Thursday, September 13, 2012

Isham Rais mahu kacau Hari Malaysia dengan Sang Saka


Jika hari itu, Najwan Hilmi yang kehadapan untuk mendedahkan bendera penderhaka komunis Sang Saka kepada dunia di Twitter yang mana AIDC sudah dedahkan ini adalah projek kelolaannya.

Maklumat terbaru kali ini memberitahu seorang bernama Mohd Nazrin sedang menyebarkan email, SMS dan info melalui FB dan Twitter mengenai tempahan pembelian bendera pengkhianat komunis "Sang Saka Malaya" yang dibenci orang ramai.

Hal ini boleh disahkan dari sokongan Radio Bangsar Utama yang dikelola pakar "baling batu sorok tangan" Isham Rais atau Hishamuddin Rais yang membantu kempenkan tempahan membeli bendera Sang Saka Malaya.

Dari yang difaham, Isham Rais mahu bendera ini dikibarkan semasa perayaan Hari Malaysia dan kacau perayaan tersebut.

Isham rais memang pakar dalam baling batu dan buat huru hara tapi sorok tangan dari zaman reformasi.

Setiap kali demo, dia akan ada berdekatan tempat itu tapi dia menjauhkan diri dari terlibat. Hanya mengawal dna remote control dari jauh. begitu juga yang dilakukan sekarang.


Dalma hal menyebarkan bendera Sang Saka Malaya, pembelian dibuat dengan membuat pembayaran kepada akaun milik Mohd Nazrin.

Cuma kami bertanya siapa di Nazrin. Yang kami tahu hanya ada operator dalam grup Isham Rais bernama Mohd Nazree Yunos.

Sama-sama dalam group ini juga adalah seorang yang konon spy MIO yang menyeludup dalam blogger2 UMNO tapi membocor rancangan pihak kerajaan menangani Bersih 2.0.

DIa juga berperanan melalu blog-blognya untuk menjadi batu api memecahbelahkan blogger pro UMNO dan menimbulkan kekeliruan dan kesangsian terhadap perjuangan UMNO, BN dan kerajaan.

2 comments:

  • Anonymous says:
    September 13, 2012 at 3:10:00 PM GMT+8

    Sejarah komunisma Nusantara....

    DN Aidit ketua Parti Komunis Indonesia dari era kemerdekaan Indonesia sehingga Rampasan Kuasa GESTAPU yang gagal pernah belajar agama di sekolah pondok....kerana politik beliau sanggup memijak Al Quran untuk memenuhi pra syarat untuk menjadi ahli Parti Komunis Indonesia....ingat anak-anak muda MBI (Melau, Bumiputra, Islam) bukannya Man in Black....

    Prof Awe Kecik

  • Anonymous says:
    September 13, 2012 at 5:24:00 PM GMT+8

    sesiapa kibar bendera selain Jalur Gemilang elok dibakar hidup2.. JALUR GEMILANG SELAMANYA !

fda

Link2Me WeLinkBk (275)