Visitors

Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak

Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak
Jangan angkuh... terimalah Wang Ehsan

Sunday, April 29, 2012

Berlagak garang, kena tangkap ... kecut mintak ampun


Komentar marah dia ni dipanggil Chegu Bard lagi. Perangai tak macam Cikgu atau pendidik. Perkataan maki hamun lebih layak diberi kepadanya.

Melihat gambar ini, dia elok di panggil saja sebagai katun Bard SImpson. Kalau baca twitter dia punyalah bersemangat dan hina polis.


che'GuBard (@chegubard)
4/28/12 5:03 PM
Saya masih d jln raja laut memerhatikan polis + dbkl mengganas bertindak diluar batasan namun ada anggota yg bantu saya turut kata tak patut


che'GuBard (@chegubard)
4/28/12 5:01 PM
Puluhan yg ditahan dipukul lagi, saya polis acu pistol dikepala...peserta yg nak bersurai terus diserang..

Kena tangkap terus mintak ampun ... kah kah kah macam p*kim*k saja.

Polis tak akan kata tak patut. Mereka semalam marah dengan penghinaan yang dilakukan terhadap mereka dan apa yang dilakukan terhadap rakan mereka.

16 comments:

  • Anonymous says:
    April 29, 2012 at 2:14:00 PM GMT+8

    Memang che'GuBard ni puki mak anak haram jadah.
    Da ditangkap dia harap abg polis balun dia secukup cukupnya. Manusia jenis ini tak patut dilepaskan begitu saja.

  • Anonymous says:
    April 29, 2012 at 2:32:00 PM GMT+8

    Ya polis tu kata tak patut.
    TAK PATUT lepaskan Badut tu buat rusuhan lagi.

  • Anonymous says:
    April 29, 2012 at 3:03:00 PM GMT+8

    kalau dah mulut longkang busuk bohong fitnah semua dalam kepala otak..

  • anti-bersih says:
    April 29, 2012 at 3:06:00 PM GMT+8

    padan muka ko chegubard.... ckp lebih je melukut ni... hish... melukut... melukut... tak boleh belah betul!

  • PAPA GOMO says:
    April 29, 2012 at 4:57:00 PM GMT+8

    kah kah kah

  • Anonymous says:
    April 29, 2012 at 5:51:00 PM GMT+8

    Tolong la, ni ke cikgu ni.? Muka mcm sial Aku tak kisah lagi, perangai mcm haram jadah, ni ke yg mak bapak dia ajar?
    Sial punya anjing bard. Nama pun keji.

  • Anonymous says:
    April 29, 2012 at 8:29:00 PM GMT+8

    Tolong jangan kaitksn nama dia dgn cikgu lagi sebab pendidik itu satu kerja yg mulia.,tak macam perangai biawak bard simson ni.

  • Anonymous says:
    April 29, 2012 at 8:40:00 PM GMT+8

    helo Bard. aku cari engkau. ada hajat.

    cikgu bad.

  • Unknown says:
    April 29, 2012 at 9:28:00 PM GMT+8

    aku ade hajat jugak nak lepas kat cikgu mcm ni...lepaskan hajat ape yg die da buat, lepas ckp kat polis2...

    mane mau jmpa?

  • Tukang Komen says:
    April 30, 2012 at 12:16:00 AM GMT+8

    Cikgu jenis apa mahklok ni? Bila kena tangkap terus jadi bapok!

  • bourne identity says:
    April 30, 2012 at 9:05:00 AM GMT+8

    Aiya cikgu...awak orang islam kan? Patut menadah tangan seperti orang islam memohon keampunan kepadaNYA.
    Ini berdua minta amoun macam ugama sesama Ambiga @ Babiga.
    Awak ni orng islam ke ataupun beragama hindu?
    Cikgu? Betulke? Muka jambu....Anwar Alubyrikan memang sukakan jambu2 kan di MCKK?

  • Anonymous says:
    May 1, 2012 at 12:44:00 AM GMT+8

    dia ni masa bapak dia tutuh burit mak dia dulu,dapat dia,bapak dia tak baca doa dulu,sebab tu dia jadi macam binatang.....

  • Anonymous says:
    May 6, 2012 at 3:11:00 AM GMT+8

    Terajang ja anak sial anak haram jadah ni..bangsat pukimak anak sial..pencetus rusuhan tempuh hari...memang keturunan babi..

  • Anonymous says:
    May 6, 2012 at 3:15:00 AM GMT+8

    Terajang ja anak sial anak haram jadah ni bangsat pukimak anak sial pencetus rusuhan tempuh hari memang keturunan babi

  • Anonymous says:
    May 6, 2012 at 10:09:00 PM GMT+8

    ni kalau dap jadi kerajaan,,cikgu2 melayu semua kena belajar ckp english,,,,tau malas belajar english ada hati nak tentang kerajaan

  • Anonymous says:
    August 15, 2012 at 10:39:00 AM GMT+8

    CHEGU BARD memamg macam lancau pun, sembang kemas , same je macam A SAMAD SAID, aritu aku pergi KULIAH BERSIH, ingatkan majlis ilmu agama, tapi majlis maki hamun dan propaganda. bangang la orang-orang bersih

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)