Seminar Antarabangsa Autisme 2014

Thursday, November 8, 2012

Bukan Nurul saja sesat, Nik Aziz pun sama



Baca di Ipoh Malay sini apa maksud simbol itu




Baca kisah Ustaz Badrul Burit pun tak ada hal di sini

Mujahid anak Yusof Rawa yang sama Nurul dalam gereja ....


... pun sama juga.


Baca kisah anak Yusof Rawa sama-sam berdoa dengan paderi dalam chruch di sini dan sini.


Baca posting lama kami sini

Bawah adalah cerita-cerita lama ...


Khalid Ibrahim, exco bahagian ugama Selangor



Anwar ni ... demi kuasa, depan balakang tak kira mereka ni.



DAh Nik Ajis dan orangnya pun tak kisah jaga hal akidah, nak buat macam mana. kire betul Menteri besar Terengganu kata ...


Ini semua tak harianlah!






9 comments:

  • Anonymous says:
    November 8, 2012 at 8:44:00 PM GMT+8

    nik ajis ni memang dah lama sesat lagi menyesatkan!

  • Anonymous says:
    November 8, 2012 at 9:40:00 PM GMT+8

    MasyaAllah Tuan Guru,
    Insaf dan bertaubatlah. Janganlah asyik berpolitik sehingga agamamu menjadi korban...

    Mengaku salah dan mohon maaf dari Allah dan seluruh umat Islam di Malaysia ini atas kesilapan itu.

    Jangan buka fatwa lain plak

    Wallahua'lam...

  • Anonymous says:
    November 8, 2012 at 10:14:00 PM GMT+8

    makin kesian lak aq..dulu aq rasa muda dan tengok n ajis ni tua.rasa mcm ada kick gak trsua2 nak salam.amek berkat. skrang aq dah rasa tua dan n ajis pun tua. rasa mcm kick lain dan aq tertanya2 kenapa? tak kan kami ni mula nyanyok kot. masih boleh pakai ke kami ni atau memang dah jadi sendaan orang2 yg kian malu jadi melayu tu.

  • Anonymous says:
    November 8, 2012 at 10:25:00 PM GMT+8

    Korang posting gambar2 ni..marah woooo puak2 nih....

    Kesian der kat dia org nih....
    Dia org x kisah sesat ker murtad ker..janji nak kuasa..

    Kalau korang nak tahu, puak2 ni sebenarnya adalah golongan atau lebih tepat lagi benih dari suku2 munafik dizaman Nabi lagi.

    Bagi mereka Duniawi adalah No.1...sebab itu agama mereka perkotak katikkan...

  • nazatul shima says:
    November 8, 2012 at 10:52:00 PM GMT+8

    YA ALLAH SELAMATKANLAH UMATMU NI DARI JADI MURTAD DAN SEDARKANLAH MEREKA AKAN KESALAHAN YG SEDANG MERKA LAKUKAN INI.

  • Anonymous says:
    November 9, 2012 at 2:17:00 AM GMT+8

    Woooh lawak giler aku tengok lebai-lebai bersorban cross finger, first time aku tengok ni, bila berlaku benda ni?

    Bukti sahih PAS dah diperbodohkan sekutunya sendiri, dah jadi macai DAP.

  • Anonymous says:
    November 9, 2012 at 3:23:00 PM GMT+8

    subhanallah...mcm mane lagi nak bgtau kat puak2 ni...

    dah terang lagi bersuluh...nauzubillah..

  • Anonymous says:
    November 9, 2012 at 5:42:00 PM GMT+8

    Nik Anjing ni memang nak rentah kelate sampai mampus

  • Zakir says:
    November 10, 2012 at 10:25:00 PM GMT+8

    Simbol cross finger yg menjadi lambang kristian pun tidak disedari oleh pemimpin2 tertinggi pas cukup membuktikan betapa mudahnya golongan kuffar memperdaya lebai2 pas supaya mengelirukan lagi umat islam ke tahap hiingga semua orang islam berada dlm keadaan keliru. Akan aku tuntut balasan pembelaan dari Allah di akhirat nanti andai agama Islam tergadai dek kerana KEBODOHAN ULAMA PAS bermain politik di zaman mencabar ini.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)