Greetings

Sunday, July 29, 2012

Takut suami:Isteri Ahli Parlimen minta bantuan polis


Semua orang tahu kisah bagaimana Ahli Parlimen PKR menghalau isterinya keluar dari rumah mereka di Banting hingga memaksa isterinya buat report polis. Lihat kat sini.

Tetapi ramai orang yang tak tahu pada 21.7.2012 isterinya tetap berkeras nak pulang ke rumah untuk ambil barang-barangnya walaupun suaminya tidak benarkan dia pulang. 

Sebelum pulang isterinya terlebih dahulu ke Balai Polis Banting untuk meminta anggota polis mengiringinya pulang ke rumah kerana bimbang dipukul suami apabila melihat keadaan suaminya yang menengking-nengking dia dalam telefon. 

Dasyat betul orang PKR ya ? Sampai isteri terpaksa minta bantuan polis untuk pulang ke rumah kerana takutkan suami.

9 comments:

  • Anonymous says:
    July 29, 2012 at 4:29:00 PM GMT+8

    Iniisu pukul bini!
    Mana Sisters in Islam?

  • Anonymous says:
    July 29, 2012 at 7:16:00 PM GMT+8

    ini akibatnya kalau selalu sebut haramjadah...

  • Anonymous says:
    July 29, 2012 at 7:18:00 PM GMT+8

    Dia tengah tension sebab baju ADUN terpaksa disimpan dalam almari untuk tempoh 5 tahun akan datang.

  • Anonymous says:
    July 30, 2012 at 7:29:00 AM GMT+8

    Mana NGOs yang protect human rights? Why very silent about this issue? Go after him and protect the woman. Why double standard? This is the time you show your human rights capabilities. Where are the lawyers who support such activities? You people are a double standard bastards.

  • Warigh Nogori says:
    July 30, 2012 at 10:03:00 AM GMT+8

    Salam Tuan... Disini kami memohon masukkan link blog Warigh Nogori ke dalam senarai blog list Tuan dan untuk pengetahuan Tuan, blog hebat tuan telah pun kami senaraikan ke dalam blog list kami... Demi perjuangan, diharap Tuan dapat berikan kerjasama... TQVM.

    Url blog kami: http://warighn9.blogspot.com/

  • Anonymous says:
    July 30, 2012 at 10:45:00 AM GMT+8

    Saya pasti masa AIR MANI bapa dia terpancut dalam APOM mak dia tu dulu , bapa dia tak sengaja tersebut kalam HARAM JADAH beberapa kali.

    Pasal itu lah Si YB MP to suka sebut HARAM JADAH kerana roh kalam HARAMJADAh TU DAH SEBATI DENGAN ROH insani DIA.

    Apa la DUA KUPANG punya MP PKR nih!

    - me the Shadow of Al-Mehdi.

  • Anonymous says:
    July 30, 2012 at 2:16:00 PM GMT+8

    Bini dia muka sepet lah. Patutlah suami fed up. Macam lagu tu bilang 'Siapa kata gadis Melayu tidak menawan?" Si suami Melayu ni yang kata - sampai dia halau bini Melayu dia. Perempuan Melayu dulu nampak ok. Tapi skrg ni rata-rata nampak tongong lagi bodoh. Kurang menawan.

  • Anonymous says:
    July 30, 2012 at 4:17:00 PM GMT+8

    Mangkok macam gini pun bole ADUN and ahli parlimen, heran bin ajaib. Spesis2 harmjadah ini sudah harus direjam dgn najis, tak layak menjadi pemimpin, ketua keluarga, ayah, suami, tak layak, hanya layak mejadi pencacai najis BABI haramjadah.

  • Anonymous says:
    August 4, 2012 at 7:43:00 AM GMT+8

    Muka kamu tu elok sngt ke?
    Klu elok pun, pastinya perangai menjijikkan dan mentaliti kelas ke-___(rasa2nya tak ada nombor yg sesuai).
    Sebab tu bagi komen serupa org tak bersekolah.
    Eeeeeee geli.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)