Visitors

Saturday, December 31, 2011

Madrasah belum roboh, Azizan dah terima bala'?

9ari ini baru nak buat sembahyang hajat di madrasah Salsiliah dan besuk ada demonstrasi tapi McTheory dah khabarkan Azizan masuk hospital.

Gambar lama..

Mc dapat berita mengatakan Ustaz Azizan masuk Wad Kecemasan di KMC (Kedah Medical Center) dan beliau masih dalam keadaan yang kronik dan mengalami kecacatan pada kedua-dua matanya.

Apakah ini doa dari orang yang teraniaya?

Hanya Allah yang maha mengetahui.
Parti politik, yang munafik tahap gabang, pernah peringat kerajaan tentang tanah wakaf. Tapi kini mereka terus berdiam dalam isu Madrasah bila mereka pegang kerajaan ...


Lepas ini PAS pula layak masuk ICU ...

10 comments:

  • Anonymous says:
    December 31, 2011 at 9:38:00 AM GMT+8

    Don't take pleasure from other people's misery. What awaits you only the Al-mighty knows. It can be worse.

    If you hope to score points, you are wrong. And if you think you are just emulating what the opposition is doing, you are bound to become opposition forever.

    UMNO with more than 50 years of glory should have class and finesse in engaging the oppositions on any issues. That's how UMNO can captivate the educated and inquisitive-minded youths and win them over.

    Tq and Happy New Year

  • Anonymous says:
    December 31, 2011 at 11:11:00 AM GMT+8

    jgn dia pi masuk hospital kerajaan, dah le.

  • Anonymous says:
    December 31, 2011 at 11:33:00 AM GMT+8

    Nak tanya orang UMNO. Cina dah banyak baling kepala babi kadalam masjid. UMNO buat apa? Buat tak tahu? Buat bodoh?

  • Anonymous says:
    December 31, 2011 at 12:50:00 PM GMT+8

    to anon December 31, 2011 11:33:00 AM GMT+08:00

    ko tau ke cina yg lempar..jangan sebarang tuduh..biar pihak polis yg siasat..tak perlu nak jadi batu api dalam hal ni..hanya orang munafik sukakan pertelingkahan.. kecik2 tanak mati..besar menyusahkan masyarakat..

    fahmi

  • Anonymous says:
    December 31, 2011 at 12:56:00 PM GMT+8

    Kesihan ! semoga Allah akan bersama YB. " Sebagai kelulusan Universiti Al Azhar, sya tau lah hukum hakam tanah dan pentadbiran nya" Bongkak bunyinya YB! So redha la dari Allah dan sya simpati orang yg RIAK & SOMBONG respond YB pasal Masjid ni tempoh hari.

  • Anonymous says:
    December 31, 2011 at 1:18:00 PM GMT+8

    Yang baling kepala babi tu orang Anwar jugak. Macam tak paham, perancangan agen Yahudi nak provoke. lepas tu hantarlah anon2 bodoh buat komen kat blog pro UMNO nak provoke lagi.


    Dah basilah stategi kau agen Illuminati.

    Pergi balik bersama Syaitan2 kamu.

  • Anonymous says:
    December 31, 2011 at 1:26:00 PM GMT+8

    tu bukan org cina buat tapi orang pas & pkr punya angkara ... biasalah politik .....

  • Anonymous says:
    December 31, 2011 at 1:54:00 PM GMT+8

    ha ha ha.
    sakit mata, biar mampus lagi baik. aku harap ada org hadiah kan garpu kat dia. jadi macam kassim selamat.
    moga moga mampus la cepat, zizan!!
    amin.

  • Anonymous says:
    December 31, 2011 at 5:47:00 PM GMT+8

    Anon 11:33 ...

    UMNO buat bodoh sebab dia bukan bodoh. Tak ada bukti jadi tak tahu nak tuduh siapa. Biar Polis yang siasat.

    Jadi kamu jangan jadi bodoh nak kata orang lain bodoh ... bodoh.

  • Anonymous says:
    January 1, 2012 at 9:06:00 AM GMT+8

    Pakatan Rakyat khasnya PAS akan buat apa saja asalkan matlamat politik tercapai.Dah banyak kali kes babi dilakukan oleh PR.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)