10:25 PM
Media dah dapat scoop ini. Berikut disiarkan oleh Bernama:
JERANTUT - Seorang pemimpin kanan sebuah parti pembangkang dan anak lelakinya ditahan bagi membantu polis berhubung satu kes sumbang mahram.
Pemimpin utama sebuah parti baru itu bersama anak lelakinya yang berumur 14 tahun ditahan reman pada 22 Ogos lepas bagi membantu siasatan apabila anak perempuannya yang berumur 15 tahun melahirkan seorang bayi lelaki.
Mereka dibebaskan semalam.
Menurut Timbalan Ketua Polis Daerah Jerantut DSP Zakaria Kasim, mangsa, 15, melahirkan seorang bayi lelaki tiga hari lepas di sebuah pusat bersalin di Cheras, Kuala Lumpur.
"Kedua-dua suspek, bapa dan anak itu bagaimanapun dibebaskan semalam atas jaminan pihak polis," katanya kepada Bernama di sini, hari ini.
Beliau berkata polis juga mengambil sampel DNA kedua-dua suspek dan keputusannya dijangka diketahui dalam tempoh seminggu.
Suspek yang juga saudara terdekat kepada seorang pemimpin kanan sebuah parti pembangkang tanah air, pernah bertanding pada pilihan raya umum ke-12.
Bagaimanapun, suspek yang bertanding di kerusi Dewan Undangan Negeri di Pahang pada pilihan raya umum lepas itu kalah kepada calon Barisan Nasional. - Bernama
Selain itu, The Star dan mStar dah siarkan juga laporan.
Baca The Star di
sini
mSTar pula di
sini.
Dari laporan, bapa dan anak lelaki ditahan. Adakah bermakna bapa dan anak lelaki kendurikan mangsa anak perempuan tersebut?
Sekarang siapa mangkuk haramjadah ini?
Hint hint ... baca Sg Rapat Online
sini dan laporan kami dari awal.
10:00 PM
Menurut pemberi maklumat kami, si tuduh ini telah ditangkap polis atas tuduhan merogol anak perempuan sendiri.
Ini ekoran laporan polis yang dibuat oleh seorang jururawat sebuah hospital daerah dan negeri lain pada minggu lepas setelah mangsa melahirkan anak.
Si Mangsa telah ditangkap untuk siasatan.
Siapa orangnya?
Hint-hint: Adik pula adalah calun PAS.
-------------------------
9:36 PM
Butiran pertuduhan belum diketahui habis tapi ianya melibatkan tuduhan sumbang mahram rupanya.
Sedikit yang diketahui adalah iya ada kaitan keluarga dengan bakal calun Pakatan Rakyat di tempat tertuduh. Siapa dia ...?
Sabar ....
---------------------------
9:19 PM
Dengar-dengar ada bekas calun PKR pada tahun 2008 ditangkap sumbang haram.
Apa itu sumbang haram? Hehehe ... kami pun kurang faham. Bila melibatkan Pakatn, khsusnya P"Gay"R, ini perkara biasa. BAca kisah panjang kami di
sini.
Adakah ianya sumbang mahram? Adakah iyanya zina haram yang luar biasa punya haram? Adakah iyanya hubungan seksual yang luar biasa dari zina biasa?
Dengarnya di Pahang. Orang Pahang .... Semuanya luarbiasa punya besar di Pahang. Luarbiasa atau besar atau kedua-duanya sekali? Hehehe ... butirnya akan dicari.
Sabar .... akan dikemaskini.
layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.
Ala... std la nnt... this is all umno punyer keje.. deng
http://pengundisetiasungairapat.blogspot.com/2012/08/mari-kita-teka-siapa-pemimpin.html teka weiiiii
Takper Nabi N.ajis dah janjikan syurga untuk ummat Islam PAS nyer yang bongok sekaligus membolehkan bongok2 tu teros memantat dan membedal segala yg Haram!!
layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.
August 28, 2012 9:43:00 PM GMT+08:00
__________________________________________
Yes Free Malaysia Kini from all the bastard and Idiots (PAS/PKR) perosak bangsa dan Agama.
Tertuduh ni mungkin adalah Muhammad Nor bin Jaafar, satu-satu calun PKR di Jerantut pada 2008. Ketika itu dia adalah calun PKR DUN Damak dan bekas Ketua Cabang PKR Jerantut.
Lepas pru 2008, dia ikut faction Zaid Ibrahim dan bersama keluar PKR. Kini Muhamamd Nur adalah Ketua Parti Pembangkang KITA Jerantut.
Dia juga adalah abang kepada Dr. Hamzah bin Jaafar yang dikatakan bakal jadi calun PAS bagi ahli Parlimen Jerantut.
punah..harapan..nak jadi calun bersih....pru13 nanti....!!!
hudud for all???pas for ???
gang bang...waduhhhh...pakatan punya gila kuasa...