Greetings

Friday, August 26, 2011

Tangan Anwarista bikin khianat di TV3


Membaca posting Kedah Ke KL semalam [baca sini], kami terus menalipon kaki-kaki kami dalam media.

Untuk makluman rakan-rakan sekelian, kaki-kaki kami dalam media bukan orang baru tapi orang lama yang pernah sama berjuang menentang reformasi. Mereka ni tiada persoal langsung dalam kesetiaan mereka kepada kerajaan dan parti.

Berita yang KKKL siarakn situ sebenarnya adalah di orchestrakan oleh pihak yang mahu menjatuhkan editor kanan tersebut kerana cemburu dan iri hati.

Sebelum editor kanan itu dipanggil masuk TV3, ada seorang itu inginkan sangat untuk kembali ke KL. Ketika itu dia berada di Pahang dan beriya-iya mahu kembali ke KL. Di Pahang dia kenallah dengan orang PM.

Dalam dia lobi-lobi untuk balik KL, PM pilih editor kanan yang lebih layak darinya. Kecewa dan cemburulah dia. Tapi namun begitu dia dapat juga baik ke KL akhirnya dan berada bawah Editor Kanan yang lebih layak dan cekap ini sebagai salah seorang Editor.

Dalam TV3 pun ada seorang lagi yang cemburu dan dengkikan Editor Kanan ini. Dialah yang dah dihantar ke NTV7. Wanita orangnnya. Ada Nor pada nama.

Mereka tak dedah nama tapi bila disebut sebelum ini, editor tersebut kerja di syarikat perladangan, ianya mendedahkan nama.

Takpe kita main game yang sama.

Nama-nama kami tak siarkan dulu. Setakat yang ada. Kalau siarkan, lagi malu. Tapi jangan takut, sampai masa kita akan banteras character pengkhianat dalam media massa.

Dua-dua pengkhianat ini Melayu.

Mereka rekalah cerita konon ada skandal seks melibatkan Editor Kanan tersebut. Mula-mula mereka buat email Coco Girl dan sebarkan dalam blog, FB dan lain2 sosial media pro pembangkang. Tak caya google.


Untuk kasi besar dan tersebar, mereka bocorkan fitnah mereka melalui TV Selangor di mana kawan-kawan mereka bekas TV3 yang pro Anwar berada. Video itu di atas.

Seorang tu benggali. Ada seorang lagi Cina.

Kedua-dua pengkhianat ini adalah orang-orang pro Anwar dan pro reformasi. Kalau dibiarkan permainan skandal seks ini berleluasa, mereka akhirya akan duduk di jawatan penting berita TV3 dan mereka akan jadi 'duri dalam daging' pada kerajaan.

Bagi mereka dalam media dan permainan ini, maklumat dalam posting ini sudah cukup untuk mereka tahu siapa dalang-dalang mereka-mereka ini.

Mesej kepada mereka adalah JANGAN INGAT KAMI TAK TAHU!!!!

Kalau kami mula sebarkan, kamu lagi mati. Stop it or we will destroy you!!!

22 comments:

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 12:55:00 PM GMT+8

    Ni sorang kepala jahatnya sini

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 12:56:00 PM GMT+8

    hahahahahah....d phanag tu mcm raja balak jer...jgn berlagak baeklah, ramai org tau pasal mamt sorg ni

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 1:21:00 PM GMT+8

    dengaq kata dia 'pau' MB Pahang sebab bongkar cerita curi balak. ratus ribu sampai beli fortuner..mana dapat duit banyak2 tu brader. tak'kan warisan bidayuh yang engkau perdaya duluuuuuu di sarawak

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 2:09:00 PM GMT+8

    vyourlee, nadzliatul, akz, justbun singh (kini di selangor tv) adalah gerombolan yang sabotaj tv3 dizaman reformasi. pelbagai masalah ditimbulkan dan sehingga kini anasir-anasir ni masih meracuni tv3. usaha terbaru ini bukan sangat berkenaan editor kana atau editor kiri.
    apa maknanya bila Selangor TV menyerang TV3?

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 2:11:00 PM GMT+8

    khaidzir mengaku konon gerakan dia untuk jatuhan editor kanan disokong akmal dari pejabat pm. siapa akmal itu?

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 2:14:00 PM GMT+8

    SIAPA TAK KENAL KHADZHIR MULUT MACAM SUNDAL SIAM. BILA SELALU BUAT LIPUTAN PM DIPEKAN DIA LEBIH SUDU DARI KUAH .PM PUN TAHU PERANGAI LINTAH DARAT DIA

  • aku says:
    August 26, 2011 at 2:41:00 PM GMT+8

    ishh biaq betoi depa ni...

    depa ada bukti ka..depa ada saksi ka...? bla bla bla...

    susah skrg ni...'video 4 angle' tak caya....mangsa sendiri 'bahan bukti' pun tak caya....sumpah laknat tak caya....cctv tak caya....rakaman suara tak caya...bla bla bla....

    so apa lagi.....nanti pi mahkamah jangan tarik balik dan jangan tangguh2 yerr...

    depa ni gilerrr biollll!

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 3:23:00 PM GMT+8

    yang konon kena cabul perempuan sundal, yang mencabul jantan sial. yang buat cerita palsu perempuan sundal, yang tukang kompang jantan sial. perem[uan sundal dan jantan sial nak jadi boss tv3 konon. sedih betul nasib tv3

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 3:29:00 PM GMT+8

    akmal tu datuk akmal press sec PM :-)

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 3:39:00 PM GMT+8

    Kalau akmal tau khadir guna pkr dan part of group pengkhianat utk gundown editor kanan, jangan harap dia nak stick his head up for him.

    Terutama bila dah terdedah begini ...

  • Bebal punya Khaidzir says:
    August 26, 2011 at 3:48:00 PM GMT+8

    Wei anon kalau ya pun tak yah la kau nak petik nama press sec PM yang tak pernah masuk campur hal orang lain wei

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 4:15:00 PM GMT+8

    babak jual nama pegawai pm ni bagilah kat barua spesis khaidzir. nama pm pun dia jual ini pula nama pegawai pm

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 4:18:00 PM GMT+8

    eeehhuhuhuaaaaa. elly muka macam cencorot mengaku sexual harassement???????? sedar diri la sikit hoi.. cuba tengok muka awak dicermin.. tak malu ker

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 4:19:00 PM GMT+8

    udah leh baca kalau datte dari TV Selangor tu. teme rase ada melayu dan benggali yang suke buat kacau masa dulu-dululagi. mike ni keje ngan Nuar tu. Elly tu teme baik melayu dan benggali tu le. ada sekor satu cina dan satu melayu di tv3 sekare ni pun kawe die orae...ape name...your lee dan akz. elly ni dulu seksi..oppss seksa..tapi kini bertudung...ade le ceghrite tu...nak keneke editor tu.

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 4:21:00 PM GMT+8

    kecoh la "bebal punya khaidzir"
    tetiba bertungkus lumus defend akmal pesal...

    dah kalau tu ceritanya, kenalah sebut, x lah lari plot, betul tak betul itu lain cerita...

    itu dakwaan khaidzir..

    bodek pun man man la derrrrr

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 4:33:00 PM GMT+8

    omar oink oink oink oink

  • extv3 says:
    August 26, 2011 at 4:45:00 PM GMT+8

    akmal tu selalu sangat dijadikan mangsa. Karam Singh buat hal Akmal disalahkan. Wardina buat hal, Akmal juga yang dikaitkan. Budak TV3 kahwin lari pun kait dengan Akmal. Padahal mamat tu tak tahu pun apa yang berlaku. Pembaca berita lawa kahwin dgn orang tak handsome salahkan Akmal...apalah korang ni...akal pendek

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 4:48:00 PM GMT+8

    eh khaidzir, ko masih simpan ko budak gro temerluh tu?
    bini dah tahu cerqita belum. cercqita tengok

  • Anonymous says:
    August 26, 2011 at 4:53:00 PM GMT+8

    INI SOAL ORG BEREBUT NAK JADI KETUA. BILA DAH MAIN POLITIK, ALAMAT AKAN BERLAGALAH

  • LIA says:
    August 26, 2011 at 4:58:00 PM GMT+8

    Betul ke seorang bekas ketua pengarang media cetak akan dibawa masuk ke TV3?

  • Anonymous says:
    August 27, 2011 at 10:38:00 AM GMT+8

    salam

    syukur kita berada dibulan yg mulia, Ramadan.

    dengan itu marilah kita berdoa akan Allah swt memberi petunjuk siapa dipihak yang benar.

    Editor kanan TV3 atau staf beliau.

    Ya Allah, tunjukkan lah siapa dipihak yang benar.

    amin

  • anti bohmau says:
    August 28, 2011 at 4:38:00 PM GMT+8

    macam2 berita dlm berita!!!

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)