Greetings

Tuesday, February 23, 2010

NEWS: PKR nak ajak berentap siber!


Kami ada beritahu mengenai pertemuan Anwar dengan bloggger team Zunar untuk jadi penggerak cybertrooper pendokong amalan liwat.

Minggu lepas, kami ada beritahu mengenai Khalid "Roundtrip" Ibrahim bayar blogger RM30k untuk buat cerita dongeng mengenai UMNO Selangor. Menurut GAP, orang di belakang (sesuai untuk PKR) diilhamkan oleh ADUN Seri Muda, Suhaimi Shafie

Taktik sama yang menutup masaalah mereka dengan buat cerita dongeng mengenai masaalah UMNO diguna oleh portal Yahudi Malaysiakini kononya Muhyiddin dan Najib nak berlawan. Baca di blog pemikir disebalik putarbelit PKR, rejected and sore loser corporate man, Din Merican sini dan sini. Tergelak Kak Cah ...

Yang kami nak cerita ni sedap juga.


AIC yang bermakna Anak Ikan Club ... oppps tersilap Anwar Ibrahim Club telah turut mengadakan mesyuarat dengan 30 blogger pembangkang di suatu tempat di PJ. Penganjurnya adalah Hidayat Saifuddin.

Perbincangan tu biasalah mengenai macam mana nak bangkitkan formasi II dan memastikan maklumat atau lebih tepat propaganda penipu sampai kepada ahli dan orang ramai. Adalah pula mengenai nak mempertingkatkan kemahiran dan pengausaan blog dalam ICT.

Yang buat kami gelak dan rasa kaget adalah strategi mereka untuk memalukan Perdana Menteri dengan mengaibkan isterinya. Siapa ajar anak-anak ikan ini bersaing dalam politik tanpa had sedemikian rupa?

Bukan setakat itu, mereka akan tubuhkan pasukan Mat Skodeng untuk intip dan ikut Rosmah bagi mengumpul bahan-bahan untuk memalukan dia.

Nampak gaya bukan Rosmah yang puaka, Anwar dan budak-budak suruhannya yang sebenarnya puaka. Rosmah sudah buktikan malam yang dikatakan Raja Bodoh Kamaruddin (RPK) dimana dia membunuh ALtantunya beserta Sirul dan Azrilah dan dua ADC adalah palsu. Dia siap buktikan dengan gambar dan waktu. Raja Bodoh tu dah dikantol guna laporan Pusrawi palsu. Dengar2 auta Dr Porntip akan terbongkar sat lagi.

Apa kita patut buat sekarang adalah kenal blog-blog ini. Pembaca yang tahu, sila letakkan nama blog-blog yang disuspek terlibat dengan Zunar, Khalid/Suhaimi dan AIC. Tahulah kita apa nak buat nanti.

14 comments:

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 11:49:00 AM GMT+8

    Wah nampaknya suku sakat PKR nak mula perang cyber nie....Kalau macam nie kita pun kena sedia laa.Kita kena lawan tomahan mereka supaya rakyat tidak tertipu lagi....suku sakat penyondol PKR ini memang buta hati dan lembam...mereka tak boleh nak terima kenyataan bahawa parti kelentong Rakyat (PKR) akan terkubur tak lama lagi.....Insyallah

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 12:05:00 PM GMT+8

    salam,

    tak xpa, kalau benda ni fitnah, kita jumpa di akhirat ya, time tu korang tu tak kan terlepas punya beb...sedia2 la diri ya.

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 12:06:00 PM GMT+8

    abis lu ingat lu je pandai bongkar rahsia org. relax la tak kan dah panic. kalau tak panic jgn la menggelupur buat stmt bukan2. cool je la. "gentlemen will always walk and they never run".

  • Kay Du Lac says:
    February 23, 2010 at 12:09:00 PM GMT+8

    This nonsense about UMNO being a coward really bothers me. It’s been going on since last week. It bored me to death just by looking at the articles.

    Now, let’s break this down to a ‘bite size chunk’.

    Question number 1: Who made the challenge?

    UMNO

    Question number 2: To whom the challenge was made?

    Lim Guan Eng

    Question number 3: Who answered the challenge?

    Pemuda PKR Pulau Pinang

    Question number 4: Why in the world Pemuda PKR answered the challenge?

    Their ‘master’ asks them to bark I guess…

    Question number 5: Where is their ‘master’?

    Hiding ‘cowardly’ behind his ‘closed office’

    So there goes. Interpret it all you want. Just a personal view. Nothing more, nothing less.

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 12:27:00 PM GMT+8

    Hehe..pengikut PKR ni tak abih2 cakap fitnah and akhirat..aku harap ko di pihak betul la..kalau tak...haha ko nnt satu line ngan peliwat tegar

    lagi satu kat akhirat nnt kan kite sume sibuk ngan dosa2 kite..mana sempat nak tonton kes ni...

    lagi pun apa kelas nak tonton kes nuar depan tuhan..ahaks buang karan je

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 1:13:00 PM GMT+8

    Tolong bagitahu kat penjilat penjilat Anuar tu sayang semua nya sudah terlambat kami rakyat semua sudah tahu PR sudah kalah dalam pertempuran dalam alam siber sebelum berentap dan jangan lupa PR akan di kuburkan dijerat cina tak lama lagi.

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 1:36:00 PM GMT+8

    yang panik sekarang ialah parti keldai rakyat..dulu depa mendabik dada cakap bloggers sokong depa..laa ni bloggers pro kerajaan lebih rasional dan bukti plak konkrit...bukan ain tibai cakap lepas tu bagi bukti palsu..

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 1:58:00 PM GMT+8

    hanya org bodoh je yg baca & percaya blog Pkr...semua penipu & pembelit

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 2:00:00 PM GMT+8

    Geng Al Juburi dah kehabisan modal dan mula main kotor sampai nak skodeng hidup orang lain. kalau nak perang cyber buat cara nak perang cyber. Jawab persoalan yang kita kemukakan.

    Geng ini kerap mereka cerita dalam blog dan menabur fitnah. kalau mereka skodeng orang maka orang lain juga boleh skodeng dia. Jangan sampai ada pihak yang skodeng awak sedang mengentot saja sudah lah. Tapi kalau geng Al Juburi itu tak kesah kalau kena skodeng sedang mengentot sebab mereka memang pun main belakang sebab belakang tu goverment punyer.

    Bukan kawan tak tau tentang pemimpin pembangkang yang mempunyai perangai tak baik. Menyerang tu boleh tapi jangan sampai kena serang balik, nanti tak boleh jawab. Macam RPK yang berbohong dan lari sebab tak ada teloq.

    Tengok saja blog siapa yang paling banyak menabur fitnah. Di hidangkan dengan maklumat palsu untuk menipu rakyat dan bila kena soal tak boleh nak buktikan kesahihan. Hanya berdasarkan andaian semata-mata. Dah lama sangat menabur fitnah sampai kehabisan modal nak berniaga.

    Rakyat biasa boleh di sebat dengan rotan kalau mengentot dari belakang tapi kalau Al Juburi tak boleh sebab itu konspirasi politik. Apa istimewa Al Juburi dan rakyat biasa. Undang-undang tak pernah kata Al Juburi itu "above the law". Macam rakyat biasa saja.

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 2:38:00 PM GMT+8

    Propaganda PKR dan Anwar tak laku kat Malaysia.Banyak cerita palsu dibuat.Bila disergah oleh undang2,mereka semua cabut keluar negara.


    Lepas tu suruh kawan2 negara asing campur tangan.

    Anwar pengkhianat gadai negara.

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 5:46:00 PM GMT+8

    ANWAR ALJUBURI ADALAH SEORANG PENGECUT.

    Lari sana-sini. Ckp mcm tin kosong, apa pun tarak. Dulu sokong jugak dia, tapi bila tengok dia macam orang takde telor, aku jadi menyampah.

    Itu saja yang aku nak cakap.

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 7:38:00 PM GMT+8

    st,
    Bagus makin ramai orang sudah tau tembelang Cifut Babi ni...dia nilah pemimpin munafik akhir zaman...semoga kita terhindar dari pemimpin munafik ini..kembalikan keamanan malaysia seperti sediakala..amin...

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 9:21:00 PM GMT+8

    wa any time boleh rentap. wa akan pertahankan the unspinners anytime . broo....

    joe.

  • Anonymous says:
    February 23, 2010 at 11:14:00 PM GMT+8

    blogger CIFUT aka MOKHTAR nak rentap main bontot kaa??! kalau camtu aku awal awal bro unspinners menyerah kalah...surrender beb

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)