Keadilan buat mangsa

Keadilan buat mangsa

Monday, April 26, 2010

Letih ... 2 hari rehat


Bila datang balik, kami nak kerjakan PAS sebelum Muktamar PS bulan Jun.

24 comments:

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 2:17:00 AM GMT+8

    letih sebab kena defend zaid.

    kalau anwar pilih halili kan senang sikit

    bodoh punye anwar

    zzzzzzzz

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 2:25:00 AM GMT+8

    aku mimpi indah malam ni,

    zaid mimpi kamal angkat sumpah kat parlimen.

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 2:28:00 AM GMT+8

    biarlah saya orang yang pertama mengucapkan ribuan terima kasih kepada unspinners diatas usaha tuan-tuan sepanjang prk94. rehatlah dan saya akan tunggu posting tuan yang selanjutnya. HIDUP BPN!!!

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 2:42:00 AM GMT+8

    Tahniah UNSPINNERS N GANG!!!!

  • Jalak Lenteng says:
    April 26, 2010 at 2:59:00 AM GMT+8

    Selamat berehat bro....terima kasih kerana berkorban masa demi perjuangan agama, bangsa dan negara.

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 3:29:00 AM GMT+8

    Ya rehat la tu...TAK SANGKA DAH PUKUL 3PAGI PUN POST LAGI..

    lu KEJA 24JAM LA HEBAT BETUILAH TEAM lu ni..

    Pencacai2 pkr semua dah tido tu..zzzzz..

    dr halili akan ajar anuar lepas n..(ops sori..dah la tu pi tido la)..


    zzzzzzz..


    .

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 3:43:00 AM GMT+8

    oops

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 4:06:00 AM GMT+8

    salam,

    dear unspinners,

    every little deed, if u do it with sincere heart, will be well returned...tq for the hard work.

    let's rest for a while...:-)

    ibu

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 4:47:00 AM GMT+8

    Mr Unspinners

    Terimakasih yang tidak terhingga kerana usaha jerih anda dari pagi sampai malam untuk memastikan kemenangan berpihak di HS di HS.

    Allah masih sayangkan kita dan bumi Malaysia ni, pasal tu kemenangan berpihak kepada BN, bukan kepada parti kencing rakyat

    salam perjuangan

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 7:33:00 AM GMT+8

    Yes unspinners... tahniah dan terima kasih atas perjuangan dan pertolongan anda dan bloggers lainnya sehingga BN menang- alhamdulillah.

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 8:42:00 AM GMT+8

    Yoyooooo...Kita dah menang!!

    KITA MENANG!!!!

    tidolh dulu, lain kali jumpa lagi. perjuangan belum selesai.........

    muyun

  • naDim'IQ says:
    April 26, 2010 at 9:02:00 AM GMT+8

    tQ to The Unspinners & gang..

    dah kerja kuat bRo, rLx dulu.. pasni ada keje lagi kat SIBU, apa lagi modal PKR ekk?? nak tunggu POSTing kerjakan PAS.. kepimpinan ULAMA?? sape yg IKTIRAF Nik ANU** ulama?? tokoh ISLAM dunia pun Xde yg kenal dia.. kita DIG plak Nik ANU Ajiz punye CERT!!

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 9:03:00 AM GMT+8

    Great job guys for all the scoop ... bless you for all your tireless "perjuangan demi negara"

    Have a well-deserved victorious rest ...

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 9:10:00 AM GMT+8

    TQ pada the unspinners & the gang. cukup rehat nanti, mari kita sama2 bongkar semua tembelang anwar & pas.

    slink

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 9:21:00 AM GMT+8

    Fikir jangan tak fikir !!! apsal pengundi2 china sokong puak2 tu..nampak sangat ada masalah dan dendam pada BN...jalan masih jauh beb !!hal ini kena kaji jangan tak kaji..

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 9:24:00 AM GMT+8

    Tahniah kerana menang ! tapi kena fikir jangan tak fikir, apsal pengundi2 china masih belagak..nampak sangat meka tolak BN..ini kena ingat jangan kite lalai..

  • Anonymous says:
    April 26, 2010 at 10:30:00 AM GMT+8

    yang masaalah bukan undi cina. tapi pengundi melayu.

    cina menunjukkan peningkatan. india solid. melayu yang masih sentimental nak melayu. kalau yang undi melayu tak apa.

    ini zaid ibrahim. dia bukan melayu. bukan islam. bukan rakyat malaysia pun.

    hanya penipu dan pentingkan diri yang menyamar sebagai loyar dan kononnya orang berprinsip.

    ptoooi ....!!!!

  • d'B says:
    April 26, 2010 at 10:51:00 AM GMT+8

    OOpsss...saya terlambat ucapkan tahniah pada BN dan usaha2 UNspinners dan yg seangkatan dgnnya...alhamdulillah!

    Still, menang pun kena buat postmortem jugak...dan paling menceriakan saya ialah sbb saya dan rakan2 serta keluarga telah menjadi pengundi yg bijak :)

  • ah peck says:
    April 26, 2010 at 11:20:00 AM GMT+8

    tahniah dan tolong postmortem pengundi cina..
    glory...for BN..

  • Hidier says:
    April 26, 2010 at 11:39:00 AM GMT+8

    pergh..seronok aku follow blog2 korang..
    theunspinners,GAP,DET,Pisau,TM dll..(sekadar sebut sikit jek dah la..kang penuh plk kalau sebut semua bloggers..hehe)
    tahniah2..berbaloi kerja keras korang..

  • kingnek says:
    April 26, 2010 at 2:48:00 PM GMT+8

    ini ditulis originally oleh burekafeek, sungguh cantik ayat quran ini.

    Salam,

    Cuma sebagai ingatan, berbalik kepada nombor 1725, kita rujuk apa yg tersirat disebalik 17:25,

    رَّبُّكُمْ أَعْلَمُ بِمَا فِي نُفُوسِكُمْ إِن تَكُونُواْ صَالِحِينَ فَإِنَّهُ كَانَ لِلأَوَّابِينَ غَفُورًا (17:25)
    Your Sustainer is fully aware of what is in your hearts. If you are righteous, [He will forgive you your errors]:for, behold, He is much-forgiving to those who turn unto Him again and again.

  • man dego says:
    April 26, 2010 at 4:03:00 PM GMT+8

    Tiap tiap kali PRK yang untung sekolah cina...dapat bantuan daripada Najib.... bukan seribu dua ... Penuntut daripada sekolah cina bukan gomen la ni dah boleh dapat pinjaman melanjutkan pelajaran daripada kerajaaan. Ramai ke cina undi BN ?
    Melayu apa dapat ? Melayu menang sorak..... Hidup BN .... Hidup BN

  • mokh15 says:
    April 29, 2010 at 11:25:00 PM GMT+8

    You The Unspinners and your fellow bloggers (same camp) for the hard work.

    Thank you very very very much. You all did a good job.

    Personally I hold on to the belief that BN's "lost" in PRU12 mainly was due to the blog attacks of Raja Petra. Umno was not ready/aware the power of "blogging" arsenal then.

    We now counter them with the weapon they used to defeat us.

    WE beat them,

  • mokh15 says:
    April 29, 2010 at 11:59:00 PM GMT+8

    Unspinners,

    Kamu perasan tak tentang Raja Petra ni.

    1.Dia biasa dipenjara dan tak takut dipenjara.
    2.Takut bankrup kerana disaman? Tidak juga kerana dia memang seorang bankrup pun.
    3.Di Malaysia tak ada duit untuk makan? Anwar pasti bantu dia.

    Maka kenapa dia mesti lari dan menyorok di Britain?
    Hidupnya disana disponsor. Kosnya pula bukan murah. Tapi kenapa dia disponsor? Siapa pula yang sponsor dan untuk apa pula.

    Pada hemat saya dia ditempatkan di sana kerana ada muslihat. Dia sana dia bebas bersuara kecuali kalau dia kacau Queen. Di sana kalau apa dia tulis pun Malaysia tidak boleh ambil tindakan. Dia nak kutuk? Fitnah? Semua O.K. kerana kebebasan bersuara.

    Saya percaya dia peram disana oleh orang berkepentingan supaya menjelang PRU13 nanti dia akan berblog sebebas-bebasnya tanpa boleh di ganggu oleh pihak berkuasa Malaysia sebesarmanapun salahlakunya.

    Kesimpulannya dia diletakkan di tempat yang pasti selamat supaya dia dapat mengganas seganas-ganasnya bila tiba masanya nanti. Apatah lagi dia akan disokong oleh mat-mat media di rantau sana yang bebas gila tu. Di sana bukan saja lebih selamat tapi lebih kuat impaknya.

    Cuba kamu fikir-fikirkan.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)