Saturday, July 28, 2012

Business merudum ... Suara Alternatif atau SUARAM mintak tolongTahu takut nak salah-salah tuduh. Dalam portal dan blog macam2 tuduhan dibuat.

Baca risalah SUARAM atau syarikat Suara Alternatif Sdn bhd yang sedang merudum.

Inilah peluang terakhir untuk last kopek kasi pow duit orang ramai.

Pembohongan dan kelentong si laknatullah ini dah terbongkar dan nama mereka dah rosak cicai bocai.

SUARAM bukan aktivis hak asasi manusia, tapi syarikat cari duit dari membangkitkan isu. Aktivis SUARAM kini terlibat merembat yuran guaman MBSJ dan menipu bekas pekerja estet dari tanah 15 ekar mereka. 

Baca di ABITW sini 

3 comments:

 • Anonymous says:
  July 28, 2012 at 4:56:00 PM GMT+8

  dia org ni dah terang2 menipu dan mengancam keselamatan negara

  KENAPA TIADA TINDAKAN?

  KENAPA TIADA TINDAKAN?

  KENAPA TIADA TINDAKAN?

  kerajaan Malaysia telo kecik ker?

 • Anonymous says:
  July 28, 2012 at 10:49:00 PM GMT+8

  Sebab kita ada menteri dalam negeri macam pukimak. ni komen aku ni kalau dia baca dah tentu dia hangin dan nak saman the unspinners.

 • Skeetshooter says:
  July 30, 2012 at 3:05:00 AM GMT+8

  Kalau ditahun 80an kerajaan amat tegas dengan maklumat keselamatan dan integriti negara. Beberapa orang telah ditangkap dan dikenakan tindakan sebagai pengkianat rahsia negara spt Sidek Ghouse, Abdullah.. Tetapi sekarang terang-terangan ada individu dan gerombolan yang bukan sahaja mengintip rahsia kerajaan tetapi membocorkan rahsia, memfitnah dan memburukkan negara diluar. Mereka lebih kianat daripada ejen-ejen subversif, kerana mereka mendabik dada dan bangga memperlekehkan negara sendiri.Mereka adalah virus dan barah kepada keamanan yang amat didambakan oleh seluruh warga Malaysia tidak mengira kaum. Mereka adalah racun pemusnah kepada cita-cita dan perjuangan yang telah subur disemai didalam jiwa raga rakyat yang cintakan kemajuan dan masa depan yang lebih cerah.
  Walaupun dengan menggunakan topeng politik, mereka tetap pengkianat kepada usaha,tamaddun, kemerdekaan yang telah dibentuk oleh semua rakyat.
  Biarlah SUARA RAKYAT yang melaungkan bahawa pengkhianat-pengkhianat bangsa ini diadili dan menerima hukuman yang setimpal.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)