SURVEY/BANCI

Melalui peguam dan orang tengah, Sirul kini kata dia diarah bunuh maka ada pihak rasa dia patut diampunkan dari hukuman membunuh. Sepatutnya polis tidak bunuh orang.

Namun, Sirul mengaku pada polis dia yang bunuh dan sendiri polis bawa ketempat kejadian. Proses mahkamah telah dijalankan. Sirul tidak masuk kandang saksi pertahankan diri dan dalam dokumen mahkamah, tiada pula dedah orang yang arah bunuh selain dari Inspektor Azrilah. Perbincangan di SINI.

Kami mahu dengar pandangan anda samada PATUTKAH SIRUL JALANI HUKUMAN KERANA MEMBUNUH? Nyatakan dalam survey/banci.

Patutkah Sirul dilepaskan dari hukuman kerana membunuh?

Sunday, November 25, 2012

Bar Council babi baruah ... mahu Melayu murtad, LGBT dan demo


Di atas adalah gambar Lina Joy yang bukan tahu mahu murtad dengan diam-diam tapi sampai mahu  persoalkan Artikel 121 (1A) Perlembagaan Persekutuan berkenaan status mahkamah syariah.

Kepimpinan Bar Council menyokong Lina Joy melanggar undang-undang dan peguam Muslim fasiq Malek Imtiaz ngaku dirinya mewakili Bar Council.

Banyak lagi kebaruahan Bar Council dalam peranan mereka melanggar undang-undang. Dengar kupas Zulkifli Nordin kupas auta Bar Council yang betul-betul penipu ...


Bar Council ni patut kasi orang lain pimpin dari jadikan pertubuhan mereka jadi sebagai SUARAM kalau nak pertahan hak asasi manusia.

Lihat pemikiran luar tabii Presidennya sekarang ...


Tapi mestilah ikut peraturan. Faham tak peraturan?

0 comments:

fda

Link2Me WeLinkBk (254)