Greetings

Wednesday, March 31, 2010

Anwar ahli Lembaga Pengarah GIMG yang ditaja Israel


Anwar mempertahankan diri kononnya beliau tiada kaitan langsung dengan Yahudi dan Israel. Sedangkan satu dunia tahu Anwar telah menandatangani Perjanjian Annapolis Summit pada tahun 2007 yang cukup jelas perjanjian itu mengiktiraf pembentukkan negara haram Israel. Klik sini.

Situasi ini jelas menunjukkan Anwar mempunyai kaitan rapat dengan Yahudi dan Israel. Bukan sekadar itu pihak Yahudi dengan Al-Gore sebagai penggeraknya telah merancang kebangkitan Anwar Ibrahim selepas bebas dari penjara dengan melibatkan mantan timbalan perdana menteri itu di dalam pelbagai organisasi pimpinan beliau.

Organisasi yang paling kontroversi yang dianggotai Anwar ialah Generation Investment Management Group sebuah badan pemikir milik Parti Demokrat yang beroperasi di London.

Al-Gore telah melantik Anwar sebagai ahli Lembaga Penasihat Antarabangsa organisasi itu dengan gaji lumayan pada tahun 2005 dan Anwar perlu menghadiri mesyuarat 2 kali setahun serta menjalankan tugas-tugas khas yang dirahsiakan oleh organisasi itu dari dunia luar.

Ada pihak yang berpendapat tujuan Anwar menyertai organisasi ini adalah tujuan untuk mengumpulkan dana politik beliau.

Turut menyertai Generation Investment Management Group sebagai ahli Lembaga Penasihat Antarabangsa ialah Simon Zadek dan Mary Robinson. Anwar kali terakhir menghadiri mesyuarat organisasi itu ialah pada 18 Mac lalu di London.

Generation Investment Management Group tajaan Israel


Apa yang menjadi kontroversi ialah apabila Generation Investment Management Group telah menaja syarikat Greenroad dari Israel sebanyak 10 juta Dollar Amerika pada 22 februari lalu.

Perkara ini telah menimbulkan ramai tanggapan daripada masyarakat antarabangsa yang Al-Gore melalui organisasinya itu terang-terangan ingin membantu Israel dari sudut bantuan dana yang akhirnya memberi sumbangan kepada pertumpahan darah umat Islam di Palestin.

Ada di kalangan media antarabangsa turut menggelarkan Al-Gore dan sebagai Usahawan Israel dengan bantuan berkenaan dan Al-Gore turut memberitahu yang bantuan beliau itu hanya bersifat permulaan serta banyak lagi bantuan yang akan menyusul.

Hubungan Al-Gore dengan Israel daripada segi bantuan dana telah bermula sejak beliau menjadi Naib Presiden Amerika lagi dan hal ini dapat dilihat nama Al-Gore telah tersenarai di dalam laman web Jewish National Fund. Penyumbang dana Israel juga pernah menghadiahkan 1 Million Dollar kepada Al-Gore dan beliau membalas balik tahun ini dengan 10 Million Dollar kepada syarikat Israel.

Hubungan Al-Gore yang terlalu baik dengan Israel ini menimbulkan tanda-tanya apa peranan Anwar Ibrahim di dalam hubungan itu. Apatah lagi Anwar bergelar ahli lembaga penasihat antarabangsa dan hadir dalam mesyuarat organisasi yang memberi bantuan secara langsung kepada syarikat Israel.

Tatkala Anwar sibuk untuk bercerita mengenai Israel di Parlimen. Apa kata Anwar menerangkan semua kaitan beliau ini kepada umum.

Dipetik dari Analisa Kumbang

Bagi yang masih skeptik, sila ke posting susulan Kumbang sini yang mendedahkan kenyataan akhbar Azmin Ali

Bersambung pendedahan mengenai Anwar

7 comments:

  • Anonymous says:
    March 31, 2010 at 3:40:00 PM GMT+8

    memang vaveee laa dier nie dah xde isu!! keje nak salahkan orgg jer gampang punyer org!! ni laa dier dasar org penakut!! dah laa isu liwat x settle2!! memang BADOD yg aku rasa x lama lagi silap haribulan kronik sakit jiwa! gila kosa! jgn jalan telanjang depan public satu hari nanti udahh...memang sah sakit jiwa rupanyer...keje ko mmg x ubah mcm yahudi laaa...sama jerr modus operandi kat negara2 lain...haa sekarang senjata dah makan tuan satu persatu pekong tahap dewa terbongkar...DAjjal Syaitan Anak Iblis!!

  • Anonymous says:
    March 31, 2010 at 3:48:00 PM GMT+8

    salam bro,

    ada beza yahudi di pejabat PM yang melihat dokumen rahsia negara dengan yahudi di seberang laut...aparah...

    khairul

  • Anonymous says:
    March 31, 2010 at 3:54:00 PM GMT+8

    sudah la ko unspinners asyik dok main isu yahudi tak habis2. skrg ni baru panic lepas Nuwar reveal pasal APCO. sebelum ni langsung takde pun ko tulih pasal yahudi. nampak sangat ko nak counter attack. nampak gaya, tak jadi la bro dah terlambat ko tu slow. ko ni mmg mcm anak gampang punya perangai, takde tlor pakai nama samaran. dah la lembab, hujah takde asas, nampak sgt tak educated.

  • Anonymous says:
    March 31, 2010 at 5:02:00 PM GMT+8

    "Putrajaya at all cost" bermakna dgn apa cara sekali pun si species pengkianat, kerparat, pokemon dajjal ini akan lakukan apa saja tak bermoral, tak beretika, dari belakang, pijak kepala sesiapa atau perlembangan apa, atau tikam belakang siapa saja, jual kehormatan diri atau sesiapa saja, asalkan niat harami beliau tercapai. Inilah perangai terkutok dan menjijikkan CIFUT BABI yg ahlul2 bahalul, Nik Najis tuo kutok, pemimpin2 terencat akal dan ustaz2 dari Parti Ajaran Songsang, puja dan mengagungkan. Beliau yg memberi anugerah gelaran kepada Nik Najis, anugerah yg teragung iaitu Wali Terompah, terompah dibawa pakai wakyu nak berak masuk ke jamban. ishh ishh ishh ishh kelas gitu Nik Najis. CIFUT BABI yg waktu mula2 berita skandal liwat, menipu rakyat melarikan diri ke Duta Turki, berkata dusta yg Saiful hanyalah seorang pembancuh kopi, sedangkan kita sekarang tahu, bahawa tak kan seorang pembancuh kopi, di beri pejabat lengkap sendiri, di beri hadiah dan wang beribu, di bawa ke merata luar negeri. ish..ishh ishh ishh ishh ishh coffee boy special kott. Inilah species yg akan berdusta, keparat dan dajjal bernama CIFUT BABI yg tak akan bertaubat dari perbuatan terkutok dan menjijikkan dan akan menjaja isteri sendiri, KaK Jijah untuk membuat laakonan murahan, digula gulakan dgn pangkat, derajah, kemewahan rumah besau, kereta besau, katil besau, jamban besau, supaya Sang Suami bole bebas membuas melakukan nafsu membabi terhadap anak2 bangsa yg tak berdosa. Bersengkongkol dgn CIFUT BABI yg mendapat tajaan zionist yg kejam, membunoh, merogol, memukol, merampas, mencederakan beribu ribu,rakyat Palestin yg tak berdosa adalah berdosa besar, semoga dilaknat Allah dunia dan akhirat. Bertaubat dan insaflah sebelim ajal tiba di depan mata.

  • penjejak awan says:
    March 31, 2010 at 5:35:00 PM GMT+8

    Apa2 pun hujah puak pembela bang Nuar aku tetap percaya bang Nuar sememangnya pengkhianat yang sanggup menjual negaranya demi mencapai cita2nya untuk menjadi PM walaupun dengan cara yang busuk dan biadap.
    Budaya jalanan yang dibawanya amat bertentangan nilai2 murni seorang pemimpin yang ikhlas,menghasut rakyat untuk mendokong cita2 beliau yang kebulur untuk menawan Putrajaya.

  • Anonymous says:
    March 31, 2010 at 6:55:00 PM GMT+8

    dulu masa thn 98, rakyat m'sia ternganga2 bila al-gore (yahudi bedebah) ni sahut seruan reformasi dlm majlis makan malam bersama PM (tun dr.m).

    sampaikan sapanama arwah tu tulis satumuka surat dlm paper lahirkan kekecewaan campur tangan asing yg terang2an.

    ropa2nya rakyat m'sia tak tau yg anwar sudah lama jalinkan hubungan intim dengan keparat2 yahudi yg keja lain tak da siang-malam nak jahanamkan islam.

    ye lahh...utk rekod, thn 98 ni anwar tengah galak bermain belakang bersama2 beberapa pasangan gay nya.

    kita saja yg tak tau .... lg pun, benda dlm seluar, sapa yg boleh tauuu...ye takkk.

    tapi Allah maha mengetahui, thn 2010, semua tembelang anwar terbungkar. rakyat tau pekong anwar.

    sbb tu kalau kita ingat kita hebat boleh tipu sana, tipu sini. Allah swt lg hebat. kena ingat tu.

    joe

  • kingnek says:
    April 1, 2010 at 6:51:00 PM GMT+8

    anonymous 5.33 pm, dari dulu orang kata Anwar ni agen yahudi, kau ni bodoh ke buat-buat bodoh? Itu pasal TDM buang si Anwar, dia nak mintak IMF dan World Bank masuk Malaysia, lantas mencuri hasil tanah Melayu.

    Najib tu gunakan yahudi untuk kepentingan Islam dan Melayu, si Anwar digunakan yahudi untuk kepentingan yahudi keparat.


    Faham?

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)