Greetings

Thursday, March 31, 2011

Helah murah anak Pembohong untuk kekal di Lembah Pantai

Dengan muka JEBERNG..... anak Papa buat laporan


Nurul Izzah (Kak We) bikin gempak pulak daaah!

Hari ni buat repot kat balai Dang Wangi pasal komik lucah yang diedarkan di sekitar Lembah Pantai. Pelakonnya “macam muka Papa” ...

Kalau takat ‘macam’ saja, apasal ko kecoh, pompuan oi?

Kalo dah memang brand super spinner, ikut mana pun dia akan spin jugak macam papanya.

Geng-geng Bukit Angkasa dan PPR Kerinchi kata, ini taktik Nurul Izzah nak tolong Papa dan dirinya sendiri. Mak dia, toksah cakap lah...dah expired...

Dia sedar sangat dirinya dah sangat tidak popular di Lembah Pantai, sebab takde sumbang jasa apa pun. Kes-kes yang melibatkan moral Papanya pulak, “menambah kelabu”kan karier politiknya di sini.

Jadi, dia gunakan macai-macai PKR Lembah Pantai tu create isu baru. Kurang la sikit effect isu video Papa Jahat yang tengah hangat tu kepada pengundi-pengundi muda Lembah Pantai.

Lagi pun, berbanding dengan video Papa Jahat yang masih belum boleh kita tonton, lebih senang edar komik nipis, macam flyers pasaraya giant atau carrefour kat peti-peti surat.

Boleh disampaikan secara direct, dan lebih cepat orang tuduh UMNO yang buat kerja-kerja fitnah tu...

Mana la tau, kot-kot orang kesian kat dia dan Papanya bila terbaca komik fitnah tu pulak.

Hahaha....Mana ada kesiaaan...orang tambah stim nak hambat kau dari Lembah Pantai, ada laaa...

Peh tu..buat-buat gempak pegi repot polis. Kan PDRM durjana tu barua UMNO? Musuh ketat korang dunia akhirat? Tak malu sungguh pompuan sekor ni! Kenapa tak ajak samseng-samseng AMK tu siasat sendiri? Sebab korang sendiri punya kerja, kan? kan? kan?

Aku ngan Mantoya pulak, suspek Izzah ni dah meluat ngan skandal Papanya yang tak habis-habis. Dia dah abis ikhtiar camana nak insafkan Papanya. Jadi kali ni dia sendiri pulak berkonspirasi nak kenakan Papanya.

Apa-apa pun, orang Lembah Pantai dah lali dengan taktik anak beranak putar alam yang suka menyusahkan orang ni. Tak habis-habis menipu dan buang masa orang.

Kitorang dah delete kau dari Lembah Pantai, tau tak? Sila jangan tunjuk muka lagi dah kat sini......GET LOST !!!

Ujang Ranggi

7 comments:

  • Anonymous says:
    March 31, 2011 at 2:44:00 PM GMT+8

    bapak borek anak rintik,papa kencing berdiri anak kencing pengundi Lembah Pantai...nie anak sama perangai ngan bapak dia nak tutup malu jer tu..jadi MP hanya nak duit serta bolot kekayaan jer tp jasa kepada pengundi takde hanya jasa kepada bapak yang hebat atas ranjang kot,PRU akan datang rakyat tolak hang hidup balik penang tanam bulu jagung

  • Anonymous says:
    March 31, 2011 at 4:02:00 PM GMT+8

    tule..singkat fikiran mengundi budak mentah..apa pengalaman dia?

  • labuayor says:
    March 31, 2011 at 4:25:00 PM GMT+8

    pepatah melayu kata..anak bapak..begitulah terjadi pada kak long kita ini..perangai x tumpah macam bapak nya jugak..arena poitik pun x kering cap jari lagi dah berlagak macam nelson mendela..sedor la diri tu sikit..nasihat bapak hang tu dulu..dah byk perkara jijik bapak kau lakukan..ntah ler..dunia akhir zaman

  • Anonymous says:
    March 31, 2011 at 4:36:00 PM GMT+8

    1.0ittt!!cermin muka hangpa sat!!makpak hangpa!!toknek hangpa tu baik sangatka!!
    2.pengundi dilembah pantai yang buat keputusan! depa dah penghammbat puak umno!!sharizat jamboi tu!!dan depa pun tak sabaq lagi untuk delete terus legasi umno dilembah pantai pada Pru13 nanti!!
    3.adakah pulak!!dah kalah pilihanraya!!rakyat tak hingin!!dok lantik jadi menteri pulak!!buat menyemak jee!!dah kalah!!cakap pandai!!tak malu kot sharizat tu!!
    4.opppss!!puak umno ni manalah ada maruah dan sifat malukan!!

  • Anonymous says:
    March 31, 2011 at 4:42:00 PM GMT+8

    tak payahler cai amenXX dok jaja fitnah....buat dosa jerrr

  • Anonymous says:
    March 31, 2011 at 5:32:00 PM GMT+8

    kakaka papa jahat , oii tulaa bapak hang nurul kaki fitnah kaki bontot dan yg terbaru kaki pelacur !!!

    Ini ke pemimpin yg diangkat oleh PAS dan ulamak PAS yg menjaja fitnah .. patutlaa muka masing-masing semua tak boleh pakai . PAS yg bercakap pasal syurga dan neraka begitu hebat tapi hanya pencuci taik DAP Lim anak beranak sahaja ..

  • anonononimusi says:
    April 1, 2011 at 1:22:00 AM GMT+8

    Come on lah Raja Nong Chik, you can do it!

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)