Wednesday, November 14, 2012

Din Puduraya hanya katak puru .... pengecut!


Suatu masa dahulu masa memegang jawatan ketua Pemuda, Din Puduraya begitu hebat memperjuangkan kepentingan Islam. 

Dia terlibat dalam tunjuk perasaan di hadapan Bar Council yang telah menjalankan sautu seminar bertajuk "Memeluk Islam." Masa Pemuda UMNO dan NGO Islam pun turut serta. 

Zulkifli Nordin dalam PKR pun ada sama dan ini menjadi penyebab dia mahu dikenakan tindakan disiplin oleh Jemaah yang tidak dianggotai orang Islam tetapi kebanyakkannya penganut ugama Kristian.  

Tahunnya lupa. 

Dia juga telah mengembelingkan Pemuda PAS untuk bersama Parti-Parti Politik Melayu Islam, NGO2 Islam lain seramai 15,000 orang di Masjid Wilayah.

Tujuannya adalah untuk menyuarakan perasaan terhadap usaha untuk membolehkan Azlina @ Lina Joy tidak perlu melalui mahkamah syariah bagi menukar agama dari Islam ke Kristian dan seterusnya mempersoalkan Aritkel 121 (1).

Dengan jelas DAP dikuasai puak evangelis Kristian dengan agenda agresif Kristianisasi terhadap orang Melayu dan kaum-kaum dan penganut uagma lain dan juga jelas Nurul Izzah memperjuangkan orang Melayu Islam dibenarkan tukar agama, masih juga Din Puduraya nak setia.

Memang sah orang tak ada pendirian. Memang lalang dan tidak ada tulang belakang dalam perjuangan. Harap-harap kalah dan terkubur kamu di Johor kelak. 

Senang tanak di kampung mak bapaknya di Tanjung Piai.

3 comments:

 • Anonymous says:
  November 14, 2012 at 12:37:00 PM GMT+8

  Cam sial si din ni.

 • Anonymous says:
  November 14, 2012 at 12:49:00 PM GMT+8

  Din pudu yg bingai..x sdr2 lg puak kafir brsorak dpt mangkok mcm mike nie..sedih teman..

 • Anonymous says:
  November 18, 2012 at 10:57:00 AM GMT+8

  Si Din kaki suntut bini org ni ada hati nak jadi pemimpin Islam. Cittttttt, ini muka suke tetek besar aje.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)