Saturday, December 31, 2011

Suhaizan kutuk DAP Johor dalam isu kepala babi?


Jangan mimpilah Ketua Pemuda PAS Johor, Suhaizat Kaiat akan kutuk DAP!

Dari mengutuk permainan subversif DAP untuk membuat Melayu bercakar sesama sendiri, PAS akan membantu memecahbelahkan orang Melayu dengan menyalahkan pihak-pihak yang menuduh DAP meletakkan kepala babi depan Masjid Al Falah di Johor Baru.

Jangan hairan PAS Johor akan menyalahkan orang UMNO lakukan perbuatan ini. Ini menimbulkan reaksi orang UMNO terhadap orang PAS. Di mana orang UMNO dan orang PAS tidak berseteru dan sedia undi orang Melayu, orang PAS akan undi orang DAP.

Blog Empayar Pemuda agak tepat dalam laporan mereka.

Menurut mereka, sejak DAP mula masuk Johor dan bertekad untuk menawan Johor pada PRU13, banyak perkara pelik yang melibatkan sensitiviti agama berlaku di Johor. DAP akan memastikan orang Melayu di Johor bercakaran sesama sendiri bagi memastikan usaha mereka akan tercapai.

Tengok saja apa yang ditulus oleh blogger pro pembangkang.


Mereka tidak fokus pada kepala babi yang diletakkan di Masjid tetapi mereka lebih fokus untuk menyalahkan UMNO dan bercakap pasal perhimpunan aman yang akan dilakukan oleh NGO di kawasan tersebut kononnya budaya derdemo ni orang UMNO yang mulakan.

Baca kisah sepenuhnya sini

2 comments:

 • Anonymous says:
  December 31, 2011 at 8:06:00 PM GMT+8

  aku tak heran esok lusa kalau DAPigs sial nakkan lubang burit bini atau anak dara diaorg sekalipun, org2 Pas sial ni sanggup bagi...demi nak kuasa dan undi...ni dinamakan golongan sial dan pengkhianat lakhnat...sama mcm nabi besar diaorg n.ajis situa kutuk nak mampos tu..ptuiih

  melayu sedar

 • Anonymous says:
  December 31, 2011 at 9:05:00 PM GMT+8

  kepala masalah isu-isu ini sebenarnya bermula dengan kegilaan nuar untuk menjadi PM Malaysia. Dia tak peduli apa yang akan jadi asal keinginan dan cita-citanya tercapai. Maaflah nuar, dulu ya tapi sekarang tidakkkkkkk.... terlalu besar kemusnahan yang telah engkau timpakan atas agama, bangsa dan negara ini. Cepat kau ....

fda

Link2Me WeLinkBk (254)