SURVEY/BANCI

Melalui peguam dan orang tengah, Sirul kini kata dia diarah bunuh maka ada pihak rasa dia patut diampunkan dari hukuman membunuh. Sepatutnya polis tidak bunuh orang.

Namun, Sirul mengaku pada polis dia yang bunuh dan sendiri polis bawa ketempat kejadian. Proses mahkamah telah dijalankan. Sirul tidak masuk kandang saksi pertahankan diri dan dalam dokumen mahkamah, tiada pula dedah orang yang arah bunuh selain dari Inspektor Azrilah. Perbincangan di SINI.

Kami mahu dengar pandangan anda samada PATUTKAH SIRUL JALANI HUKUMAN KERANA MEMBUNUH? Nyatakan dalam survey/banci.

Patutkah Sirul dilepaskan dari hukuman kerana membunuh?

Monday, August 27, 2012

Anwar takut tiada sambutan untuk terima jemputan Sarawak


Semasa PRN Sarawak, PKR begitu bongkak mahu bertanding kerusi yang paling banyak. Mereka berkempen macam Pak Badut yang berangan akan mengetuai kerajaan baru Pakatan Riot di Sarawak.

Pada bulan April 2011, PKR bertanding di 49 kerusi tetapi akhirnya hanya dapat 1 (kah kah kah ...). Dari 71, pembangkang dapat 15 dan DAP pegang 12, PKR 1 dan bebas 1. SNAP kalah habis di semua 26 kerusi yang ditandingi.

Berlatarbelakang sedemikian dan keadaan Anwar yang tenat di kawasan sendiri, Anwar dah mula fobia untuk terima sebarang jemputan. Sebelum majlis yang Lajim umum keluar parti, Anwar ada hadapi hadirin yang hampir kosong di Sabah.

Anwar akan ke Sarawak untuk majlis hari raya bersama MPN PKR Sarawak pada Ogos 28hb. Untuk memeriahkan lagi lawatannya, PKR Sarawak ada mengatur program lawatan Anwar.

Hingga beberapa hari lepas, Anwar belum lagi memberi persetujuan atau belum beri pengesahan sama ada datang atau tidak.

Menurut rakan-rakan PKR Sarawak, Anwar berat mahu datang dalam masa terdekat sebab masih kecewa dengn sambutan dingin semasa lawatannya ke Sarawak pd 12 Ogos 2012 baru ini.

Alahai Anwar ... sana sini sambutan dingin untuk kamu. Orang Permatang Pauh pun dah larikan diri dari nak bersamalm dengan kamu. Takut ditepuk belakang dan terus kaku biarkan dia apa-apakan .... hehehe.

1 comments:

  • Anonymous says:
    October 2, 2012 at 7:59:00 PM GMT+8

    ayo yo!

fda

Link2Me WeLinkBk (254)