Sunday, March 27, 2011

Sana sini demo video seks, Syabas rakan-rakan!

Johor


Pada hari rabu Mac 23hb pukul 6 ptg di Dataran Penggaram, Batu Pahat, gabungan NGO Batu Pahat mengadakan perhimpunan aman mendesak penubuhan Suruhanjaya Diraja bagi menyiasat isu video sex melibatkan pemimpin pembangkang.

Hadhir di demo tersebut adalah lebih kurang 40 orang. Turut serta adalah ahli gabungan NGO Batu Pahat, Pemuda UMNO seluruh Batu Pahat dari Bahagian-Bahagian Batu Pahat, Sri Gading, Air Hitam, dan Parit Sulong serta rakan-rakan MIC dan MCA.

Hadhir bersama adalah Rashid Shaari, Naib Ketua Pemuda Batu Pahat, Lee Keat Mah, Ketua Pemuda MCA, dan A. Somu a/l Arunasalam, Pengerusi MIC Bhg Batu Pahat.

Kain rentang dan plakad mempamerkan kata-kata seperti Tubuhkan segera Suruhanjaya Diraja Video Sex Pemimpin, Membujur lalu melintang patah, Musuh bangsa akan kami sanggah, Anwar Ibrahim pengkhianat bangsa Melayu, Kami mahu keadilan, Berani kerana benar, Jgn biarkan perogol & peliwat bermaharajalela, Tolak pemimpin penipu, Pemimpin mesti gentlemen buat pengkuan.

Media dari Berita Harian, Metro dan Sinar Harian turut buat litupan.

Melaka

Gambar lepas sembahyang Jumaat depan Masjid Al Azim pada MAc 25hb

Kedah


Gambar demo di Alor Star

Perlis
Pada petang dalam 6:30 hari Rabu 23 Mac 2011 di lokasi tapak Pasar Malam, perkarangan Stadium Utama Kangar, seramai 50 orang menyertai demontrasi yang dianjut oleh Wanita UMNO Bahagian Kangar dan Puteri UMNO Perlis.

Ia diketuai oleh Asmaiza Ahmad, Ketua Puteri UMNO Perlis dan Hjh Rela Ahmad, Ketua Wanita UMNO Perlis.

Antara yang didesak tertulis pada 25 plakad adalah ditubuhkan Suruhanjaya Diraja Menyiasat Kesahihan Video Seks melibatkan Anwar.

Pengunjung pasar malam mengikuti demontrasi yang berlangsung dari mula sehingga selesai. Respon daripada kalangan yang menyaksikan turut menyokong penubuhan Suruhanjaya Diraja.

Laporan polis dibuat petang itu selepas solat Maghrib.

Selangor


Berlangsung tengahhari semalam, Gagasan Anti Penyelewengan Selangor(Gaps) yang diketuai Hamidzun Khairuddin, Pengerusi Gaps/Penyelaras Sekretariat Umno Selangor telah menganjurkan demonstrasi aman mendesak Anwar letak jawatan sebagai Penasihat Ekonomi Selangor dan MB letak jawatan d hadapan pintu masuk lobi Hotel Quality, Shah Alam.

Demo yang seramai 30 orang hadir terdiri daripada ahli Umno, dan NGO. Antara yand ada sama hadhir adalah Radziah Ahmad, Ketua Wanita UMNO Shah Alam, Wan Indera Ahmad, ahli UMNO Kota Raja, Sheikh Wishel bin Sheikh Ahmad, Presiden Persatuan Pewaris Malaya.

Demo ini mendapat liputan tv3 dan RTM.


Kain-kain rentang dan plakad oleh peserta demo tertulis mesej-mesej berbunyi: Bela Mangsa Rogol & Liwat; Jangan Sokong Liwat; Bagi DNA Biar Mahkamah 'Decide'; Apa Lagi Sandiwaramu Nuar?; Kami Mahu Ditubuhkan Suruhanjaya Diraja Siasat Kebenaran Video Seks Nuar; Yayasan Selangor Alami Defisit RM 7.41 Juta, Apa Dah Jadi??; Ulangtahun Ke 40 Yayasan Selangor,Rugi RM 900 Ribu; Berani Kerana Benar Takut Kerana Liwat; Anuar Takut Kantoi La Tu, hehe...; Kenapa Takut Bagi DNA??; Liwat=Haram; Peliwat=Haram Jadah; Anwar PKR Porn; Penasihat Peliwat Ekonomi Selangor; Demi Keadilan, Beri DNA; Depan Belakang Jalan, Baru Adil; Liwat + Seks = Anwar; dan Makin Tua Makin Terok

Dan banyak lagi gambar dan laporan-laporan pejuang kita menyuarakan rasa hati rakyat dalam isu serah DNA dan Seks Video. Maaf tak dapat keluarkan semua.

Kami yang hanya duduk depan laptop dan PC (ya ke?) sanjungi usaha anda.

Syabas atas dedikasi anda.

11 comments:

 • Anonymous says:
  March 27, 2011 at 3:50:00 PM GMT+8

  Demo sana sini menyebabkan Brother Anwar pening kepala dan terencat akal. Bila manusia dah terencat akal maka dia akan buat silap. Sama lah tupai yang melompat sana sini tapi ada juga dahan tak tercapai dan ke tanah jua akhirnya. Demo yang berlaku sana sini tu sebab mereka di ajar oleh Anwar untuk berdemo dan berarak kalau tak setuju.

 • Anonymous says:
  March 27, 2011 at 4:25:00 PM GMT+8

  Demo Kedah tuh pembetulan..bukan di Alor Setar, tapi di Dataran Sungai Petani.

 • Anonymous says:
  March 27, 2011 at 4:39:00 PM GMT+8

  Negeri2 lain ada lagi bro tapi cukuplah, jangan sampai orang kata menunjuk pula. Yang mustahak s'jaya D'raja perlu seperti kartun orang kita dalam Utusan Malaysia.Bila kena orang depa tubuh! bila kena orang lain Diam!!

  orang Kita,Kinta.

 • This comment has been removed by a blog administrator.
  Anonymous says:
  March 27, 2011 at 5:32:00 PM GMT+8

  This comment has been removed by a blog administrator.

 • Anonymous says:
  March 27, 2011 at 6:11:00 PM GMT+8

  Suruhanjaya diraja wajib diadakan. Rakyat ingin tahu apakah jamu yang Anwar amalkan sehingga boleh pancut 2 kali dalam masa 20 minit.

 • Anonymous says:
  March 27, 2011 at 6:39:00 PM GMT+8

  apasal ada orang marah bila rakyat buat demo ... demo nie kan stail anwar sejak dulu lagi ... ooo kena kat dia .. tak leh demo ... haramjadah punya specis ... orang pas .. jangan dibodohkan oleh nizar dan nik aziz ...

 • joe labu says:
  March 27, 2011 at 7:21:00 PM GMT+8

  Demo aman minta suruhanjaya diraja tak cerdik,demo berguling tengah jalan pegang bendera palestin depan kereta raja muda perak sebab kerajaan boneka dap jatuh barulah cerdik!

  Bijak sungguh!

 • Anonymous says:
  March 27, 2011 at 7:50:00 PM GMT+8

  Bagus la wahai Melayu2 Bingai. Keluarlah beramai2 sambut pesta fitnah.

  ... ada ramai bapak2 UMNO tuh suka simpan pompuan, main puki, minum arak dan berjudi, dan makan/beri rasuah (SOP) ... tolong tutup sebelah mata yer ;)

 • Anonymous says:
  March 27, 2011 at 7:58:00 PM GMT+8

  owh kalau melayu demo jadi melayu tu bingai la.. ustaz pas demo lagi la bingai dan haram jadah... berguling sakan depan kete diraja perak... kalau ko tahu pemimping umno tu korup ke, main jubor ke, minum arak ke.. dedah la dan beri bukti.. jangan la minta saksi empat orang lak cam puak pas berjubur..

 • Anonymous says:
  March 27, 2011 at 10:05:00 PM GMT+8

  Bro celah celah orang yang buat demo ti ada bbeberapa ekor yg selalu lepak kat spa .....dengan china doll ... Buat buat alim pulak kat sini ....
  tapi asal berbayar semua musang berbulu ayam

 • Bom Mortar says:
  March 28, 2011 at 5:22:00 PM GMT+8

  cian 4,5,6 kitul saja... asal dapat minum air nyok segelas goreng pisang pun boleh... 'ramai' sungguh 'org2' berdemo... hehehe teruskan... nk tecabut bulu idung den.. yang anonymous ni rasa hang sendiri... yang ngaku umno... umngok untuk melayu la dey tamby.. hehehe jgn buat sengal plak....

fda

Link2Me WeLinkBk (254)