Seminar Antarabangsa Autisme 2014

Tuesday, February 23, 2010

UNSPIN: Alasan konspirasi dah basi


Leslie Liu Malaysian Insiders berkata bahawa kalau dalam kes yang pertama – cara konspirasi boleh diterima dan dipakai oleh rakyat; tetapi dalam kes yang kedua ini – ANWAR wajib mempertahankan dirinya di mahkamah.

Blog Gelagat Anwar sependapat. Memetik tulisan terbarunya, dia menulis:
Anwar kena buktikan di mahkamah bahawa sesungguhnya TIDAK BERLAKU SODOMI pada tarikh yang disebutkan. Anwar kena buktikan bahawa kemaluannya TIDAK PERNAH memasuki dubur Saiful pada masa dan tempat yang dikemukakan oleh mahkamah. Anwar kena buktikan bahawa Saiful adalah ‘plain liar’ apabila membawa segala macam bukti, termasuk KY Jelly ke mahkamah. Anwar kena jawab secara terus terang dan tidak menyorok di belakang prosedur mahkamah.

Semalam Karpal beria-ia menyatakan bahawa mereka bersedia dengan usaha ’soal balas’ kepada Saiful. Dengan pakar DNA dan criminology yang dibawa daripada luar Negara; sebenarnya – there’s no reason for Anwar to be scared. Ayuh soal balas Saiful sampai dia tak tahan dan menangis. Kalau dapat katakan Saiful mengatakan bahawa dia sebenarnya RELA diperbuat demikian; dan suka menyuakan ‘maruahnya’ kepada Anwar – pasti Anwar sudah menang secara ‘perundangan’; namun mungkin tewas secara moralnya.
Anwar berhadapan dengan dua dilemma:
Ada dua ‘wajah’ yang Anwar kena pertahankan. Pertama, wajah perundangan – bagi menentukan bahawa LIWAT tidak pernah berlaku sama sekali. Satu lagi ‘wajah’, LIWAT berlaku tetapi dalam suasana SUKA SAMA SUKA. Mana satu yang mahu dipertahankan.
Anwar masih mahu main wayang lagi seperti didedahkan berikut:
Tindakan melibatkan PM dan Isteri memang sebahagian daripada ‘game plan’. Pembaca patut lihat artikel, ‘IF I WERE A LAWYER…’, karangan penulis tersohor Raja Petra di dalam Malaysia Today. Bagaimana RPK sudah ‘membayangkan’ bagaimana suasana mahkamah jika PM dipanggil menjadi saksi. RPK dah siapkan soalan dan ‘game plan’. Karpal, Hanipa dan Sankaran tinggal ikut sahaja. Tak perlu ubah pun tidak apa. RPK dah buat kerja untuk mereka.
Anwar perlu sedar dia tidak boleh berterusan main wayang kerana dia perlu meyakinkan orang awam:
Delaying tactics – tegas Leslie, hanya akan menyebabkan rakyat akan mula ‘berfikiran’ negatif terhadap Anwar. Anwar kena berani. Anwar kena berhadapan dengan mahkamah dengan bantuan ‘three musketeers’ yang dibawa daripada luar Negara. Mari beradu secara pemikiran dan fakta.

Kalau diikutkan pengalaman, rasanya secara total, ‘three musketeers’ mempunyai pengalaman hampir 70 tahun di dalam bidang DNA dan forensik. Berapa lama pula pakar dan ahli kimia HKL ambil masa untuk melakukan penelitian bahawa ‘air mani daripada dalam dubur’ Saiful adalah milik Pak Sheikh. Ini semua boleh disanggah secara saintifik. Rasanya, rugi juga sekiranya kehadiran ‘three musketeers’ tidak digunapakai – setelah secara kebetulan berada di sini.

Leslie Lau punya pandangan yang sangat jernih dan tidak emosional. Kalaupun mungkin Leslie mempunyai kepercayaan kepada RULE OF LAW, ianya juga mestilah dijawab dan diatasi di dalam ‘perundangan’.
Berapa lama Anwar boleh terus bermain konspirasi?
Sekarang ini, Anwar berada di dalam fasa ‘re-assuring the public’ – bahawa semua ini adalah konspirasi. Kehadiran Saiful, yang dibawa oleh staff Anwar sendiri adalah konspirasi. Adanya Saiful di samping Anwar di Singapura, Hong Kong dan mana sahaja adalah juga ‘konspirasi’. Petang Saiful di ‘perlakukan’ sedemikian rupa oleh Pak Sheikh adalah konspirasi. Zakar di dalam dubur juga adalah konspirasi. Apakah mungkin ‘kemaluan Anwar sendiri’ berkonspirasi terhadap dirinya. Ini sudah kes parah.

Kalau betul wujudnya ‘konspirasi’, semua ini hanya mungkin berlaku kalau staff di dalam pejabat Anwar sendiri BERKONSPIRASI terhadap Anwar. Ini lagi parah. Apakah Anwar yakin bahawa TIDAK ADA ‘TANGAN HITAM’ di dalam pejabatnya sendiri bagi melihat dia dikenakan bala sebegini rupa.

Kalau di peringkat Anwar TIDAK BOLEH mempercayai KEMALUANnya sendiri; dan menganggap ‘kesedapan keluar masuk di dalam dubur Saiful’ itu adalah juga satu konspirasi; Anwar sebenarnya hidup dalam kepompong yang penuh angan-angan. Realiti mestilah berhadapan dengan realiti. Anwar jangan mengajak ‘rakyat Malaysia’ menjadi pelakon tambahan kepada DRAMA KONSPIRASI – kemaluannya di dalam dubur Saiful.

Anwar kena buktikan itu tidak berlaku. Three musketeers yang dibayar ‘ratusan ribu’ mesti mampu membuktikan bahawa KEMALUAN ANWAR tidak berkonspirasi dengan pejabat PM dan orang lain. Three musketeers – mampu buat itu. Dr Brian McDonald dalam kes pembunuhan bayi di Victoria (Jaidyn Leskie) pernah mengatakan bahawa DNA bukanlah fakta yang ‘infallible’. Maknanya, ada kemungkinan DNA juga mengalami proses kerosakan misalnya. Dr Brian selalu mengemukakan pandangan bahawa DNA boleh ‘rosak dan dirosakkan’.

Apa kata, sebagai bukti bahawa KEMALUAN ANWAR tidak berkonspirasi terhadap dirinya; Dr Brian menggunakan segala kehebatan klinik swastanya di Sydney untuk membuktikan bahawa AIR MANI itu sudah ‘rosak dan dirosakkan’. Argue the case in Court.
Sudah-sudahlah Anwar. Slug it out in court like a man.

20 comments:

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 8:33:00 PM GMT+8

    Alangkah baiknya kalau semua penyokong tegar Aljuburi wal liwati dapat berfikir secara sensible waras dan tidak emo macam so Leslie Liu ni....

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 8:56:00 PM GMT+8

    bukan kata basi lagi broo....

    dah naik meloya termuntah aku dengo kata2 konspirasi tuu.

    tak habis2 dgn konspirasi, sampaikan driver van hospital pun dia kata suruhan najib berkonspirasi nak jatuhkan dia.

    pooorahhhh.......

    cilako3 betul mat gay nihh.

    joe

  • This comment has been removed by the author.
    Mussolini says:
    February 23, 2010 at 8:56:00 PM GMT+8

    This comment has been removed by the author.

  • Mussolini says:
    February 23, 2010 at 9:01:00 PM GMT+8

    KY jelly pon berkonspirasi jugak...dia berjalan sendiri ke apartmen tu

    KY jelly tu sendiri sebut mokhtar...

    KY jelly tu yang tekan pintu lif...

    KY jelly tu yang bukak pintu rumah...

    KY jelly tu yang bukak pintu bilik...

    KY jelly tu sendiri yang jatuh sendiri ke tangan peliwat ulung negara anwar ibrahim (PUNAI)

    senang cerita,bagi keldai2 parti keldaian rakyat...KY jelly yang salah,PUNAI maksum

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 9:08:00 PM GMT+8

    cuma otak yg penuh dgn taik lembu aje yg nak menyokong anwar skrg ni.

    siapa2 yg nak survive dlm politik, dia boleh berpolitik mcm YB zul. tembak dari dalam , highlightkan diri. baru ada value.

    bukan senang wooo nak jadi kutua bahagian umno. kalau pengerusi BN negeri dah bagi laluan suruh pegang satu bahagian, perghh tu boleh buat kenduri 7 hari 7 mlm.

    tapi kalau otak2 lembu dan budak2 mcm 2-3 kerat YB pkr yg tak sedar2 diri lagi tu. aku sendiri pun tak faham.

    dah la tak da good name dlm politik, dapat jadi YB tak sedar diri plak tu, tak tau nak rebut peluang.

    dah tau kapal anwar nak karam masih gila bayang lagi.

    kalau YB pas aku bleh la faham, sedikit sebanyak hasil mashur satu kelantan boleh difaraid bersama.

    ni dok tersepit 2-3 ekor kat pahang, N9, kedah, penang....

    hehh.... tak da talent betul nak jadi ahli politik bdak2 pkr ni, idealisma tak dak, perjuangan kabur.

    tau cuma nak mentekedarah duittt jee.....

  • YANG GAMBI says:
    February 23, 2010 at 10:07:00 PM GMT+8

    Mudah saja bro, kenapa sampai sekarang si AnuWar ini tidak berani melakukan sumpah syari'e....... itu sudah cukup membuktikan dia memang kaki sodom... satu lagi, kenapa AnuWar dan peguamnya tidak mahu mengenengahkan bukti sms antara AnuWar dan Saiful ?

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 10:24:00 PM GMT+8

    Kalau bontot LGE atau Gobind kena bedal oleh DSAI. Dah tentu Karpal mahu hari bicara esok jatuh hukuman. Kesian kat Saiful. Itu pasal DSAI suka bendal bontot Melayu sebab PAS akan ambil kesempatan nak jadi kan isu konspirasi

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 10:47:00 PM GMT+8

    kak jijah kot yg brkonspirasi nk jatuhkn pak shit tuh..yela kak jijah la yg ada alibi nak jatuhkn proliwat tu.....yeah kak jijah hidup konspirasi jatuhkan proliwat mu yg makin mengganassss!

  • Kembara N.ajis says:
    February 24, 2010 at 12:38:00 AM GMT+8

    Alasan baru Nuar,,Fatwa N.ajis

    Fatwa Baru Nik Aziz: Kes Liwat dan Zina Tidak Boleh Dibicarakan Di Mahkamah

    http://awaldanakhirzaman.blogspot.com/2010/02/fatwa-baru-nik-aziz-kes-liwat-dan-zina.html


    Nik Najis lagi2 membuat hukum agama mcm sebelum ni..memihak kpd menantu (kroni takpa-dulu dok kutok), LGE (maulud Nabi haram-lilin utk kapiaq mampus halal), Eli (hukom bogel-tak perlu letak), Iberahim Ali (letak jawatan), lompat Nuar Halal(PKR Masuki UMno haram), sumpah Saiful (cara kristian, padahal dia yg sibuk suruh sumpah)

    Kalau kena kat dia semuanya halal..juboq pun boleh (diam2 dosa dgn Allah n.ajis ampunkan)

  • This comment has been removed by a blog administrator.
    Kembara N.ajis says:
    February 24, 2010 at 12:40:00 AM GMT+8

    This comment has been removed by a blog administrator.

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 10:25:00 AM GMT+8

    Maaf Unspinners,
    Dok tergelak baca: -
    "Peliwat Ulung Negara Anwar Ibrahim"...Punai
    Ha! Ha! Ha!

    Sori.

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 10:26:00 AM GMT+8

    Maaf Unspinners,
    Dok tergelak baca: -
    "Peliwat Ulung Negara Anwar Ibrahim"...Punai
    Ha! Ha! Ha!

    Sori.

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 10:38:00 AM GMT+8

    Mr The Unspinners, tolong spin skit, saya terbaca dalam blog x-pkr, katanya canselor UNISEL selangor Datin Seri Rosmah Mansor telah di abiskan kontrak oleh Khalidd Gagap, pastu si Anuwar suruh Si Gagap ni letakkan Wan Ajijah, bini dio gantikan Canselor UNISEL tu... betol ke?... kalo betol la, memang celako! celako! celako! la diaorang nih!!..

    -iceberg-

  • Sabar yang mula tipis says:
    February 24, 2010 at 10:58:00 AM GMT+8

    Reformasin bahaya untuk kestabilan negara kerana ia mengandungi banyak elemen garam hasutan. Bila makan lebih sikit garam memang sedap tapi nanth darah tinggi. Sedar2 dah stroke. Ramai yang mula sedar bahawa reformasin tahi hidung ni rupanya bukan saja merbahaya untuk kesihatan negara tetapi jijik kerana ianya datang dari lubang nafas PUNAI liar.

    Yang lebih bahaya ialah hasutan PUNAI liar ( PUNAI = Peliwat Unggul Negara Anwar Ibrahim) yang sentiasa mencari peluang untuk merodok senjatanya ke mana saja lubang kelemahan masyarakat. PUNAI memang suka meliwat minda masyarakat dengan kata kata yang keras tetapi jijik terpalit dengan kunyit fitnah.

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 12:41:00 PM GMT+8

    Salam,

    Berdasarkan pengetahuan undang2 saya yg tak seberapa ini, Pak Sheikh tak perlu di sisi undang2 membuktikan sesungguhnya (i) TIDAK berlaku sodomi (ii) kemaluannya TIDAK pernah memasuki dubur saiful kerana beban adalah atas Pendakwaraya untuk membuktikan sodomi BERLAKU & kemaluan pak sheikh PERNAH memasuki dubur saiful. Lagipun, bagaimana seseorang boleh membuktikan perkara yang TIDAK BERLAKU (Negatif) sebagaimana diputuskan Mahkamah Persekutuan di dalam kes yg saya tak ingat. Insya Allah saya akan nyatakan kemudian.

    Wallahu A'lam...

    Anti Anu War.

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 12:55:00 PM GMT+8

    GEli sial tgk gambar SiAl Juburi nih... bueekkk.....

  • man says:
    February 24, 2010 at 3:13:00 PM GMT+8

    PUNAI CIFU !

  • pakteh adam says:
    February 24, 2010 at 11:09:00 PM GMT+8

    Bro Anon @ Anti Anu War

    Kerja ngan gomen ke?

    Patutlah lately, pendakwaan , terutama kes dadah, selalu gagal sebab pendakwaraya gagal membuktikan beyond reasonable doubt.

    Klu ada firm sendiri, tak adillah cari makan dengan makan dengan duit client setakat bukak file je, bro. Lepas tu, tak offhand counter attack.

    Masa terbaik untuk belajar. Terutama mengapa KARPAL SING AND FAMILY making tons of money. Batul ke depa bagus. Aku bukan advc pun dah agak macam mana depa success.

  • Anonymous says:
    February 25, 2010 at 6:39:00 PM GMT+8

    Pemimpin macamni kah anda semua mahukan.... pemimpin homoseksual....penipu pembelit...pengkianat bangsa dan agama...

  • Anonymous says:
    February 25, 2010 at 8:16:00 PM GMT+8

    ble percaya ker adakah blog nih sara berabo? hmmm klu ble xnk la ckp kosong tanpa bbtul prove yg Anwar bbtul meliwat??? kenapa Anwar nk meliwat aper tujuan??? seronok ker??? ok dr pandangan len jika betul konspirasi utk tetap mengotorkn Anwar dan saiful adalah sara berabo aper citer??? mean saiful SB UMNO utk merosakkan Anwar aper citer??? xkn ko nk malukan diri ko mengaku diliwat aper citer klu korg ader kemaluan siler The Unspinners hujahkan @ prove yg Anwar mmg "nakal".. unless u r SB... yg hanya ingin menghancurkan credibility org len... dan klu ader beran... exposekan diri korg utk jd analisis kes ini... org bijak xmudah percaya pada kata2 sahaja without prove yg mantap... jika kite citer sebaliknyer bkn jadi mcm real gakker citer dier pleasela klu ader kemaluan korg provekan bbbtul yg Anwar bersalah... ker korg nih mmg GAY tuh tau cmner nk tau org len GAY...

fda

Link2Me WeLinkBk (254)