Tuesday, August 28, 2012

Anwar yg sebenarnya ada akaun dgn Bank Israel


Laman I Files bab 4 menceritakan bagaimana Anwar mula membina empayar wangnya dari wang pendahuluan dari Wan Azizah dan keluarganya.

Kemudian Anwar mendapat bantuan dari hartawan Saudi bernama Abdullah Kamel dan kumpulan Al Baraka yanga ada pertalian dengan IIIT dan teroris Al Qaeda. Anwar juga sedang lama mengidamkan duit Petronas.

Laman blog itu sudah sampai ke bab 7 kini.

Bab 5 membincangkan lagi menegnai Anwar dan mesin cetak wangnnya serta hubungan ia dengan teroris dunia. Ia jauh melangkaui isu Dato Murad dengan tuduhna dana RM3 billion. Rahim Ghouse dan Wan Hasni terlibat dengan pembiayaan dan hubungan dengan teroris.Anwar didedahkan menggunakan satu outfit bernama Israel Discount Bank bagi mengelak wangnya di kesan oleh Dr Mahathir.

Dalam Nurul Izzah pernah nafikan ada simpan wang di Israel (baca The Mole sini), rupanya ada cerita-cerita di sebalik penafian.

Ini mengingatkan juga kepada zaman reformasi di mana puak Anwar menuduh Dr Mahathir menyimpan wang dengan Bank of Israel. Ini tak masuk akal kerana central Bank tak ambil akaun individu tetapi akaun bank-bank yang ada operasi tempatan saja. Bca kisah di blog pembangkang sini

Kemudian keluar pula tuduhan ianya Israel National Bank bercawangan di Singapura (baca detail pertuduhan sini). Mudah saja Tun jawab, katanya dia beri kebenaran bank tersebut dedahkan akaun beliau supaya beliau teringin nak ambil wang USD200 juta dan Sing dollar 42 juta.

Rupanya Anwar yang sebenar ada guna Bank Israel ...

.... maknanya setiap kali Anwar menuduh sesuatu, kemungkinan dia yang buat. Seperti dia tuduh Najib tolong kroni dalam projek AMpang LRT tap[i rupanya Anwar yang mahukan projek itu melalui Ingress-Balfour Beatty.

Kenapa Anwar tuduh Najib bunuh ALtantunya dna ambil komisyen submarine? Diakan yang bunuh dan ambil komisyen????

Fahamkah kenapa Anwar pertahan hak Israel mempertahankan negara mereka kalau bukan pertahankan duit dia dalam Bank Israel?

4 comments:

 • Anonymous says:
  August 28, 2012 at 4:07:00 PM GMT+8

  Astaga....ku sangka kau pejuang Islam..rupa-rupanya kau....kau...kau..I lost the words to describe bloody you....

 • Anonymous says:
  August 28, 2012 at 5:41:00 PM GMT+8

  Bro, baru lu dekat dgn perkara yg benar. Siapa bunuh Altantuya?

  Itu PI Keling mengaku pada Raja Petra bila dia Polis dia pernah bunuh orang. Lepas tu dia timbul sebelah Anwar di Press Conference.

  Sebelum Altantuya di bunuh, PI Keling itu sudah kerja dgn Perimekar selama enam tahun. Rahsia ini hanya bocor bila Polis Perancis siasat laporan Suaram.

  UTK itu kerja untuk Badawi bukan utk Najib. Masa itu semua urusan Badawi dijaga oleh menantu dia yg juga penyokong kuat Anwar. Paspot Anwar pun dia hantar sendiri ke rumah Anwar. UTK itu pun di bawah kuasa menantu.

  Menantu mimpi nak kahwin Izzah. Tak jadi. Dia mimpi Anwar jadi PM, dia jadi TPM.

  Kalau Altantuya di bunuh, Najib dan Rosmah pula kena tuduh, boleh hancur karier politik Najib. Anwar boleh jadi PM, menantu jadi TPM.

  Altantuya & Razak pernah jumpa di restoran Italian Kalimullah, kroni Badawi No. 1 dan kawan bodek ampu menantu. Kalimullah tahu semua rahsia Altantuya dan Razak.

  Jadi soalannya siapa rancang untuk bunuh Altantuya? Macam mana Anwar boleh jumpa PI Keling yang ngaku kpd Raja Petra pernah bunuh orang?

 • Anonymous says:
  August 28, 2012 at 6:52:00 PM GMT+8

  The best analysis of Malaysia political situation by an American radio station :-


  http://www.corbettreport.com/corbett-report-radio-205-spotlight-malaysia-with-nile-bowie/

 • tawaugondrong.blogspot.com says:
  August 28, 2012 at 11:32:00 PM GMT+8

  Muka anwar pun dah macam Iblis. Adalagi mau jilat buntut dia. Cibai laaaa

fda

Link2Me WeLinkBk (254)