Greetings

Wednesday, February 24, 2010

MYSTERY: Ustaz PAS kena tangkap khalwat?


Ustaz dicekup separuh bogel

KOTA BHARU: Akibat tidak tahan godaan syaitan, seorang ustaz didakwa tergamak menggoda seorang gadis bawah umur dengan tayangan video lucah melalui komputer riba miliknya.

Rangsangan video lucah terbabit menyebabkan ‘kekasihnya’ itu berahi sebelum mereka meneruskan adegan ‘panas’ dalam sebuah kereta di tempat sunyi.

Namun, adegan asmara itu hanya mampu bertahan beberapa minit apabila pasangan terbabit dicekup sepasukan ahli Skim Rondaan Sukarela (SRS).

Pasangan itu dicekup berkhalwat dalam sebuah kereta Kancil di Lebuhraya Kota Bharu-Pasir Mas, Tendong, dekat sini, petang kelmarin, Dalam serbuan kira-kira jam 3 petang itu, ustaz berusia lingkungan 30-an serta tidak diketahui status perkahwinan itu dikatakan cuba melarikan diri sebaik menyedari kehadiran beberapa kereta di belakang kenderaannya.

Namun, tindakannya untuk meloloskan diri gagal apabila kenderaannya berjaya dihalang kenderaan dinaiki ahli SRS itu menyebabkan dia ditahan bersama pelajar perempuan berusia 16 tahun.

Baca seterusnya sini.
Astaghfirullah al azim ...

Menurut Kembara Putih sini, majoriti rakyat Kelantan sokong PAS. Yang sokong UMNO kebanyakan di kawasan hulu/pendalaman, yang kurang pendidikan dan bebal, yang baca Utusan dan tengok berita TV3 saja.

Yang bijak pandai semua sokong PAS. Ustaz ni dari Kota Baru. Cara goda pandai dan celik IT. Nak tak ngaku dia orang PAS?

14 comments:

  • Jalak Lenteng says:
    February 24, 2010 at 6:46:00 PM GMT+8

    Bro..the unspinners,

    Aku tak heran pun...berkhalwat memang dah sinonim dgn Pas!
    Tu yg kena tangkap,yg bebas berlaga antara pusat dgn lutut tak tau berapa ramai! yg buat maksiat lain bertopengkan kopiah bersepah...sebenarnya anak org pas yg bunting luar nikah pun ada!

    Penyokong Pas ni baghal mcm keldai, diaorg ingat parti Pas ni tiket ke syurga...n.aziz kalau berckp seolah2 amalan mereka aje yg diterima Allah, dan kumpulan mereka aje yg beramal soleh..

    Kepala otak diaorg ni memang dah tahap moron!

  • bayan says:
    February 24, 2010 at 6:46:00 PM GMT+8

    Salam Bro,Siut aje gambar tu.Kesian keldai tu.

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 6:48:00 PM GMT+8

    Negeri tadahan wahyu,jajahan wali selipar..bro unspinner,mana puak-puak paj nak ngaku ustaz tu ustaz demo,kerat sepuluh pong tak ngaku punya.Demo kato negeri tadahe wohyu,jajahe woli selipor..mana ado kelaku buruk camtu...kalau ado kak negeri2 lain cam johor ke,melaka ke...Pulau pinang ngan selangor pon dah kire cam jajahe woli selipar jugok...

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 6:54:00 PM GMT+8

    AKU TAK TAHU LA KORANG NI BODOH KE APE..DALAM LAPORAN AKHBATR TU TAKDE PULAK TULIS USTAZ TU PAS KE AMNO KE PKR KE ..YG KO GENERALIZE SEMUA UST2 KAT KELANTAN TU PAS KENAPA ?

    KORANG SEBENARNYA MENGHINA RAKYAT KELANTAN..BODOH LAH UMNO ADE BLOGGER MACM NI, KONON NAK TAWAN KELANTAN TAPI TAK SEDAR CARA KO TU MENJAUHKAN RAKYAT KELANTAN DR AMNO..BUAT RUGI PARTI JE LAH KO NI..


    -HIDUP UMNO-

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 6:56:00 PM GMT+8

    la bro unspinner
    tak perlu nak justify kat kembara putih tu..
    dia dan seperti pengikut PAS yg lain, hanya tahu cakap tepi jalan atau baring atas jalan,
    yg lain tu tau nak kahwin. kalau tak dapat kahwin, pasti tak boleh pikir.
    selebihnya ahli PAS memang suka makan dan bagi rasuah.. apa tak nya.. Nik ajis setan kan kata rasuah halal...

  • lalat says:
    February 24, 2010 at 7:23:00 PM GMT+8

    apa hal plok ni pok awang? bakpe org Pas jadi gini,dulu guna agama sebagai lesen untuk mengutuk sesama Islam, sekarang mengguna agama untuk main korek2 cium..apa daa...dah elit sangat ke sampai semuapun main boh aje.

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 9:21:00 PM GMT+8

    blogger PAS tu bro....

    biasakkk aaa, dah pakai jubah dah pakai serban 3kilo sure alim gilerr.

    anok daro klate comey2 mesti suka dgn abg ustaz warak alim pijak semut dok mati, slalu jumpo nik aziz pulok tuu. kahkahkah...

    joe

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 9:22:00 PM GMT+8

    kat keta tu ada bendera pas takk?? biasanya dgn laptop kehulu-kehilir ni bdak2 pas.

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 9:23:00 PM GMT+8

    alahhh kejap lg kuor le dlm harakahkah, ...umno kospirasi nak jatuhkan pas....kahkahkah

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 9:59:00 PM GMT+8

    Tak apa ler Bro, dia boleh minta maaf dengan ular dalam semak N.Ajis saja lepas tu buat lagi sebab N.Ajis pandai buat fat twa menghalalkan yang haram

  • Anonymous says:
    February 24, 2010 at 11:47:00 PM GMT+8

    Kes macam tu PAS takkan nak bagi komen.Macam juga kes buang dan bakar bayi diKelantan tu mana ada bunyi. Cuba kalau jadi dinegeri BN, sampai hujung tahun ni pun tak habis lagi cerita.

  • Anonymous says:
    February 25, 2010 at 1:57:00 AM GMT+8

    Salam.. The Unspinners

    Bg aku ni lebih kepada fitnah coz takder bukti yg menyatakan sama ada die tu penyokong PAS @ UMNO.

    Hakikatnye umat Islam di Malaysia dah semakin jauh dr ajaran Islam. Maksiat dah berleluasa sana sini tak kira ape fahami politik individu. Penyokong UMNO kene tangkap khalwat, penyokong Pas pn ade gak kene tangkap.

    So bro, harap pasni tolonglah post citer yg benar lg sahih dan berdasarkn bukti. Aku tanaklah nnt The Unspinners dilabelkan same cam akhbar PR, penuh dgn fitnah.

    Wunan 19

  • Anonymous says:
    February 25, 2010 at 9:46:00 AM GMT+8

    agree to Wunan 19..the moment aku bace berita pasal ni, aku da agak musti akan dipostkan ke mane blog2..

    kalu ia bukan berlaku di Kelantan, conferm blogger PAS akn jadikan isu ni besar, menyalahkan UMNO pasal perkara ini..mcm biase la kan..

    tp setelah berape minggu berita ni, tak jumpa langsung kat blog2 pro Government so aku sokong sbb terbukti blog2 pro government ini menceritakan sesuatu yg berkualiti, bukan ingin mencari kesalahan org lain..tak mcm blog2 pembangkang yg slalu menangguk di ayer yg keruh..

    until la ni, baru sy perasan blog ini ade kuarkan..sy tdk mahu blog ni dilabelkan spt blog2 PR jd sy harap brader UNSPINNER dapat postkan artikel2 yg lebih berkualiti dimasa2 akan dtg..

    fromm- anti-firaun kecil..

  • jon says:
    February 25, 2010 at 11:32:00 PM GMT+8

    ek eleh pnyokong2 PAS ni wat2 nak bela lak ahli2 PASial ni! padahal diaorg sendiri pun tau ada pemimpin2 PASial ni dok wat maksiat selalu.. coontohnya! jeng..jeng.. Us.mat sapu licin hehe...dh brp kali kena tangkap basah ngan bini org lak tu.. woi pnyokong2 PASial lu org ingat hdup zaman perang dunia kedua ka, skrg apa2 pun kami leh hidu ngan segera mcm mee segera(cepat di masak sedap di makan hehe..)

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)