Thursday, December 29, 2011

Khalid Gagap mengigaukan kebangkitan rakyat


KAJIAN TREND PENGUNDI MENJELANG PRU 13 4 PARLIMEN DI SELANGOR

Jumlah Responden
Gombak : 763
Hulu Selangor : 773
Kuala Selangor : 764
Shah Alam : 744

Kepuasan Hati Terhadap Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim
Berpuas hati : 35.2% (1,071 responden)
Kurang berpuas hati : 63% (1,971 responden)

Pencapian Ahli Parlimen
Gombak : 3.1% (puas hati), 96.9% (kurang puas hati)
Hulu Selangor: 2.7% (puas hati), 97.3% (kurang puas hati)
Kuala Selangor: 2.7% (puas hati), 97.3% (kurang puas hati)
Shah Alam: 4% (puas hati), 96% (kurang puas hati)
10 Kriteria Utama Calon Pilihan
(28,277 responden seluruh negara)
1. Penampilan dan berketampilan : 52%
2. Kukuh dalam parti politik : 49%
3. Berkebolehan mengurus rakyat : 46%
4. Timbang rasa : 44%
5. Displin : 42%
6. Berdedikasi : 41%
7. Pengetahuan agama : 40%
8. Tolak ansur : 40%
9. Baik hati : 38%
10. Telus : 37%

Ini antara antara fakta-fakta yang akan membuat Khalid gagap and the gang di Selangor (PR) tak tidur malam.

Kebangkitan rakyat begitu ketara. Mereka inginkan perubahan. Siapakah yang boleh merubah corak kepimpinan yang telus, benar-benar berjuang untuk rakyat, menunaikan segala janji?...tak lain tak bukan ialah Barisan Nasional (BN) - IBM

SUMBER: FAKULTI KOMUNAKASI DAN PENGAJIAN MEDIA UiTM. TERIMA KASIH.

Aku Sayang UMNO

6 comments:

  • razuar says:
    December 30, 2011 at 1:45:00 AM GMT+8

    Salam bro

    Kami UMNO Bandar Tun Razak pun tidak sabar2 nak mengusir keluar khalid gagap dari Parlimen P124 Bandar Tun Razak.

    Mohon link blog kami

    http://www.umnobandartunrazak.com

    t kasih

  • razuar says:
    December 30, 2011 at 1:50:00 AM GMT+8

    Salam bro

    Kami di Parlimen Bandar Tun Razak pun tak sabar2 nak usir Khalid gagap keluar dari sini.

    Semalam telah dilancarkan "war room" UMNO pertama dalam parlimen Bandar Tun Razak.

    Mohon link kan blog kami ke blog bro

    T kasih

  • razuar says:
    December 30, 2011 at 1:53:00 AM GMT+8

    maaf blog kami

    http://www.umnobandartunrazak.com

    salam

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 2:21:00 AM GMT+8

    -wa ingat lu sudah gile la brok. semua rakyat malaysia dah sebulat suara untuk tendang bn.

    -betul kau ni tak tahu cerita, tulah sentiasa cium bontot dan ketiak umno sampai tak nampak dunia lagi.

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 8:31:00 AM GMT+8

    anon atas mabuk ganja takpun tgh hisap gam mase tulis komen...

  • Anonymous says:
    January 1, 2012 at 11:20:00 AM GMT+8

    Anon December 30, 2011 2:21 AM

    Kita pernah terfikir tak puak2 John Chow, Allen Kong, Susan Yeo akan memerintah negara ini kelak ...dan mereka2 ini akan disokong oleh puak2 yang sehaluan dengan mereka. Caranya amat halus, … seperti di Singapura.

    Lihat sekeliling dan berfikirlah dengan hati yang terbuka. Jangan taksub & jangan tersilap langkah.

    Mereka terus bersatu, dan kita terus berpecah ... dengan megah.

    Dan jangan panggil orang lain brok ... sebab kita ni memang spesis yang sama dijadikan Allah swt.

    Multi-Echelon ...

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)