SURVEY/BANCI

Melalui peguam dan orang tengah, Sirul kini kata dia diarah bunuh maka ada pihak rasa dia patut diampunkan dari hukuman membunuh. Sepatutnya polis tidak bunuh orang.

Namun, Sirul mengaku pada polis dia yang bunuh dan sendiri polis bawa ketempat kejadian. Proses mahkamah telah dijalankan. Sirul tidak masuk kandang saksi pertahankan diri dan dalam dokumen mahkamah, tiada pula dedah orang yang arah bunuh selain dari Inspektor Azrilah. Perbincangan di SINI.

Kami mahu dengar pandangan anda samada PATUTKAH SIRUL JALANI HUKUMAN KERANA MEMBUNUH? Nyatakan dalam survey/banci.

Patutkah Sirul dilepaskan dari hukuman kerana membunuh?

Saturday, June 4, 2011

Tic Toc Tic Toc ... Kenapa Ilham Marzuki istimewa sekali buat Khalid?,


Ilham Marzuki bukanlah pilihan oleh panel interview Yayasan Selangor. Dia tidak mempunyai latarbelakang yg sesuai untuk jawatan Pengurus Besar. Namun entah bagaimana tiba2 dia pula yang mengisi kekosongan ini.

Difahamkan bahawa Ahli Lembaga Pengarah telah sebulat suara setuju untuk memecat Ilham. Namun, perkara ini telah ditolak mentah2 oleh Khalid Gagap.

Persoalannya, mengapa Khalid bertindak sedemikian?? Ilham telah menyebabkan kerugian kira2 RM10 juta kepada Yayasan Selangor. Mengapa perlu lagi dia disimpan? Apakah berlaku amalan kronisme disini?

Baca tulisan sahabat blogger beserta bukti DISINI.

Gerakan Timur

SAYANGI SELANGOR, YAKINI BN!

0 comments:

fda

Link2Me WeLinkBk (254)