Visitors

Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak

Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak
Jangan angkuh... terimalah Wang Ehsan

Saturday, March 31, 2012

Kesesatan Nik Aziz dan lakunan PAS menjuarai demokrasi


Dulu Nik Aziz guna ugama dan salahguna nama baik Nabi untuk tindas amalan demokrasi dan hak rakyat untuk memilih pemimpin.

Hari ini PAS bercakap mengenai demorasi, keterbukaan, hak bersuara, hak berkumpul dan rule of law.

Adakah ada semua ini dalam kepimpinan negara Islam ala PAS yang memperkasakan ulamak dengan suara pemutus?

Nik Aziz yang kurang ilmu tapi didewakan dalam PAS dan berkuasa padahal dia tidak dipilih ahli. Kalau lawan Hadi pun dia boleh kalah.

Bolehkah rakyat persoal Nik Aziz dalam skim pentadbiran Islam ala draconian PAS???

2 comments:

  • Anonymous says:
    April 1, 2012 at 9:52:00 PM GMT+8

    Dulu nampak lah sikit perjuangan politik ala Islam nya.
    Tapi skarang lain mcm. Langsung dah takde.
    Nampak si ajis ni mcm sesumpah. Pagi kaler lain, petang kaler lain. Semalam cakap kafir hari ni cakap halal.
    Kenapa jadik mcmni ye? Serious, nampak kelakar.
    Berenti lah kawan dengan anwar, takut di laknat nanti jadi sesumpah betul.

  • Anonymous says:
    April 3, 2012 at 1:23:00 AM GMT+8

    Mula2 baca terus aku terfikir, si Nik Ajis ni anggap dia Nabi Muhammad ke??

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)