Thursday, November 15, 2012

Mat Sabu kembali ke 121 Hotel Perdana, PAS terus bergolak


Pihak penganjur/tuan rumah PAS Kelantan telah menyedia dan menempah Hotel Perdana dan Perdana Resort (pcb) utk penginapan pimpinan AJK PAS PUsat. Siapa ambil bilik 121?

Buat pertama kali, Muktamar PAS ini akan sukaneka dengan tujuan untuk menjadikan muktamar kali lebih relaks dan santai. Nampak sangat puak parasit mahu melalaikan perwakilan dengan acara hiburan dan mengurangkan ketegangan yang mereka jangka akan datang.

Perancangan bagi Muktamar PAS berjalan lancar untuk memantapkan parti Pas tetapi isu Nurul akan membuat PAS beradada dalam serba salah dan boleh bergolak. Pihak Anwarisnas pasti akan cuba elakkan isu dan memanaskan isu pemecatan Nasharuddin.

Walaupun tiada sebarang pemilihan jawatan di Muktamar PAS ke 58 di Kota Baru pada November 14 ke 18 kali ini, ianya tetap menarik.

PAS akan memfokuskan kepada usaha pemantapan parti serta memperkasakan parti. Mereka akan usahakan supaya tidak ada perkara kontroversi dalaman seperti kekuasaan puak-puak parasit Anwarinas telah menjejaskan perjuangan asal parti.


Sudah keluar arahan rasmi dari pucuk kepimpinan tertinggi parti yang mahukan ahli dan pewakilan PAS dari seluruh negara hanya memfokuskan perkara tersebut.

Namun kekecohan isu akidah & kebebasan agama untuk orang Melayu Islam yang membabitkan Naib Presiden PKR, Nurul Izzah dijangkakan akan turut mewarnai persidangan ini.

Ringkasnya muktamar PAS kali ini sememangnya agak dinantikan ramai, jika tidak kena gayanya ia akan menjadi yang terhangat dan paling panas.

Selain isu Nurul Izzah dan fahaman liberalnya, isu hudud serta peranan PAS dalam PR yang semakin mengecil, pemerhati politk menjangkakan peningkatan imej Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu yang semakin membayangi ketokohan Hadi Awang sebagai Presiden juga akan menarik perhatian ahli dan perwakilan PAS.

Suara-suara kebimbangan dari para pewakilan dan pemimpin PAS tentang kemungkinan muktamar PAS ke 58 ini akan dimanfaatkan sepenuhnya oleh Mat Sabu untuk melebarkan pengaruh Syiah dan memperkuatkan penguasaannya dalam parti juga sudah mula kedengaran.

Kebimbangan mereka ada asasnya, sementelah lagi cengkaman kuasa Hadi dalam PAS semakin longgar selepas beberapa pemimpin kanan PAS dari kumpulan Kerajaan Perpaduan (UG) yang rapat dengan Hadi tewas satu demi satu hasil permainan politik kumpulan Anwarinas.

Dengan kerjasama dan dokongan sebahagian besar AJK PAS Pusat yang tika ini terdiri daripada geng Anwarinas, ada kemungkinan pada tahun depan pertembungan antara Hadi dengan Mat Sabu tidak dapat dielakkan lagi.

Namun sebelum itu, orang kepercayaan Hadi iaitu Mustapha Ali yang sekarang diberi tanggungjawab sebagai Setiausaha Agung PAS bakal diterajang terlebih dahulu oleh kumpulan Anwarinas dan penyokong Mat Sabu.

Video seks Mustapha Ali yang berasmaradana dengan beberapa orang GRO khabarnya sudah berada dalam tangan kumpulan Anwarinas dan hanya menunggu masa yang sesuai sahaja untuk mendedahkannya kepada umum bagi membunuh imej politik orang kanan Presiden PAS itu.

Selepas itu, ayam tambatan Anwar Ibrahim dalam PAS, yakni Kamaruddin Jaafar bakal dilantik sebagai Setiausaha Agung.

Jika segalanya berjalan seperti dirancangkan, besar kemungkinan mudah untuk Hadi terpelanting dari jawatan Presiden dan nasibnya mungkin sama buruk seperti pernah dialami Allahyarham Asri Muda.

Tidak dapat tidak, PRU 13 kelak bakal ternoktah sebagai pilihanraya terakhir untuk Hadi dan mungkin merintis kepada kejatuhan besar-besaran pengaruh PAS dalam arena politik tanahair.

4 comments:

 • Anonymous says:
  November 15, 2012 at 4:06:00 PM GMT+8

  Adakah spesis yg sudah bergelumang dalam kancah terkutok iaitu menliwat, berzina, korupsi dan kronisma itu mulia sifatnya? Sperti pengakuan adik terangkat beliau mereka berdua sudah menjalin cinta pandang pertama dan hidup sbegai merpati dua secoli sejak dari tahun 75/76 lagi. Berhari hari, berminggu mingu, berbulan bulan, bertahun tahun, di dalam bilek sebumbung dgn Kak Wan Jijik dan anak beranak, merpati dua secoli, berasmara dana, dibwah lampu listrik, di atas katil buat projek, menjuboh, aku gosok engkau lipat. Walau pun didalam bulan puasa Papa Hebat, Hero Tamil akan pergi bermain 'Tennis' di atas katil Tivoli Villa, katil, tilam dan bantal menjadi saksi, bekas air kote beliau bertompok tompok, berdas das bercampur dgn air lendir, berbagai bagai campuran dari jantan2, isteri YB jamban, isteri2 orang, pelacur2 dalam dan luar negara. Apakah ini spesis nak disnjung sebagai Anukera tuhan? Apakah spesis macam gini dikatakan Imam Mahadi? Apa punya giler vavi? Insaflah dan bertaubatlah, janganlah bersetongkol dan menyokong spesis2 dan Fuckaton haramjadah, dosa yg terlalu besar, janganlah merelakan diri dilahanat dunia dan akhirat.

  Undi PAS = Undi DAP,
  Undi PgayR = Undi DAP,
  Undi Anwar Zionist = UnDi Lim Kit Cheebai dan Lim Guan Lanchow
  Yg Undi PAS dan sokong Anwar Zionist apa punya bodoh ? Anda sebenarnya mengundi dan menyokong Bapak Komunis rasis giler dan parti rasis, anti Melayu dan anti Islam. Ingatlah jikalau itu yg terjadi anda dikira bersubahat dan sudah tentu mendapat saham atas keranapan dn kehancuran Bumi Tanah Melayu, Islam dan bngsa anda. Jawaplah dalam kubor nanti. Bengap nak mampos, kecik2 taknak mampos, dah tuak menyusahkan diri, anak isteri, mak bapak dan adik beradik. hidup pun sia2 saja meghabiskan oxygen, berlagak samseng konon, tetapi bacul macam idola kamu Hero Tamil pare pundek je.
  Yg sedar, insaflah dan bertaubatlah, bermufarakah demi nasib anak2, agama, bngsa dan negara, janganlah sesekali jad bengap macam pencacai2 najis BABI dn penjilat2 juboq blendir pemimpin2 Fuckaton haramjadah.

 • Anonymous says:
  November 15, 2012 at 4:10:00 PM GMT+8

  Video kegemaran Parpu Kari dan puak UMNO http://omakkau.blogspot.com/2012/11/video-paling-menggemparkan-datin-seri.html

 • MalaysianCareer says:
  November 15, 2012 at 6:29:00 PM GMT+8

  Iklan Jawatan Kosong Terkini KLIK SINI

 • Anonymous says:
  November 16, 2012 at 12:07:00 AM GMT+8

  untuk perwakilan yng hadir bersama isteri dinasihatkan memantau isteri tuan dari masa ke semasa...

fda

Link2Me WeLinkBk (254)