Friday, February 26, 2010

UNSPIN: Raja Bodoh Kamarudin (RBK) sudah tak ada modal


Oleh CIFUT Today

Raja Azman anak kepada Raja Klentong Raja Bodoh Kamarudin sudah mengaku kepada Suaram bahawa dia menelan pisau cukur dalam percubaan membunuh diri di lokap. Sila baca posting sebelum ini.

Ini kali kedua seorang ahli keluarga Raja Bodoh Kamarudin cuba membunuh diri. Marina Lee Cuncawat Patpong, bini RBK yang berbangsa Cina Siam sudah dua kali cuba membunuh dirinya. Kali yang terakhir ialah bila anaknya Raja Azman ditangkap Polis dan dihadapkan ke mahkamah atas tuduhan samun dan mengganas.

Setelah mendengar akan percubaan Raja Azman untuk membunuh diri pula, kemungkinan besar Marina Lee Cuncawat Patpong akan cuba membunuh dirinya sekali lagi.

Mungkin anak perempuan Raja Petra yang lain pun akan cuba membunuh diri. Untuk keselamatan seisi keluarga ini, lebih baik mereka sekeluarga diletak bawah kawalan ‘suicide watch’ oleh Polis London.

Habis modal

Semalam pula di laman Malaysia Today, Raja Bodoh Kamarudin jelas menunjukkan dia sudah habis modal.

Dia menulis cerita bodoh pasal Jamaludin Jarjis membaca surat khabar di Washington. Raja Bodoh Kamarudin menulis seolah dia juga berada bersama JJ di washington.

Yang sebenarnya Raja Bodoh Kamarudin yang berada di London cuba menyelamatkan si isteri Marina Lee Cuncawat Patpong daripada mabuk minum arak cap murah untuk hilangkan tension pasal anak dia cuba bunuh diri dalam lokap.

Itulah yang sebenarnya berlaku.

Kita baca sikit apa yang Raja Bodoh ini telah menulis:
Nazri's talk was so boring even JJ read the newspaper

THE CORRIDORS OF POWER

By Raja Petra Kamarudin in Washington

It was a strange scene at the Center for Strategic and International Studies (CSIS) in Washington on Wednesday morning. When the seminar on Governance & Rule of Law in Malaysia began, only one of the speakers came into the room, Nazri Abdul Aziz.
Lihat bagaimana Raja Bodoh Kamaruddin klentong.

Mula dia kata hanya seorang wakil Malaysia yang masuk dewan ia itu Nazri Aziz. Tapi dalam ayat yang berikut pula Raja Bodoh kata lain:
Malaysian Ambassador to the US, Jamaluddin Jarjis a.k.a. JJ, spoke for two minutes.
Tadi dia kata hanya Nazri masuk. Sekarang dia kata JJ pula beri ucapan two minutes. Inilah klentong Raja Bodoh Kamarudin.

Bini sudah mabuk, sudah dua kali cuba bunuh diri, anak pun cuba bunuh diri. Tapi dia masih nak klentong lagi.

Inilah “divine intervention” yang sedang menyiksa Raja Bodoh Kamaruddin serta seisi keluarganya. Duit punya pasal sanggup jual maruah dan jual negara kepada kaum setan. Sanggup membohong untuk pertahankan kaum Lut Al Juburi. Terimalah bala Tuhan ‘divine intervention’ yang sedang menimpa keluarganya.
Raja Bodoh Kamarudin,

Your son commit suicide. Your wife also try commit suicide. You tell lies to save a homosexual and liar.

Where Anwar get all his money? Millions of Ringgit? Where Rahim Ghouse get so much money?
Itu semua duit rasuah sejak Anwar jadi DPM.

Anwar is a homosexual.


Kita tak peduli pasal itu. Tapi dia bohongi semua rakyat Malaysia. Dia bohongi isteri, anak dan keluarga.

You protect this type of liar. For what Raja Petra Kamarudin?

You call yourself a Muslim. You have no shame at all. Allah, the malaikat and all the people will curse you.


Sumpah laknatullah atas kamu Raja Petra Kamarudin. Kamu bantu puak setan memporak perandakan negara aku. Mampus kamu. Mampus seisi keluarga kamu.
Tapi kita sambung lagi pada artikel Raja Bodoh.
He made no mention, though, whether the new US$150,000 Porsche he just bought is paid for by the Malaysian taxpayers or by him personally.
Kita tak hairan dah kalau JJ beli Porsche atau Toyota. Anwar kata dia miskin tapi dia beli Bentley. Lepas itu Anwar buat rumah banglo RM7 Juta di Selayang.

Rasa-rasa Anwar pinjam duit kat JJ tak? JJ ada ramai kawan baik di kalangan pemimpin tertinggi PKR. Raja Bodoh Kamaruddin tak tahu JJ dan Anwar masih ada direct contact. How do you think Ezam, Anuar Shaari semua masuk balik ke pangkuan? Bodoh...

Nazri said that it was just a coincidence that he, Gani and Abdul Hamid happen to be in Washington at the same time. So what? Berita bodoh macam ini pun jadi front page Malaysia Today ke?

The whole while Nazri was speaking, JJ was sending and receiving messages on his Blackberry and mobile phone. He never turned off the ringer. When he tapped out a message, one could hear the "click, click, click" of the keys. He even called his aide up to the podium twice to have conversations. He also got up and left the room and then came back.
I say Raja Bodoh Kamarudin boleh saya tambah sikit tak. You dont even know why JJ left the room? He went outside to kentut lah. It is not polite to kentut in public, even in Washington. So JJ keluar sekejap pergi kentut. Bau sungguh pasal dia baru balik dari Pahang, banyak makan sambal petai. Raja Bodoh Kamaruddin you tak tahu ke masa JJ naik pesawat, smoke detector di toilet semua meletup. Dia kentut juga.

Saya dah melalut pula. Maksud saya, malas nak komen. Nampak sangat Raja Bodoh sekolah drop-out dah tak ada modal.

Banyak Raja Bodoh punya auta sudah terdedah. Malam Rosmah dituduh bunuh dah dibukti beserta gambar berada dalam Majlis. Laporan Pusrawai yang didedah Raja Bodoh adalah palsu.

Inilah pembohong Raja Bodoh Kamaruddin. Akhirnya hidup dia akan merana dan merayap di rantau orang. Jadi banduan dan pelarian sebab berjuang hak seorang pembohong, penipu, peliwat, perasuah dan pengkhianat.

Sekarang bala Tuhan sedang turun atas kepala gerombolan bangsat dan laknat ini.

Kita lihat saja apa yang akan berlaku kepada mereka. Mereka akan dimakan ulat sebelum ajal menemui mereka. Binasalah tangan mereka, binasalah hidup mereka dan binasa lah akhirat mereka.

10 comments:

  • Anonymous says:
    February 26, 2010 at 1:56:00 PM GMT+8

    Yeah Unspinners

    Setuju bahawa inilah "divine intervention of the highest degree".

    Mereka ni masih lagi disayangi sebab tulah diberi satu "cobaan" untuk balek kepangkal jalan.

    Sayangi lah keluarga masing masing, kesian mereka.

    Dengar cakap kapal sink, "HARUS BERTAUBAT".

  • Anonymous says:
    February 26, 2010 at 2:29:00 PM GMT+8

    Bro.. Hang post ni dr Masjid mana.. Time denmgar khutbah kena fokus bro.. Jgn mareee ekkk

  • Anonymous says:
    February 26, 2010 at 3:18:00 PM GMT+8

    Aku cukup heran satu sahaja, bagaimana artikel bodoh macam tupun masih ada penyokong Anwar dan PAS boleh dok percaya. Artikel tu tak lebih dari satu satira anganan penulisnya.

    Kalau dah itu majlis tertutup, macamana penulis low class ni boleh tahu apa yang berlaku kerana pastinya penulis bodoh ni tak dijemput atau dibenarkan masuk. Semua yang ditulis itu adalah khayalan seorang yang sedang mabuk ataupun kurang waras. Ini bermungkinan akibat cara hidup yang bebas/liar sejak sekian lama.

  • Ampatuan Jr says:
    February 26, 2010 at 3:28:00 PM GMT+8

    Kenapa pulak nak kaitkan Anwar dgn kes JJ beli Porsche? Tak kena mengena dgn brader Anwar la isu ni..tak baik tau,nak perli2 dia.You all tak tahu ke semua duit brader Anwar adalah hasil titik peluh dia jual bakul rotan masa dia dok dlm penjara dulu? Sepatutnya you tolong lah ajarkan anak RPK tu camna nak buat bakul rotan cantik2 cam Anwar supaya dia pun boleh kumpul duit RM7juta buat banglo mewah cam Anwar.Kita semua wajib belajar dari brader Anwar kaedah camna buat duit banyak2 tanpa ada pekerjaan tetap....

  • FAN says:
    February 26, 2010 at 3:37:00 PM GMT+8

    Kalau Unspin kata Raja Bodoh Kamarudin nama terbaik untuk RPK saya nak tambah sikit untuk penkokong tegar yang dok telan kata-kata RPK setiap hari sebagai PENYOKONG BODOH RAKYAT wakakaka...walaupun ada antaranya hidup dengan degree, master, PHD, profesor, dato', dato sri, tan sri, apa nak dikatakan..kebodohan mereka dalam pempertimbangkan tulisan Raja Bodoh Kamarudin sebagai sah dan betul membenarkan mereka juga digelar Penyokong Bodoh Rakyat wakaka..

  • Anonymous says:
    February 26, 2010 at 3:38:00 PM GMT+8

    Kentut makan sambal petai pun masuk posting. mana ada kelas

  • Anonymous says:
    February 26, 2010 at 3:55:00 PM GMT+8

    Aaiikkk

    Bikin bakul rotan pun boleh jutawan ke?

    Ingatkan dia jual skrip drama ke perindustrian 'kayu' (wood) - bolly, kolly, holly, tiger kot?

  • pijat says:
    February 26, 2010 at 7:47:00 PM GMT+8

    dia susah nak spin skrg sebab bnyak blog Alternatif skrg.

  • Anonymous says:
    February 27, 2010 at 2:30:00 AM GMT+8

    Memang Raja BODOH BENGAL Kamaruddin nih dah kena " divine intervention" pun..tgk ajelah cara kehidupan dia sekeluarga macam mana? Itupun maish tak sedar diri lagi...tak perlu fikir panjang2 tgk sajelah apa punya suami tak tau jaga bini yg mengaku org Islam silap2 sikit nak bunuh diri...tension aje nak bunuh diri...then minum arak sampai mabuk nak hilangkan tension...kata2 org mcm nih yg nak diambil kira? Aduyaii..mmg dia nih bukan aje dah xde modal tapi otak pun dah jadi otak setan sbb dah kena divine intervention!!

  • Anonymous says:
    February 27, 2010 at 2:33:00 AM GMT+8

    oopss..lagi satu camne nak jaga bini dan anak serta keluarga diri dia sendiri pun tak terjaga!!

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)