Sunday, March 28, 2010

Nik Ajis mahu PAS berhenti berblog


Bacalah komen Naik Aziz sini

Kalau begitu, sediakah blogger PAS pencen dari buang masa?

18 comments:

  • YANG GAMBI says:
    March 28, 2010 at 9:20:00 AM GMT+8

    Salam bro, inilah bahananya bila blogger-blogger pembangkang sudah tak kenal mangsa..... mereka sudah guna blog untuk menyebarkan dakyah-dakyah menghasut, memfitnah sudah terlalu lama, lebih 10 tahun.....

    Bila ada blogger-blogger pro UMNO mula menyediakan pasukan serangan balas, Nik Aziz sudah mula gentar apabila melihat blogger2 mereka tak mampu lagi menangkis......

  • mawar berduri says:
    March 28, 2010 at 9:25:00 AM GMT+8

    Brader t.unspinners,

    Berhenti dari berblog amat menongkah arus masa buat generasi kini. Lebih praktikal jika kiranya N.aziz 'membasuh kepala' kpd bloggers Pas agar lebih beretika dan didik agar bertanggungjawab. Jgnlah beliau sendiri pun mcm ketam mengajar anak supaya berjalan lurus! Namun mentaliti blogger Pas kebanyakannya tidak menggambarkan langsung nilai perjuangan Pas yg kononya membangun bersama Islam.

  • Anonymous says:
    March 28, 2010 at 9:26:00 AM GMT+8

    Asyik kena sahaja dengan kickdefella?

    Bagi nasihat ni pada RPK dan malaysia today sekali.

  • WAHABI KE? says:
    March 28, 2010 at 9:40:00 AM GMT+8

    Macamana pemikiran nik aziz dah hadam betui ngan anwar? MAYBE DIA WAHABI tu betui kot.?dia da terasa kut? MAcam anuar la. Dia da rasa confident penyokong jatuh PASAI dia mmg SUKA TANGUH . DIA TARIK RAYUAN TANGUH! JADI gimik NIK tutup blog ialah 'DIA bukanlah WAHABI' .KENAPA BUAT GEMPAK! WAHABI KE? KehKehkeh

  • Anonymous says:
    March 28, 2010 at 9:42:00 AM GMT+8

    Macamana pemikiran nik aziz dah hadam betui ngan anwar? MAYBE DIA WAHABI tu betui kot.?dia da terasa kut? MAcam anuar la. Dia da rasa confident penyokong jatuh PASAI dia mmg SUKA TANGUH . DIA TARIK RAYUAN TANGUH! JADI gimik NIK tutup blog ialah 'DIA bukanlah WAHABI' . kenapa tetiba je takut??

  • Anonymous says:
    March 28, 2010 at 9:55:00 AM GMT+8

    Nik Aziz bukan saja wahabi tapi lebih teruk daripada itu muka dia elok sikit dpd tin sardin leper. Muka kedut macam beruk dalam botol jeruk di makmal biologi sekolah saya dulu. Jika kawe ni dilantik jadi mursyidul am Pas, nasib Pas saja lah.

  • Anonymous says:
    March 28, 2010 at 10:16:00 AM GMT+8

    Kepada Nik Aziz
    saya ujar kan agar nik aziz mengadakan sembahyang hajat beramai ramai dgn segera dan mendoakan supaya semua blog cepat tutup.
    Utk pengetahuan the unspinner,
    masa time mintak turun hujan, hujan turun sebelum sembahyang di lakukan. tentu sekali sebelum sembahyang hajat nanti, blog blog itu dgn izin tuhan nik aziz akan tutup dgn sendirinya.

  • Anonymous says:
    March 28, 2010 at 10:22:00 AM GMT+8

    Dia baru sedar blog selain dari PAS lebih hebat dan tepat, lagi pun orang PAS bukannya boleh ditegur atau kritik..

    SP

  • Anonymous says:
    March 28, 2010 at 10:50:00 AM GMT+8

    tu la N.ajis,dulu ko kata blogger ni bagus untuk jatuhkan umno.tapi sekarang bilo ko kena,baru ko tahu...
    ko jenis ulamak yg x ada pendirian langsung.
    bila ko buat cadangan ,ko pikir sekali jer tanpa pikir baik ngan buruk..mmg lurus giler jalan ke syurga ko bila buat keputusan.

    tapi maaflah najis,selurus-lurusnya keputusan ko,ko ni lurus bendol bagi aku.

  • Anonymous says:
    March 28, 2010 at 10:59:00 AM GMT+8

    Dah terang lagi bersuluh, apa jua yang terpancut dari mulut Nik Ajis xde satu pun yang berfaedah dan bole diguna pakai...semakin menyerlah kelembapan IQ Nik Ajis, semakin bnayak dia bukak mulut semakin menampakkan kebahlolan ULAUMAK trompah nih..so pathetic!

    Udah udah le Nik AJis oii..baik le kamu resign dari berpolitik, cakap2 kamu semakin hari semakin x bole dipakai, buat malu bangsa Melayu aje..ishkkkk

  • Dr Butiq says:
    March 28, 2010 at 11:13:00 AM GMT+8

    ah ko tok sah layan lah orang tua nyayok ni cakap macam hindu mabuk.apa yang kena kat dia semua tak boleh dan apa yang untung kat dia semua boleh

  • Anonymous says:
    March 28, 2010 at 11:28:00 AM GMT+8

    hmmm...tak lama lagi FB pun macam kedai kopi. tengok je lah maki hamun puak2 pas dalam tu. takda isi takda bukti, lari dari tajuk, pakai hentam aje. Ni lah cara orang berhujah nak menang bukan nak cari kebenaran

  • Anonymous says:
    March 28, 2010 at 1:30:00 PM GMT+8

    Ha,ha,ha,ha,...gelihati baca komentar ANON:10:16AM GMT +08:00...memang terer N AJIS......belum habis solat Allah dah makbul...RASULULLAH tak begitu! sayang benar Allah kpd N Ajis ni...wali selipar katakan...!

  • joe Marley says:
    March 28, 2010 at 2:30:00 PM GMT+8

    inilah gaya pemikiran yg jijik, slama lebih 10 tahun blogger PAS menabur fitnah takde pulak dia nak beri nasihat,tapi bila fitnah itu menikam balik baru dia pandai nak beri nasihat. Sebelom ni dia sronok gila, agaknya sampai terkencing dlm seluar. Org mcm Pok Ajis nilah yg Yahudi suka, senang kerja dia, saudara bunuh saudara... sial...

  • rahimi says:
    March 28, 2010 at 3:50:00 PM GMT+8

    Kah kah kah nak gelak sikit,tiba2 pulak suruh berhenti berblog kenapa tiba2 Nik Aziz mengigau,ini mesti tak tahan sebab selalu kena tarok dgn kickdefella.
    Siapa yang memulakan perang fitnah ini kalau bukan PAS,last sekali bila kena atas batang hidung sendiri pandai suruh berhenti.
    Kelakor bebenor bila dengar cerita terbaru ini.

  • MAJOR NORDIN SARIP says:
    March 28, 2010 at 7:03:00 PM GMT+8

    Nampaknya YBDTG Nik Aziz ni dah mula tak mementu komennya. Mungkin finally age is really catching up with him.

  • Anonymous says:
    March 29, 2010 at 11:34:00 AM GMT+8

    lu org ingat blogger umno tu baik sgt ke? pegi mampus la...langsung takde class bila berhujah. lu org perasan bagus la..tak malu ke?

  • Anonymous says:
    March 29, 2010 at 9:51:00 PM GMT+8

    kah kah kah..ate, Ulaumak Trompah atau wali slipar..camtuh ler...aduyaiiii

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)