Tuesday, December 27, 2011

Anwar disambut sebagai Khalifah, Imam Besar dan Panglima LGBT pada Jan 9


Ingat apakah sebab Anwar mahu tunjuk-tunjukkan dirinya sebagai Khalifah dan Imam Besar Seni Silat Gayung Pesaka Malaysia dari Kedah?

Title itu sebenarnya tidak mnunjukkan apa-apa melainkan hanya sebagai penghormatan saja. DIa bukan sebahagian dari organisasi silat pun.

Mungkin besar dia bayar duit dan mereka berikan title untuk megisikan keperluan. Difahamkan anwar dah pegang Pengerusi silat ini Cikgu Majid. Baca kisahnya di KeKL sini.

Siapa dua Ketua bahagian UMNO yang sedia terima Anwar dalam persatuan silat ini dan biar saja Anwar hentam UMNO semasa dalam ucapan???

Berbanding dengan arwah Tun Razak atau Dato Harun sebagai khalifah Silat Gayung Malaysia yang original, Anwar bukan seperti mereka yang memang sebahagain dari organisasi silat gayung pimpinan Dato Meor Abd Rahman.

Anwar memerlukan hubungan dengan organisasi silat untuk tunjukkan dia pun masih diterima sebagai Melayu oleh masyarakat Melayu walaupun rata-rata dia panggil pengkhianat bangsa.

Keduanya, ianya untuk menunjukkan kekuatan untuk berentap. Bagi tujuan psikologi, dia mahu tunjuk dia ada orang-orang silat untuk berlawan baginya, bukan pihak lawan saja yang diketahui ada banyak organisasi silat di belakang.

Bezanya orang ada ilmu silat simpan-simpan dan tidak tunjuk-tunjuk, hanya guna bila masa dan keperluan timbul. Tapi anwar perlu tunjuk-tunjuk. Sebabnya dia tahu AMK, SaMM, AIC, atau apa saja NGO dalam kumpulan dia semua hanya pandai silat mulut tapi LGBT belaka.

Langsung tdak menakutkan pihak lawan walupun ramai mana. Itu sering dia tewas dalam permainan psikologi ini.

DIfahami Anwar akan guna pesilat-pesilat ini di luar mahkamah pada Januari 9hb. Rancangannya adalah untuk beratur diluar mahkamah dan bersalam menyambut Anwar masuk ke mahkamah.

Ini adalah permainan psikologi "show of strength: untuk naikkan semangat "Gerakan bebaskan Anwar 901".

Jika ini yang mahu ditunjukkan Anwar dengan media luar negara ada bersama, ia akan "backfire". Anwar akan kelhatan sebagai aggressor. Dia akan dilihat sebagai kepala samseng dan bukan Khalifah, Imam Besar dan Pahlawan Persilatan. Malah dia akan dilihat sebagai Khalifah, Imam Besar dan Pahlawan Pejuang LGBT!

Kalau anwar mahu tunjuk dirinya lebih kuat dari pihak berkuasa dan mahkamah, imejnya tidak akan kelihatan sebagai victim yang dia mahu tapi sebagai orang yang tidak menghormati undang-undang.

Macam mana nak tadbir negara kalau tidak tahu hormat undang-undang? Mahkamah dah bagi keistimewaan pada Anwar termasuk lebih 50 kali penangguhan, apa lagi dia mahu konspirabasi dan berdalih???

Kau memang gay main bontot dan dari mereka yang engkar pada tuhan dari zaman nabi Lot.

4 comments:

  • Anonymous says:
    December 27, 2011 at 10:33:00 PM GMT+8

    Ahli2 Persatuan yang menyambut DSAI semua memakai kasut tetapi DSAI seorang saja yang memakai capal. Mesti dia pandai silat. Dapat title Khalifah dan Imam Besar pulak tu.

    DSAI ni pandai silat apa agaknya? Tak pernah dengar pun dia belajar silat.

  • Anonymous says:
    December 27, 2011 at 10:42:00 PM GMT+8

    Hahaa
    Pak Din sebelah nuar tu bila plak jd hulubalang.. Yg aku tau dia kaki pau duit org kat dlm toilet pwtc jer

  • Anonymous says:
    December 28, 2011 at 12:10:00 AM GMT+8

    Alahai yang mengiring nuat tu pun jalan kaki capang keluar saje langsong tak ada tokoh pesilat, boleh kah lompat pagar gelanggang dengan perut macam tu???

    Pesilat2 Seni Silat Gayong ada amalan dalaman dan pantang larang yang dilarang Islam, bolehkah Nuat buat begitu?...tak takut makan diri ke?

    Belakonlah selagi boleh....!!!

  • Anonymous says:
    December 28, 2011 at 10:53:00 PM GMT+8

    Jangan mengata orang. Tak baik tauuuu.

    Tapi perut Tok Guru dia nampak sama macam pelakon dalam video dengan China doll. Spesis sama ke?

    Hi, hi, hi.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)