPUS SEBAB TU LAH DIA BUAT FATWA SESUKA HATI DIA KOT-KOT BOLEH DUDUK KERUSI EMPUK DI PUTRAJAYA. TAPI YANG AKU HERAN BAB PENYOKONG2NYA , TAK ADA OTAK KE ? ATAU DAH TERMINUM AIR KENCING NIK AJIS TU SAMPAI BUTA MATA HATI MEREKA.

 • Anonymous says:
  November 22, 2012 at 7:50:00 PM GMT+8

  Sumbangan terbesar PAS dalam mengembangkan ajaran Islam di Malaysia ialah memurtadkan orang UMNOBN...dengan ini penduduk Islam Malaysia telah susut dengan drastik sekali.Berjuta-juta orang Islam telah jatuh murtad kerana fatwa yang dikeluarkan Nik Aziz.Kini hanya tinggal ahli PAS seramai lebih kurang lima ratus ribu orang yg masih Islam berbanding dengan 28 juta penduduk Malaysia....MARAKAH ONLINE....

 • Anonymous says:
  November 22, 2012 at 8:40:00 PM GMT+8

  Aku tertarik dgn anon 7.03 tu..lepas ni akuleh tanya dgn puak hamPAS nie..siap sembelah ayam kat pasar tu...org hamPAS atau org UMNO..takut plak puak hamPAS ni makan bangkai plak sbb sembelihan org MURTAD....ikut Fatwa pujangga NIK Najis ler...akaiii ada ker org tua nie...dah tua tu buat2 ler tua...dok diam2 jgn kasi ribut org islam kat Malaysia nie...

 • Anonymous says:
  November 22, 2012 at 11:00:00 PM GMT+8

  Da korang bagi dia undi, melalut ler dia..hehehe
  Org tua tu da ganyut terkena penyakit alzhmier..bila dia murtadkan org, dia buat2 terlupa.
  Lepas tu nak gi saman org yang siarkan kesah mulut puaka dia tu..hehe

  Da la anak beranak mulut puaka, ni adik beradik dia pun mulut puaka...
  Cilikan aje mulut dia anak beranak dan adik beradik dia..!

 • Anonymous says:
  November 24, 2012 at 2:22:00 PM GMT+8

  selam.pok nik..
  ambo yang takdo masok parti mane2.. guane ?
  selam ke islam ke..?

 • cicak mengkarung says:
  November 26, 2012 at 6:20:00 PM GMT+8

  Wahai N.ajis. Nampaknya kamu telah celakakan keseluruhan ahli keluarga kamu. Bengong.

 • Pak Do Nawi says:
  April 6, 2013 at 2:20:00 PM GMT+8

  Mari kita sama-sama tanya N.ajis ni. Bagaimana kedudukan penyokong PAS yang kahwin dengan penyokong UMNO? sahkah perkahwinan mereka? anak yang mereka hasilkan bagaimana? Berapa ramai penyokong PAS yang masuk UMNO? Apa kedudukan mereka.Bagaimana pulak Kedudukan PKR dan DAP yang JELAS tidak terima Islam.

  Mereka ni Agama apa? patutkah PAS sokong? bagaima jika opengikut PAS sokong? agama apa la pulak penyokong PAS yang begitu?

 • Anonymous says:
  April 6, 2013 at 2:25:00 PM GMT+8

  Apa hukum tengok wajah ulama? dapat pahala kan? apa pula hukum tengok wajah N.ajis? dapat pahala atau makruh,atau Haram? Bagaimana kalu tengok najis? Bagi saya....baik tak usah tengok.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)