Greetings

Friday, December 30, 2011

Anwar jadul briefing pada kedutaaan2 asing


Usaha Anwar untuk membebaskan diri tiada batasannya hingga sanggup jual negara. Ada banyak cara orang ramai sudah lihat Anwar desperado nak selamatkan diri dari kemungkinan dihukum atas kesalahan main bontot.

Kita sudah lihat Anwar guna media antarabangsa untuk dapatkan simpati dan sokongan dunia kepadanya. hasil dari itu ada pihak-pihak luar negara seperti State Department USA, Human Rights Watch, dll organisasi antarabansga yang mengugut kerajaan, mengkritik kerajaan dan lain-lain tanpa mempeduli prinsip kerajaan tidak boleh campuri urusan mahkamah.

Kita harus ingat bahawa setiap kali di minta dari Dajjal Al Masih ini bantuan, roh kita akan dimiliki dan adalah permintaan dan tuntutan dari mereka yang kita terpaksa penuhi.

Pendik kata, kita menjual diri kita dengan meminta bantuan dari phak antarabangsa, baik NGO atau negara luar.

Dipercayai Anwar dan PKR telah mengundang semua wakil kedutaan asing kepada satu briefing beberapa hari sebelum hari mahkamah. Pasti dia akan menegakkan benang basahnya di mahkamah yag sudah knockout habis dgn hujah pihak pendakwa.

Perjumpaan ini dijangka pada 6hb Januari 2012, pada jam 2-4 tengahhari di Double Tree Hilton Hotel Jln Tun Razak Kuala Lumpur. Yang akan memberikan briefing adalah Anwar sendiri bersama peguam dan Naib Predisent PKR, Sivarasa Rasiah berkenaan perbicaraan Anwar.

12 comments:

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 2:52:00 PM GMT+8

    Kalau dah begitu apa pihak berkuasa buat? Nak tengok aje.Sepatutnya wakil-wakil kedutaan asing yang terlibat dipanggil dan diberi taklimat versi kerajaan Malaysia pulak.Jangan dibiarkan mereka dibuai dengan sentimen ` Anuar benar `

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 2:55:00 PM GMT+8

    This is a court case, only the court can free him if he is not guilty. NO Force in the world can help him.

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 3:35:00 PM GMT+8

    Anwar THE END IS NEAR...You were given all the time in the world to defend yourself but never utilised.

    What the heck to brief the representative of the foreign missions.The COURT OF JUSTICE has the final say.REPENT WHILE YOU HAVE THE TIME.

    WHY ALL THE FUSS....AND WORRIES COS JUSTICE WILL ALWAYS PREVAIL....kerana ALLAH MAHA MENGETAHUI WHAT WE HAVE BEEN DOING.

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 3:42:00 PM GMT+8

    9.1.2012 akan termakbu doa-doa ulamak-ulamak dan ostaz2 PAS. Amin.
    Allah maha berkuasa. Segala bukti yang jelas akan menjadi nyata.

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 3:50:00 PM GMT+8

    CONTEMPT OF COURT.....
    apa lagi dakwa la...kira kes menghina mahkamah dah ni..

    banyak dah ceramah manusia PEROSAK BANGSA dan PERPADUAN ini buat menghina MAHKAMAH MALAYSIA tetapi langsung tiada tindakan diambil...

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 4:17:00 PM GMT+8

    Ish ish... Apa lagi nak taklimat. Takkan dah dapat agak keputusan mahkamah. Anwar ni ada pak nujum ke yang dapat ramal nak masuk penjara. Pre empt nampak si kawan kita ni.

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 4:59:00 PM GMT+8

    kurang di ajar anuar ni... mak bapak tak ajar ke.. babi la lu nuar... dia main bontot & menyondol china doll... abeh negara kucar kacir... celaka la ko nuar... ptuiii

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 5:34:00 PM GMT+8

    Atok sy selalu ingatkan sy masa saya kecik2.. org bersalah akan takut dgn bayang2..mcm kes DS Anwar ni.sama. Blm mahkamah putuskan apa2.. dia dah takut semcam..

    Pok Nik
    Kota Bharu

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 7:04:00 PM GMT+8

    Rata rata dalam negara ini, golongan peguam yang mewakili anak guamnya di mahkamah adalah daripada parti yang sama, mereka adalah daripada jawatankuasa tertinggi parti politik yang sama [dan muka muka yang sama saja setiap kali rakan politik mereka di dakwa di mahkamah, dan peguam peguam ini memegang kepercayaan politik haluan radikal kiri yang sama anrara nereka dan dgn tertuduh, dan mereka cari pelung, cari helah mencerca kehakiman, mereka mempersendakan kehakiman dan sistem perbicaraan negara ini, mereka perlekehkan hakim hakim [kekadang berbau perkauman] yang membicarakan tertuduh yang turut sama menjadi ahli parti politik peguam peguam itu [kekadang merea pakai NGO radikal yang sehaluan dgn politik sempit mereka, semuanya muka sama.... Menurut kod etika peguambela, peguambela perlu di lihat oleh orang ramai sebagai bebas dan berkecuali daripada si 'tertuduh' dalam sesuatu kes jenayah, tetapi majlis peguam Malaysia buat tak tahu saja, mengapa sedemikian? Ini lah kelompok peguam haluan pembangkangyang pasti seirama dgn parti politik pembangkang kerana MEREKALAH AJK PARTI PEMBANGKANG yg terus menggunakan mahkamah sebagai pentas jenaka dan sabotaj politik mereka terhadap kerajaan Malaysia. Mereka sentiasa membesarkan isu ketidakadilan sistem keadilan Mallaysia, agar di denganr oleh negara2 Barat dan UN dan mendapatkan simpati kuasa kuasa luar yg hanya menunggu masa menjahanamkan tanahair kita... Ini kah kebebasan bersuara? Tidak...ini adalah subversif dan perbuatan khianat yang haus terhadap institusi negara tercinta, Malaysia. Bangunlah suadara, sedarlah akan teknik yg sudah terlalu lama di gunakan oleh anasir cendikiawan daripada Komunis Malaya...dan mereka-mereka yang sewaktu dengannya.

    BAHAGIAN KHAS

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 7:31:00 PM GMT+8

    SILA EDARKAN VIDEO LUCAH ANWAR IBRAHIM KEPADA SEMUA KEDUTAAN ASING DI KUALA LUMPUR. EDARKAN JUGA BAHAN-BAHAN LAIN YANG MEMBUKTIKAN PERWATAKANNYA YANG TIDAK STABIL. KITA BANTU KEDUTAAN ASING UNTUK MEMBUAT PANILAIAN YANG RASIONAL DAN TEPAT.

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 7:51:00 PM GMT+8

    kena la briefing....hilang deposit kan gitu....puak2 tu berharap kat dia utk memecah Islam dan control negara kita. Plan fail, kena la briefing. Kalau tak puas hati, nanti duit derma kena rampas balik...bungkus la mamat jubur tu. Lagi pun kena tanya negara mana nak terima dia kalau dia nak lari mcm Raja Petra tu.

  • Anonymous says:
    December 30, 2011 at 11:59:00 PM GMT+8

    Gua rasa wajar pakat ramai-ramai edar saja video china doll di kawasan mahkamah dan adakan free show supaya semua orang boleh tonton dan jatuhkan hukuman di luar mahkamah. Macam Mat Kantoi tu dok buat sepanjang masa....

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)