Visitors

Sunday, April 15, 2012

Aisyah: PAS ambil penyanyi psycho yang tak henti masaalah

Muka Aishah selepas dikatakan buat plastic surgery pada tahun 1995

Aishah yang dahulu belajar Sains Politik di New Zealand tetapi akhirnya menjadi penyanyi.

Semasa dia dengan kumpulan band Fan Club yang semua orang putih New Zealand, eksyen dia. Nak nyanyi lagu Omputih aje. Tiba-tiba berubah balik dan nyanyi lagu Melayu pula.

Baca kisah Aishah di sini dengan pelbagai kontroversi dan mulutny ayang lancang hingga Mat Sabu pernah mengungkitnya sebagai contoh artis yang melupakan nilai akhlak dan moral.

Dalam awal 2003/4 gitu dia berubah pakai tudung pulak.

Sekarang dia masuk politik. Mungkin atas dorongan Bob Lokman, Aisyah masuk PAS dan hentam UMNO kerana masaalah peribadinya. Masuk PAS untuk menyalahkan Menteri atas masaalah peribadinya pergi kahwin orang putih.

Dengar dahului video ceramah dia berikut:


Masaalah Aisyah adalah apo kono kau kahwin cerai kahwin cerai ... sampai jadi psycho.

Suami ketiga tu kebas suami orang dan kahwin di Narathiwat. Baca sini kisah dia kahwin dengan suami ke tiga pada Jun 2010.

Kenal suami ketiga seminggu dari chatting di Internet dan terus kahwin. Giler ke?

Tahun 2011, dah tak bertahan lama. Kenal pakai chatting dan bercerai pakai SMS. Baca MyMetro sini

Ini di sini kisah cerita penyanyi terkenal mana yang jadi bini muda tapi bermsaaalah. Aishah ke ni?

Bantai Najib pasal BR1M pulak. Skrip Bob Lokman aje ...Dah kahwin dengan Bob Lokman pulak ke atau dah ada pemimpin dan penyokong PAS?

Aku rasa Aisyah ni psycho! Ini nak masuk politik dan memimpin masyarakat. Contoh yang baik sekali you.

17 comments:

  • Anonymous says:
    April 15, 2012 at 9:35:00 PM GMT+8

    BAKAL CALON KETUA MUSLIMAT & BAKAL MENTERI KESENIAN DAN KEBUDAYAAN JIKA PR MENANG. KALAU TAK MENANG, BAKAL BINI KEDUA, KETIGA ATAU KEEMPAT PEMIMPIN PR.

  • Anonymous says:
    April 15, 2012 at 9:35:00 PM GMT+8

    Kelantan haramkan perempuan bertilawah, sebab suara perempuan adalah aurat..tapi kalau berceramah politik, boleh sbb untuk "kebaikan"..kimak tul la korang ni..

  • Anonymous says:
    April 15, 2012 at 10:16:00 PM GMT+8

    Apa guna dpt hidayah pastu berceramah mengaibkan org??? Xde makna! Ntah dia sbnrnya tersalah anggap kt menteri 2 ke pas2 dok heboh sekampung. Yg mendengar suma menyalak seperti biasa seolah2 cite yg keluar daripada mulut2 depa ni wahyu dari Allah. Syok sendiri dan riak, itulah hamPAS.

  • Anonymous says:
    April 15, 2012 at 10:38:00 PM GMT+8

    diri sendiri tak terurus nak perbaik akhlak orang lain konon. dia ni samalah dengan artis-artis yang masuk PKR tu. bila dah bermasaalah atas buatan sendiri nak salahkan orang lain. cermin diri sendiri dan bermusaabah diri tu. jangan tambah dosa oi. tak perlu masuk parti anak setan ni untuk mencari hidayah. orang yg tak berparti pun lebih baik dan tinggi iman nya dari meraka ni.

  • Anonymous says:
    April 15, 2012 at 11:07:00 PM GMT+8

    MASA BELAJAR DI NEW ZEALAND JADI PENYAYI THE FAN CLUB.LANTAKLU LAH, MASA TU ZAMAN "JAHILIAH" SENDIRI. DAPAT ANAK MAT SALEH (HALAL / HARAM TAK TAULAH KITA. SENDIRILAH JAWAP) BERUBAH KEPADA LEBIH BERTAQWA (ALHAMDULILLAH ATAS HIDAYAH ALLAH)STIGMA MASA ADA, MASUK PAS DAH MULA KUTUK ITU DAN INI. KANG ORANG TANYA STATUS ANAK MAT SALEH TU KANG KOK PUCEK MUKA /MERAH PULAK MUKA TU. JANGAN SALAHKAN ORANG LAIN...DIRI SENDIRI TU BAIK BONAR KOR? TAK PASAL-PASAL ORANG PERSOALKAN ANAK PINAK KITA?

  • Abu Garcia says:
    April 15, 2012 at 11:34:00 PM GMT+8

    Sesuai la ganti normah .... mat saburit mesti meleleh punya .... bila teringatkan aisyah pernah pakai baju dalam mcm spring dulu tu ...

  • Anonymous says:
    April 15, 2012 at 11:36:00 PM GMT+8

    Kesian Kak Cha ni. Huru hara hidup dia.

    The Fan (peminat) Club dan bertukar menjadi The Fan (kipas) Club.

    Kipas Kak Cha, jangan tak kipas. Manalah tahu ada pemimpin PAS yang berkenan.

  • Anonymous says:
    April 16, 2012 at 4:11:00 AM GMT+8

    aku tak nak komen ttg pompuan gila nie tapi aku nak komen ttg nasib artis komedi yg dah tinggal rm36 jer dalam bank...

    masa bleh jalan pi jumpa moshe nik ajis...
    bila dah tak mampu jalan pi la sms nik ajis pau duit nak pakai beli tong gas oksigen...

    duit yg didermakan oleh org pas banyak la...

    apalah sangat kalau pau rm10k...

    bayar bulan la...
    dah logo pas pun cap bulan...

    masa susah tau plak cari kerajaan...

    dasar tak sedar diri dan kategori ko disebut celaka sebanyak 3kali kerana membuatkan org ketawa dgn lawak yg ko ciptakan untuk mendapat hilai tawa dan undian...

    pejuang hamas...

  • Anonymous says:
    April 16, 2012 at 4:23:00 AM GMT+8

    Nak tanya.......dia habis ke belajar kat New Zealand tu?
    Dan biasiswa JPA dia dah bayar balik ke?
    TU WANG RAKYAT.........WAJIB BAYAR BALIK

  • Anonymous says:
    April 16, 2012 at 12:02:00 PM GMT+8

    asal masuk Pas je..suma pakat cari sisi sisi negatif...tapi cuba masuk UMNO, berhempas pulas cari yang positif..bagus la, insaf la, bijak la, bersemangat waja la, pilihan tepat la, macam - macam...

    Ingat artis yang masuk UMNO tu semua suci macam malaikat semua ke??? ohhh silap..kalau masuk UMNo maknanya mereka telah sedar dan tidak mahu diperbodohkan oleh parti pembangkang...lupa la...tapi kalau masuk PAS sah la artis yang sama bangang, psycho, buduss, dipergunakan dan sebagainya...apa punya mentaliti la...dia nak masuk apa pun dia punya sukalah...bukankah ini negara ini mengamalkan demokrasi yang sentiasa subur???

  • Anonymous says:
    April 16, 2012 at 3:15:00 PM GMT+8

    Anon April 16, 2012 12:02:00 PM GMT+08:00
    Dia nak masuk PAS, memang hak dia, tapi nak kena mengutuk UMNO pula kenapa? Lain la kalau dia cerita tentang kebaikan PAS sampai di tertarik nak join, bagus la juga. Ini tidak, modalnya join PAS sebab UMNO cam celaka!?
    Apa yang join PAS ni orang yang kecewa dengan UMNO ke? Atau nak cari keredhaan Allah? Cer citer sikit.

  • Anonymous says:
    April 16, 2012 at 4:14:00 PM GMT+8

    ancus sia siAisha nie...nampak sgt dendam kesumat menebal cume sbb peribadi...

  • Anonymous says:
    April 20, 2012 at 12:58:00 AM GMT+8

    Mana ada lambang Star of David pada wang 10 sen baru ni?? Star of David yang enam penjuru tu coraknya hasil dua tiga segi (triangle)bertindih. Yang kat 10 sen tu corak melayu asli oi Esah... Kalau nak cari salah orang pun biarlah lah bertempat.

  • Anonymous says:
    April 27, 2012 at 4:43:00 PM GMT+8

    Dasyatnya mulut org umno.. Ni didikan korg rupenye.. No wonder..:)

  • Anonymous says:
    April 27, 2012 at 4:46:00 PM GMT+8

    Memang kesian tgk didikan anak2 umno ni.. Bahasa pn da melambangkn umno.. Haha.. Mencarut xtentu pasal.. Haih.. Biarla dia nk masuk pe parti pn.. Hak individu. Panas telinga tu maksudnye adela yg die ckp psl umno tu betul agknye ye? Wallahualam

  • Aslian Pios says:
    May 3, 2012 at 9:11:00 PM GMT+8

    suru kerajaan pas kelantan tu ambik tau dulu tentang tanah2 yang buat projek diraja tu. hutan2 kat kelantan dah hampir botak kena tarah....

  • Anonymous says:
    May 3, 2012 at 9:13:00 PM GMT+8

    tanah kat kelantan pun banyak yang botak kena tarah dek projek pas, tengok2lah dulu sebelum nak komen aisyah oi

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)