Keadilan buat mangsa

Keadilan buat mangsa

Thursday, December 29, 2011

Karnival Sayangi Selangor - Disember 28-31


Karnival Sayangi Selangor yang telah bermula semalam (28-12-2011) dengan begitu meriah sekali.

Pelbagai aktiviti telah sempat dirakamkan buat tatapan umum. It's okay, pembangkang kalau nak tengok gambar-gambar ni pun boleh..even better turun sendiri ke Karnival tu ler..baru terbuka minda pekung korang tu..


Pelbagai lapisan masyarakat membanjiri I-City

Penat berjalan, kaum ibu pakat berehat..

Menarik bukan?

Rugi orang Selangor tak turun..tidak mengapa kerana Karnival Sayangi Selangor ini berlangsung sehingga 31hb Disember 2011. Jadi bagi yang mungkin tidak berkesempatan untuk turun semalam, barangkali anda boleh turun pada hujung minggu ini bersama keluarga anda dan alamilah keseronokan Karnival Sayangi Selangor ini.

Baca seterusnya laporan dari Wadah Kelana Jaya sini.

Hari ini pada pukul 8.30 malam, akan diadakan Tanglung Event dan program ini bakal dirasmikan oleh Dato' Chua Tee Yong. Jom kita serbu !

Rakyat Bersama Barisan Nasional!


1 comments:

  • praha2 says:
    December 29, 2011 at 8:03:00 PM GMT+8

    eden bukan sayang selangor jo tapi malaysia pun. mengapo nak diragui kito sayang kan negaro tapi diselangor kerano selangor dah dicabuli olih pr.
    olih itu karnival ni akan mengerakan jentero UMNO yang menerajui untuk mengambalikan selangor balik keUMNO/BN. syabas UMNO eden tak poi pun eden sayang negaro kito ini - Malaysia kito

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)