Visitors

Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak

Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak
Jangan angkuh... terimalah Wang Ehsan

Sunday, April 25, 2010

PRK HS: BN dijangka menang 3 - 5 ribu majoriti


Pusat2 mengundi sudah tutup tepat pukul 5 petang tadi. Semua2 peti2 undi telah dihantar kepusat penjumlahan undi.

Kami sedang menunggu untuk melihat pengundi2 hantu yang dikatakan anwar Ibrahim untuk pulang tapi yang kami lihat pemyokong PAS yang membantu PKR yang telah tercungap dan tersedak oleh lompat parti yang mencapai lebih 1,000 orang di Hulu selangor.

Dari hampir 75% atau speicific 75.87% yang hadhir untuk mengundi, kami yakin BN boleh menang dengan majoriti antara 3 - 5 ribu.

Kmai difahami oleh rakan bahawa bukan saja PAS dan sedikit dari orang PKR yang telah mula pulang, Zaid Ibrahim pun sudah pack barang untuk balik ke rumah mewah yang ada wine cellar di Tropicana.

Mahu sebotol diteguknya, kalau kalah dengan P Kamalanathan. Tak akan dia boleh terima kalah dengan calun muda dan pertama kali.

Kita akan menunggu sama2 keputusan PRK HS pada lebih kurang 11. Sementara itu kalau ada unofficial result, kami akan cuba siarkan.

Terkini pukul 6:50 adalah BN leading hampir 1 ribu. Ikut keputusan tak rasmi di Garamanis sini DAN Pisau sini. Jangan percaya Malaysiakini penipu haram jadah babi sial.

7:40 BN leading by 2,000 .... 13k to 11k. Satu lagi maklumat majoriti BN menang 1,600

7:50 BN 24,649 PKR 22,986 Majority 1,683

50 comments:

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 6:45:00 PM GMT+8

    Adakalanya kita meluahkan perkataan begini: "saya doakan anda bahagia disamping si dia".

    Ia mungkin dibuat bersungguh-sungguh dan ikhlas tetapi dalam ketika lain, ia mungkin sekadar ungkapan untuk menyedapkan hati.

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 6:54:00 PM GMT+8

    Terkini dari H.S

    BN mendahului kiraan undi

    Sila tonton di sini (not for gay)
    http://fadzilmahfodh.blogspot.com/2009/04/most-of-us-take-for-granted-that-when.html

  • changkatlobak says:
    April 25, 2010 at 7:10:00 PM GMT+8

    harap-harap menang.

    mendoakan dari jauh

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 7:46:00 PM GMT+8

    Dalam firasat aku BN menang besar lebeh dari sebelum nya muking ribu ribu undi semoga Allah menyabelahi BN amin.

  • Mr. K says:
    April 25, 2010 at 7:49:00 PM GMT+8

    mcm biasalah kalau BN menang itu kerja pengundi hantu
    kalau PR menang itu semua bersih xde pengundi hantu...

  • d'B says:
    April 25, 2010 at 8:03:00 PM GMT+8

    InsyaAllah BN menang....

    InsyaAllah BN menang...

    InsyaAllah BN menang....

  • kingnek says:
    April 25, 2010 at 8:06:00 PM GMT+8

    Dah sahlah, BN menang sekurang-kurangnya 2500 undi mengikut kiraan tidak rasmi. Korang pergi Malaysian Insider, diorang pun dah tak bole spin lagi!

    Allahuakbar! Si Zaid Ibrahim dan agenda munafiknya kalah. Padan muka si agen yahudi Anwar Ibrahim, kirim salam ah ko nye impian nak ke putrajaya.

    Najib pun dah sogok yahudi (APCO), jadi yahudi yang tamak duit tu pun dah berpecah nak sokong si Al-Juburi tu, bagus, ini taktik yang baik untuk memperbodohkan yahudi.

    Alhamdulillah PKR kalah

  • kingnek says:
    April 25, 2010 at 8:09:00 PM GMT+8

    Yeah Yeah BN menang! Najib pun dah nak turun padang sambut kemenangan yang diberi Ilahi.

    Dah sahlah, BN menang sekurang-kurangnya 2500 undi mengikut kiraan tidak rasmi. Korang pergi Malaysian Insider dan Malaysiakini, diorang pun dah tak bole spin lagi!

    Allahuakbar! Si Zaid Ibrahim dan agenda munafiknya kalah. Padan muka si agen yahudi Anwar Ibrahim, kirim salam ah ko nye impian nak ke putrajaya.

    Najib pun dah sogok yahudi (APCO), jadi yahudi yang tamak duit tu pun dah berpecah nak sokong si Al-Juburi tu, bagus, ini taktik yang baik untuk memperbodohkan yahudi.

    Alhamdulillah PKR kalah

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 8:46:00 PM GMT+8

    Lepas ni kita desak buat banner banyak kasi CIFUT BABI jangan kasi liwat-liwat kes mahkamah dia....

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 9:41:00 PM GMT+8

    Haih...mabuk sakan le malam ni nak hilangkan frust. Si juburipun dah tak selera lagi walaupun nampak yang menyelerakan depan mata.

  • tamingsari says:
    April 25, 2010 at 9:41:00 PM GMT+8

    Apasal malamni sunyi sepi.Pencacai2 PKR dan PAS cuti ke? MALU AH!

  • kingnek says:
    April 25, 2010 at 10:03:00 PM GMT+8

    hahaha, mana si Umno-Apco? Mana Chairman Kaga? Mana 1 Israel? Mana Putra, mana Hashim?

    Anda boleh menipu seseorang setiap kali, tapi tdak boleh menipu semua orang setiap kali!

    Haramjadah punya superliberal Zaid Ibrahim sudah kalah, nampaknya, Allah SWT, Tuhan sekalian alam telah menyelamatkan Malaysia lagi, alhamdulillah!

    Dulu si liberal Husam Musa pun kalah ketika dia berniat jahat hendak tumpaskan puak ulama. Si Anwar pula beberapa kali tewas dalam cubaan hendak menjadi PM.

    Allah masih sayangkan Malaysia, cepat lah terus bertaubat dan berdoa agar dajjal2 kecil ini terus kalah, amin

  • tamingsari says:
    April 25, 2010 at 10:05:00 PM GMT+8

    Kedutaan Turki terpaksa mengetatkan langkah2 keselamatan disebabkan terlalu ramai ahli-ahli Pas dan Pkr cuba mendapatkan perlindungan suaka politik. Mereka bimbang ancaman oleh bos mereka DAP yg teramat dan tersangat marah diatas kekalahan di Hulu Selangor. Zaid pula dilihat menunggang kuda dgn lajunya ke kawasan kebun kelapa. Sementara itu Anwar Ibrahim bersama Khalid Ibrahim diberitakan sedang menonggeng frust dan menyalahkan Pas kerana bodoh menjalankan kerje2 di HS.

  • d'B says:
    April 25, 2010 at 10:20:00 PM GMT+8

    Alhamdulillah!!

    Yang baik dtgnya dari Allah, yg sebaliknya dari diri kita sendiri....yg kalah mesti redha sbb ini adalah jugak ketentuan Allah SWT...pada storm62 adalah lebih baik kamu dgn penjilat2 jubor Al-Jubori yg lain balik rumah dan fikirkan, amati diri sendiri dimana silapnya, jgn asyik mengata memefitnah tapi lihat kudis yg ada pada diri sendiri sebelum nak menyalahkan org lain..

    Terbukti BN adalah yg lebih baik dari parti pakat2....

    SEkali lagi Alhamdulillah Ya Allah....

    psst psstt...satu dari majoriti tuh adalah dari undian saya :)

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 10:23:00 PM GMT+8

    Alhamdulillah BN menang. menang dengan penuh bergaya di lubuk pembangkang.

    kalau felda yg menjadi lubuk org melayu dan lubuk pembangkang pun boleh tolak anwar & PAS.

    makna kata dikawasan2 pinggir bandar dan bandar lagi la hebat penolakan PR.

    zaid yg bekas menteri boleh tersembam apalagi calun2 yg tiada nama yg akan barisi calun2 PR utk p/raya yg akan datang.

    tahniah BN & alhamdulillah. Allah swt masih sayang bumi malaysia yg bertuah ini. aminn.

    mohd.dani.

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 10:24:00 PM GMT+8

    ye ye kita menang...ye ye...pkr kalah...hidup umno hidup bn...

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 10:26:00 PM GMT+8

    kesian kat storm62.

    ko kene kerja kuat lagi bebb. fitnah ko kurang menjadi kali ni.

    harap2 anwar kesian kat kau dan bagi gaji bulan ni.

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 10:31:00 PM GMT+8

    doa nik aziz ditolak. sebab sembunyikan kebenaran. berdosa besar kalau kebenaran tersekat dikerongkong hanya kerna undi, pengaruh dan kuasa. doa bang najib di terima kali ini. tahniah bang najib dan BN. Allah swt cukup murka dengan org homoseks sebab tu kaum lut di terbalikkan tampa ada tanda. tapi pas yg bertopengkan islam membela kaum lut di malaysia.

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 10:33:00 PM GMT+8

    aminn bro. esok aku belanja semua kawan2 aku tak kira pas atau geng nuar jubo.

    kg.sagil

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 10:36:00 PM GMT+8

    puak UMNO/BN menang kerana tipu dan guna taktik kotor.

    Celaka UMNO/BN. Hanya Allah tau kekotoran dan dosa puak2 kamu.

    Guna pengundi hantu, gugut orang asli dll.

    Babi APCO APCO UMNO/BN!!!!
    Celaka BABI APCO APCO UMNO/BN!

    BABI BABI UMNO/BN

    Pergi Mampus!

    orang kampung

  • WAN: GEMBIRANYA.. says:
    April 25, 2010 at 10:48:00 PM GMT+8

    TAHNIAH...MENANG 1RIBU LEBIH PETANDA BAIK PADA DAYA MOTIVASI & DAYA JUANG KITA..

    SO CALCULATION DATOK NAJIB CONSICE..(JANGAN RIAK DATOK)
    TAPI KITA ADA HARAPAN DENGAN DATOK NAJIB..

    SAUDARA AKU KATA..DATOK NAJIB NI SAUDARA..
    BAU BACANG PUN BAU BACANG LA..

    bangga aku...DAN TERLEBIH UTAMA HARAPAN BEEB..

    BUKAN TAKUT NEGARA DIJAJAH SINGAPURA..

    TAPI TAKUT PEPERANGAN BEB..
    CAM THAILAND PUN AKU TAK NAK BEBB BAJU MERAH BAJU KUNING.. TAK SUDAH2 BEB..RAKYAT MATI BANYAK2..PULUH2..TAK masuk yang dulu2 lagi..

    YANG JAHAT PEMIMPIN MACAM DSAI.. Naik cepat jadi TPM 11 TAHUN TAK BERSYUKUR..NAJIB KENA AMIK DEKAT2 30TAHUN BEB..still bersabar gak ngan paklah..walaupun anuar kasi damage habis2 masa paklah jaga..(aku respect la ngan najib akan kesabaran dia)

    ingat anuar.. kalau muyidin..ko dah lama duduk dlm cell la.. (jenis tak mengenang budi punya manusia..)

    .

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 10:59:00 PM GMT+8

    yg mustahaknya org2 melayu sudah sedar siapa anawar sebenarnya. seorang munafik dan peliwat tegar.

    org cina tak ikut kata pemimpin politik mereka. mereka ikut kata dewan m'rakat cina mereka.

    mereka ada objektif dan got nothing to loose. org melayu la yg kena sedar diri.

    cuba kalau melayu bersatu, pas dan umno, aku rasa mau 100% pengundi cina undi BN.

    pemerhati
    bkt. damansara

  • 1Israel 3Parti PKR, DAP # PAS says:
    April 25, 2010 at 11:00:00 PM GMT+8

    yeeeah malam ni aku tidur lena...

    harap2 zahid pun tidur lena...

    dia JADI sumpah ke tak tu..

    TOLONG SAPA CRITA SKET NANTI..!!


    1Israel 3Parti PKR, DAP & PAS

    .

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 11:02:00 PM GMT+8

    undi melayu dah swing. tapi undi cina masih solid kat PR. bila najib dtg mereka angkat bendera BN tapi bila zaid dtg mereka angkat bendera PR. memang jahat puak2 mereka ni.

    jom boikot kedai depa di ulu s'gor.

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 11:03:00 PM GMT+8

    Penyokong pembangkang ni bodoh ka apa?Masa diorang menang 10 pilihan raya kecil,takda pun Kerajaan leparkan tuduhan diorang main kotor ka apa.Sekarang sudah kalah,semua tuduhan tak munasabah dileparkan..Main kotorlah,corruption laa..Bodoh punya zaid dah kalah kata BN main vote buying dan pengundi tidak dibenarkan mengundilah etc..Yang guan Eng dulu tu "janji" duit kat penduduk pulau pinang tu apa?Itupun janji tinggal janji..Atleast BN kotakan janji dan tolong orang-orang miskin..2 tahun PKR memerintah,ada ka tolong orang miskin?Vote buying tk vote buying..Ini kehendak tuhan nak menolong orang miskin yang nasibnya tidak terbela..Dah rezeki diorang ada pilihanraya kecil..Menang tetap menang.terima sajalah BN sudah berubah dan akan menghapuskan pengaruh orang yang suka berpakat-pakat..

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 11:09:00 PM GMT+8

    Orang cina ni memang dari azali nya talam dua muka..Mereka akan vote sesiapa shj yang akan memberikan pulangan terbesar kepada mereka.Politik kepada diorang macm business..Orang macam anwar dan zaid sanggup gadaikan semua kepentingan melayu untuk agenda mereka..so sebab tu diorang vote pakatan...Diorang bukan suka sngt orang melayu , anwar semua pun..tgkla MCA,gerakan yang dikuasai cina,mana ada diorang kutuk DAP walaupun DAP kutuk BN cam sial..MCA semua pun sokong BN sebab nak kuasa..Yang paling penting ialah untuk orang melayu duduk sebumbung memastikan majority di tangan penduduk majority..Apabila minority memerintah majority kelam kabut negara..percayalah..bacalah sejarah dunia,afrika..

  • Jin Beragas says:
    April 25, 2010 at 11:09:00 PM GMT+8

    woit...telinga anwar keluar asap..kah kah kah

    woit..Pkr cakap ni salah Pas..kah kah kah

    woit..Pas cakap semua salah N.aziz kah kah kah

    woit..N.aziz mcm biasalah salah media..kah kah

    woit..Dap bengang gila..kah kah kah

    woit..Sibu nanti N.aziz reject.. kah kah kah

    woit..N.aziz ckp celako celako..kah kah kah

    woit...agaknya zaid tak jadi tobat...kah kah kah

    woit..ini semua salah 1Malaysia...kah kah kah

    woit...firaun kecil dah jadi malaon..kah kah kah

    woit..azmin gelak guling-guling..kah kah kah

    woit..kalid gagap terus kelu..kah kah kah

    woit..samsul kencing terberak..kah kah kah

    woit..budak Pas dah melepas..kah kah kah

    woit..tulang besi patah empat..kah kah kah

    woit..pinkturtle nangis golek2..kah kah kah

    woit..perisik rakyat jadi puaka rakyat..kah kah

    woit..Tukar Tiub tetiba gila...kah kah kah

  • jon says:
    April 25, 2010 at 11:10:00 PM GMT+8

    tengah malam 25 april di kediaman zaid brandi,kelibat beberapa org sedang kusyuk menunggang X.O, lelaki berserban sound kpd zaid " kawe dah baptis mu pong kaloh gak..hik.." dan masa yang sama gak kelibat seorang jantan sedang mengkudakan seorang apek tua dlm posisi doggy style " yihaaa andree..andree yihaa..." =)

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 11:13:00 PM GMT+8

    Storm62 dan penjilat2 Al-Jubori dan orang parti pakat2...plz redha ya, xpayahlah buat kecoh, ambik ikhtibar, perbaiki diri sendiri dari asyik menuduh BN itu dan ini...kalau kamu org Islam Storm, mesti faham apa maksud REDHA kan? Lainlah kalau kamu bukan Islam:)

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 11:25:00 PM GMT+8

    menjawap kepada tuduhan bahawa BN hanya menang tipis..Ini adalah kejayaan yang besar untuk BN sebenarnya walaupun hanya dengan manjoriti 1725 memandangkan BN berjaya menumpaskan PKR di dalam negeri yang dikuasai oleh mereka sendiri..Kalau BN boleh selesaikan masalah tanah dan wang pampasan,PKR lagilah sepatutnya boleh memandangkan isu tanah semua adalah dibwah kerajaan PKR..sudah kalah janganlah memperkecilkan kemenangan orang lain..terima dan duduk diam2..

  • no to MLM says:
    April 25, 2010 at 11:25:00 PM GMT+8

    alhamdulillah,
    aku tumpang lega.. doa sekalian penyokong BN dimakbulkan Allah.. aku terharu..
    tahniah blogger pro BN skalian, update korang memang power,
    sila bantu BN lagi for the next election, kat Sibu.

  • PIKIR DALAM DALAM says:
    April 25, 2010 at 11:30:00 PM GMT+8

    Anonymous said...

    undi melayu dah swing. tapi undi cina masih solid kat PR. bila najib dtg mereka angkat bendera BN tapi bila zaid dtg mereka angkat bendera PR. memang jahat puak2 mereka ni.

    jom boikot kedai depa di ulu s'gor.

    April 25, 2010 11:02:00 PM GMT+08:00


    ===================
    KORANG KENA PIKIR MENDE NI SERIUS...

    OLEH KERANA CARA MEKA PIKIR BUSINESS BUSINESS BUSINNESS..

    KITA PIKIR AMAN AMAN AMAN

    KITA KENA PUAK PUAK NI..

    SAUDARA AKU DULU JUAL ROTI...hantar kat kedai depa(terkenal la kat town)

    BILA TIME DATANG NAK SERVICE LG..DEPA KATA TAK LAKULAH..(taknak amik lagi).. then DEPA AMIK(pulang balik) dari KAT BELAKANG STORE..patut la tak laku.. padahal punya dekat kilang roti....

    (penjual roti tu KELUARGA2 KUAT AGAMA TU..penyokong2 pas lagi)

    SO KORANG PIKIR BAIK2..

    NEXT: kat tesco korang tau betapa susah 'org tengah ni nak lepas kan produk2 melayu kat dalam' kena tax lebih2 oo'..baru dapat masuk ... dah tu bila masuk harga dah tak dapat bersaing..last2 mati jugak...


    .

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 11:33:00 PM GMT+8

    Cina kapir harbi bukan bijak tp mmg cukup liar kepalo otak dia org. Polisi hdup diorang mudah jer " naik la kapal yg mana pun asalkan smpai ke destinasi yg sama" Paham mksud aku??? So skrg org melayu ISLAM smua cari la cara utk pekenakan meka smua plak.. Biar meka rasa padah x terucap kali ni...

  • Jalak Lenteng says:
    April 25, 2010 at 11:57:00 PM GMT+8

    Tiada kata secantik bahasa
    Tiada seloka bermadah kata
    PKR tersungkur apa sebabnya
    Allah jua yg punya kuasa

    Awal bismillah pembuka bicara
    Segala puji buat yg esa
    Berfikir kita sebelum mengata
    Kelamnya hati jiwa merana

    Tiada masinnya mulut manusia
    Jika hatinya tersalut noda
    Insaflah kita berjuang bersama
    Demi agama, bangsa dan negara....

  • Anonymous says:
    April 25, 2010 at 11:58:00 PM GMT+8

    org melayu sendiri kena berubah. kalau tau kebenaran jangan sorok. bagitau kawan2 dan saudara mara. kalau zaman refobasi 98 dulu kita boleh print dan edarkan malumat dari mahazalim, takkan skrg kita cuma duduk diam2 dan hadam kebenaran sorg2.

    org melayu kena bangkit dan bersatu. bangsa kita dah ada sejarah bersatu.

    maknakata,bersatu bukan perkara mustahil bagi bangsa kita.

    cuba kita bersatu dalam 50thn, kita tengok macamana. kita bersatu dlm semua hal, politik dan ekonomi.

    aku rasa2 org cina dan india dalam satu generasi lagi akan berebut2 masuk islam sbb melihatkan kehebatan org melayu yg angkat martabat islam dibumi yg bertuah ini.

    amin..

    khadj.

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 12:00:00 AM GMT+8

    sokong...

    tapi pa2 pun wa nak appi mlm ni. ... hip hip hoorayy kita menang...

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 12:04:00 AM GMT+8

    tahniah kpd BN yg menang. tapi aku muskil la, apa yg nuar & zaid buat malam ni ya.

    1- nuar cari punggung - can i fuck u

    2- mana botol aku ni @ kelantan sihat ka, esok bleh lumba..

  • storm62 says:
    April 26, 2010 at 12:12:00 AM GMT+8

    ya melayu apno, korang celebrate malam nie jangan tak celebrate tau.

    tapi jangan lupa....score skrg

    PR 7 - BN 3....ka ka ka

  • Jalak Lenteng says:
    April 26, 2010 at 12:40:00 AM GMT+8

    Ada otak jgn takde akal..bila ada akal kenalah pakai....bukan gitu dr goggle..?

  • bigben says:
    April 26, 2010 at 12:40:00 AM GMT+8

    Alhamdulillah. BN dah menang dan Jutaan terima kasih pada para BLOGGERS yang bertungkus-lumus menyediakan berita terkini. Tidak dinafikan, pada mulanya PKR didepan disebabkan pengundi2 Cina. Contoh :
    Kg Baru Cina KKB - PKR 666, BN 206;
    Bandar KKB - PKR 897, BN 499;
    Kg Baru Batang Kali- PKR 901,BN798;

    Ini mesti punca MCA dengan Skandal Seks, kes TBH, dll. Tapi yang musykil, undipos ada PKR 120. Bermakna ada 120 eko musuh dalam selimut kerajaan. Wallahualam

  • Jalak Lenteng says:
    April 26, 2010 at 12:54:00 AM GMT+8

    Hati yg gelap - dia tak tahu bahawa dia itu tidak tahu. Bodoh dan bangang umpamakan lembu dan tunggul kayu. Jika lembu boleh juga digulai, namun tunggul kayu langsung tak laku...Itulah gambaran org yg tidak mahu menerima hakikat bahawa setiap yg berlaku adalah gerak dari yg Maha Esa.

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 1:15:00 AM GMT+8

    Salam;

    Tahniah Barisan Nasional & terutamanya tahniah utk setiap pengundi calon Barisan di HS yg telah memberikan kepercayaan kpd Najib & Kamal.

    Pedulikan apa2 yg
    CRY BABIes PR kata/tulis.
    Yg penting,Barisan MESTI memulakan khidmat mereka pada msyarakat HS & 1Malaysia mulai sekarang selagi ada hayat & buktikan mereka benar2 membela nasib rakyat & bukan sekadar janji2 0/palsu/hampeh yg terpancut dari lidah berbelit2 AlJuburi & Co.

    Segala jasa Barisan/Perikatan dari 1957 hingga semalam tak ramai yg ingek/peduli.
    Yg penting ialah hari inih & seterusnya!!!

    Pedulikan CRY BABIes pencacai PR dlm blog yg menulis spt org X berpendidikan/sekolah langsung.Suruh belajar rajin2 X mau, cuma tau buat kecoh aje & claim berjuang utk bangsa,agama&negara.
    Podah cit,
    peeraahh maabuukk!proga

  • Sudah la tu.. Agen Singpork says:
    April 26, 2010 at 1:31:00 AM GMT+8

    SOLAT SUNAT 2 RAKAAT JE..
    PASTIkAN KITA BUAT SELALU JIKA INGIN BN TERUS MENANG.. NIAT PUN RINGKAS SAJA.. Sahaja aku solot sunat 2 rakaat kerana Allah Taala..(dlm buku aku baca kalu tak tahu surah2 khas..baca je surah mana tahu yg pendek tu..Allah maha penyayang)


    selalunya kalu pencacai2 agen cina singapork tu tulih..aku hentam balik...TAPI malam ni aku tgk tulisan depa tak rasa apa2 la..

    sudah2 la lu agen singpork..hang pi keluar temankan si zahid tu.. kira2 ada paedah la tu..

    yip yip happy yap yap hurray
    alhamdullillah. sebut banyak2 beb..dalam RABBANI ADA SEBUT: jika hambaku bersyukurKU pasti kami akan tambah lagi...

    SEGALA PUJI BAGIMU YA ALLAH
    YANG MEMBERIKAN NIKMAT INI...kami iktiraf segala nikmat ini adalah kurniaanmu Ya Allah..

    Si pengkianat Agama yang merelakan kehendak Kristian kerana Undi telah dimalukan semula hari...!!
    masyAllah...

    .

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 1:53:00 AM GMT+8

    Wahai Anon April 26, 2010 1:31:00 AM GMT+08:00,

    Kamu punya puak APCO APCO UMNO/BN Israel menang kerana main kotor.

    Puak APCO APCO UMNO/BN guna wang RM67million bela Israel manakala orang kampung masih miskin. Wang tu datang dari mana? Wang kamu juga Bodoh! lembab!

    Mampuslah APCO APCO UMNO/BN ISrael mampuslah. Kalo kamu sokong puak ni, erti kamu sokong Israel. Memang dosa besar. Puak tu tak kesah....segala mereka berani but sesungguh boleh kekal di putrajaya.
    Makan tahi!!! Inilah puak pengkhianat agama dan melayu! Hanyu kamu dan gerombolon unspinners yang cukup bodoh dan lembab turut sokong APCO APCO UMNO/BN Israel.!

    anti-Israel

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 2:16:00 AM GMT+8

    xda apa boleh dibanggakan jika BN kalah di kwsn cina

    -nasib masa depan-

  • KHAS UTK crying teddy malam ni.. says:
    April 26, 2010 at 3:13:00 AM GMT+8

    MELAYU kalu dulu setiap kali YAHUDI ISRAEL BUAT HAL..ATAU MANA2 NEGARA laknatullah hina Nabi ..ini tangan akan BOIKOT....

    DAH SAH2 CINA TERUS BETRAY MELAYU YANG BERI KERAKYATAN PERCUMA..

    INGAT KATA DRMAHATHIR TAK ADA NEGARA2 MAJU,, NEGARA MEMBANGUN PUN ..ADA SEKOLAH CINA DALAM NEGARA ASING SPERTI DI MALAYSIA.. NI..

    BETAPA BAIK MELAYU..???

    KINI TERNYATA cina PASTI AKAN SOKONG ANUAR.(kita semua tau bukan dia suka sangat pun..tapi anuar TERSEPIT..tp memang layak bagi anjing tersepit..Paklahpun dia gigit balik..macam anjing masa nak makan ngedeng2 mintak.. masa nak mexxx tu.... melantak2..)

    MAKA AKU SERU SEMUA MELAYU YANG UNDI BN HARI NI KASI AJAR SEMUA KWSN CINA YANG Majoriti SOKONG PR TU...

    BOIKOT BARANG MEREKA.. JGN BAGI MUKA LAGI.. kita ajar mereka sebelum PRU13..ni..

    KALU PUAK PAS TERUS TERHEGEH2 nak pegang lilin goo on..akidah di tangan korang,korang pilih sendiri..

    BAB BANGSA Hang tak banyak expertis dan pengalaman berharga..

    orang2 tua kata kaum cina berarak depan rumah XMB...MELAYU BODOH.. melayu bodoh.. melayu bodoh...

    ELOK LA TU...sekejap je 13mei69..

    sekarng ni dlm hati je (MEKA xlafazkan)..ANUAR BODOH...ANUAR BODOH..ANUR BODOH..)

    DAP sudah pegang kerandot anuar.. Kapal sudah boleh lentur macamana dia sukapun... dia suruh TOBOT.. Sikitpun Anuar TAK BUNYIK!! sah2 penakut kat kapal da..

    Kat ZulNordin yang berjasa dlm barisan peguam kes dulu, dia boleh bagi peludah... INI ORANG TARAK GUNA..

    hari ni atleast dia dapat muka balik pasal jual bangsa, jual agama, dan jangan lupa dia pernah jual negara....

    ada sorang veteran umno komen lebih kurang gini...heran..ringgit naik dan terus mencanakk naik..anuar ibrahim boleh lagi tergelak-gelak..dia Menteri kewangan..

    ..dulu aku sangsi dan sinis melihat dr mahathir..

    skrang aku dengar dia berucap..sebak..aku tabik spring kat Panglima Perang Veteran ni..


    ..aku dah buat silap dulu..

    dari 1Allah 1Akidah


    p/s:
    1Malaysia BN PUNYA
    1ISRAEL 3PARTI PR PUNYA..

    APCO telah menjalankan tugas dengan baik...Anuar sudah terhungap2 di luar negara...asyik tersalah masuk stesyen t.v..je..

    how damm apco how dammm apco,.. good...


    ..

  • kamran says:
    April 26, 2010 at 3:40:00 AM GMT+8

    Cina memang dah berpatah arang dengan BN le.BN kalah teruk semua kawasan cina di HS.Masa najib janji nak bagi sekolah cina 3 juta diorang bersorak bagai nak rak,tapi pangkah tetap PR jugak,masyuk tetap masyuk jugak.Apa cina2 ni nak sebenarnya?

    Parti2 cina dalam BN pun tak boleh harap langsung 2x5 aje.INdia pun tak banyak undi BN gak walaupun ada yg swing,tapi tak ramai mana,kalau tak,takkan bn cuma dapat majoriti 1725 aje.Tengoklah masa sibuk2 orang meraikan kamalanathan menang,najib,muhyidin dan pemimpin2 umno angkat tangan ramai2,samy vellue mana pergi?Kayveas ada jugak menyibuk kalung bunga kat kamal.Samy ada nampak salam dengan shahrizat tapi kenapa dia tak join kamal?Si kamal pulak sibuk mengekor najib dgn muhyidin,yelah memang patutlah sebab diorang tu bos paling besar dia dan umno yg menaik dan memenangkan dia sebenarnya.MIC ada buat kerja ke?Ke masih pecah belah lagi?

    BN betul2 menang sebab undi Melayu.Nasib baik Melayu banyak jugak yg dah sedar diri,tapi ada juga yg masih tak sedar kena main dgn pengencing tegar.

    Takpelah yang paling penting umno mesti berubah!Perubahan sekarang masih tak cukup lagi,rakyat sedang menilai.Umno akan menjadi kuat kalau dia mampu berubah.Ingat tu umno!

  • dah kalah meroyan pulak kahkahkah says:
    April 26, 2010 at 3:55:00 AM GMT+8

    Pengkomen 'anti israel' kat atas tu cuba buat kelakar.Ko cina kan?Aik bila masa pulak cina kesah dengan israel yahudi semua ni?Huhuhu cuba lagi

  • wan says:
    April 26, 2010 at 8:40:00 AM GMT+8

    anon 355, entah la, aku rasa camtu gak! byk sunguh agen la ni. depa ada prjk Negara Harimau 2.

  • tamingsari says:
    April 26, 2010 at 8:51:00 PM GMT+8

    PKR kalah sebab main kotor.Pakai surat PERKASA.Pakai Nik Aziz.Pakai Lim kit Siang dan Anwar. Semuanya orang2 kotor. Teringat lagu Jeffry Din ...
    Mengapa kau Temenung
    Mengapa kau bersedih
    Hiburkanlah hati mu
    Gembira selaluuuu

    Ditujukan juak2 airmata yg terkempunan dipilihanraya. Kah kah kah.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)