Seminar Antarabangsa Autisme 2014

Sunday, February 28, 2010

MYSTERY: Macam mana kita tahu Anwar digelar Mat King Leather?

Mari kita mengingat kembali video perbualan Anwar dengan bekas madu jantan Wan Azizah bernama Mior berikut:


Kerana apa kita mahu anda ingat kembali video ini?

1. Untuk tahu dari mana datangnya gelaran Mat King Leather.

2. Jeng jeng jeng ... ada pendedahan akan datang.

26 comments:

  • Mussolini says:
    February 28, 2010 at 8:52:00 AM GMT+8

    siap kata insya Allah keling tu hahaha

    keling tu tokwan hang PUNAI...jangan lupa salahsilah keturunan hang

    PUNAI sendiri pon sama macam keling jugak...cakap berbelit-belit

    auta dia yang paling hebat sekali 16 september we have the numbers tu la

    lagi satu auta paling lawak...ada orang nak bunuh dia.siap lari ke kedutaan turki lagi hahaha

  • This comment has been removed by a blog administrator.
    Anonymous says:
    February 28, 2010 at 9:17:00 AM GMT+8

    This comment has been removed by a blog administrator.

  • The Unspinners says:
    February 28, 2010 at 9:31:00 AM GMT+8

    Dua ekor cybertrooper atas

    Nak komen, sila komen pasal posting.

    Kalau nak hentam tuan rumah dan stail blog posting, kamu boleh belah.

    Bagi yang baca, jangan ingat kita Unspinners arrogant.

    Ini semua taktik cybertrooper dari pembangkang.

    Ada komentar kata cybertrooper dari sesama sendiri yang menyamar sebagai pembangkang.

    Kalau malaun begini tak di terajang, dia mengacau aja.

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 9:32:00 AM GMT+8

    Bro Unspin,

    Teruskan menulis tentang si Anwar. Xyah diikut saranan anon 9:13:00. Kerja menceritakan kebaikan kerajaan tu kerja kerajaan BN. Mereka punya pasai.

    Nak harapkan pemimpin Kerajaan menceritakan hal si Anwar ni, bengap sangat mereka. Macam takder masa nak menyerang.

    Yang dah totok gilakan si Anwar tu, tak banyak kita boleh buat.., akan tetapi, yang samar2 sokong al-Juburi ni dah makin banyak kurang dah..

    Puak2 PRakyat ada banyak masa nak ceramah buruk2kan kerajaan. Peranan bloggers macam Bro Unspin lah yang diharapkan untuk menghentam mereka balik..

  • Mussolini says:
    February 28, 2010 at 9:44:00 AM GMT+8

    Nak harapkan zahid hamidi telanjangkan PUNAI? setakat jadi barua dia yang setia boleh la

    nak harapkan KJ? dia sendiri yang yantaq passport ikut pintu belakang rumah PUNAI

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 9:47:00 AM GMT+8

    Maki hamun dan fitnah adalah fitrah bagi orang PAS. Jika seorang orang PAS tidak pandai memaki hamun dan memfitnah, pasti akan dipulaukan oleh orang PAS yang lain. Hehehe...

  • leatherkondom says:
    February 28, 2010 at 9:58:00 AM GMT+8

    mesti suka leather sex...hehehhe

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 10:07:00 AM GMT+8

    Orang Peghak kata bila dengo sore Al-Juburi bermanje2 dgn siMeor nih 'menggelenyo' bebeno,bayangkan seorang DPM masa tuh meleceh camni..yukkssss, xsemiak betui perangai, patutle Allah x makbulkan dia jadi PM!!

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 10:10:00 AM GMT+8

    Bring it on Bro Unspinners!!

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 10:19:00 AM GMT+8

    Nak tau macam mana Polis dapat tap phone conversation Anwar ni?

    Dalam kes rasuah Anwar salah guna kuasa 1998 dimana dia guna kuasa TPM panggil 2 top officer Special Branch supaya mengesan Azizan driver Kak Wan dan Umi Hafilda Ali untuk menarik balik surat dakwaan salah laku seks Anwar yg dihantar pada Mahathir tahun 1998.

    Beberapa tahun sebelum tu, duit Anwar yang disimpan kat rumah dia telah dicuri. Dalam kes Mahkamah tu dia cakap RM 2,000 je yang hilang. Ikut sumber2 anti-reformasi dia hilang RM 2 juta cash. Tu yang dia panggil Polis suruh tap phone rumah dia utk trace sapa yang curi duit tu. Ada setengah pendapat jumhur ulamak (PAS) yang curi duit tu tak lain tak bukan adik angkat kesayangan dia Sukma Liwat Darmawan tu. ha ha ha..

    Kat situ yang si Anwar Berahi ni Kantoi di ERa. Polis bukan je dapat tap perbualan Sukma, malah perbualan Anwar dengan lover2 dia sekali abih kena record dgn bukit AMan.

    Tu yang kita dapat phone conversation ni. Kalau tanya puak2 reformasi. dia kata ni semua konspirasi....ha ha ha. Kalau Anwar main bontot sekali depan depa pun dia kata Konspirasiii...Cobaaan...ha ha ha

  • The Unspinners says:
    February 28, 2010 at 10:21:00 AM GMT+8

    Mussolini

    Maaf. Bukan awak ditujukan sebagai salah satu dua ekor cybertrooper atas.

    Salah sekor telah dibuang terus.

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 10:26:00 AM GMT+8

    Anwar Anwar ... nak membontot masa tu asyik di Hyattt Saujana aja.

    Ramai nampak dia pi situ dulu hehehe

  • YANG GAMBI says:
    February 28, 2010 at 11:24:00 AM GMT+8

    Salam bro,

    Inilah sifat-sifat kebiangan AnuWar bila nak mengawan......hilang degala sifat warak dia, kawan lagi naik meluat bila dengar rakaman pwerbualan peliwat ni dok membiang dengan bini orang shamsidar.....

    Herannya orang macam tok guru Nik Aziz pun sudah jadi lakluk dengan kucing biang ni....

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 11:28:00 AM GMT+8

    Tunggulah masa DSAI jadi piem harap kao dapat berpencen kat Zimbabwe. Apakah ni pemikiraan orang UMNO yang begitu taksub dengan tuduhan melulu ni. Satu dunia dah tau DSAI adalah pemimpin yang cukup dikagumi. Dia tersenarai sebagai pemikir yang paling dihormati di dunia sedangkan UMNO dengan pemimpin korapnya mendatangkan pelbagai bala kepada negara. Aku bergaul ngan orang - seratus peratus PRU akan datang kao terpaksa berlumba2 keluar dari tanah air kita ni..tungguje...

    REFORMASI!!!

  • nshinah says:
    February 28, 2010 at 11:47:00 AM GMT+8

    Syabas kepada The Unspinners.

    Teruskan unspinning.

    Saya terus sokong usaha Tuan, tetapi pastikan ianya berdasarkan fakta ya.

    Sememangnya cara 'mewujudkan parti baru' (PKR) yang berkiblatkan pro-Amerika, proxy Yahudi, dan yang tak malu terima sumbangan rartusan-jutaan wang dari kaum Yahudi (yang berkepentingan sesuatu di negara kaya aset Malaysia ini), adalah taktik HALUS yang kita sedang melihat di dalam senario politik Malaysia dalam 10-12 tahun kebelakangan ini.

    Sebahagian besar pemuda2 yang menyokong Anwar, masih tak "nampak".

    Tujuannya?
    untuk menjadikan Malaysia sebagai negara 'proxy' yahudi yang mana Presiden/pemimpinnya adalah "boneka" yang di pilih US-Yahudi, danBoneka ini akan sentiasa mengikut telunjuk Zionis-Yahudi, sebagaimana yang telah terjadi di Pakistan, Afghanistan, Iraq, beberapa negara Balkans, dana lain-lain lagi.

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 11:56:00 AM GMT+8

    bila yop anwar nak jadi piem? hehhehehe

    16 sept tahun ????
    hehehhehee

    sekarang lu orang dah kalah pilihanraya...tako gi zimbabwe dulu ke?

    anwar...selamat datang ke sg buluh. laksana belut pulang ke lumpor!!! TAHNIAH ANWAR

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 4:17:00 PM GMT+8

    tengok hairani tu punya la hensem, memang dasar mat gay.

    tengok plak norlaila...perghh, celako betul kau nuarrr. masa tu nama kau harum bak bunga mawar.

    tapi masa tu la kau kuat ngongkek, norlaila, meor, hairani, dll.

    tapi skrg kau dah kena hukum karma. nama dah busuk cam longkang, hanya tunggu hari nak ke sg. buluh.

    tu la tempat yg palibg sesuai utk manusia munafik tegar mcm ko ni.

    nnt di sg buluh senang sikit la george soros nak dtg melawat.

    joe

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 4:58:00 PM GMT+8

    Unspinners, mana itu Si Bijan Sial dan Kembara Putih Jahanam, gue mau ligan sama dia sebab bodoh sombong, ha ha

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 5:28:00 PM GMT+8

    Si Juburi tu bukan cerdik sangat pun hanya kuat putar dalam jer. Nak tangkap pencuri tapi kena tangkap diri sebab buat benda jahanam. Allah swt nak tunjuk kejahatan dia. Tapi anak bini masih pertahankan dia sebab mana nak lari lagi. Duit simpanan masih banyak kenalah bertahan sikit sebelum dapat enam kaki bawah tanah kekal.

    Lagi pun juburi tu belajar nak jadi spy tapi spy setengah masak. Sebab tu kena tangkap sebab guna password masuk tapi terlupa password check out.

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 6:32:00 PM GMT+8

    Kes liwat2 ni harap harap boleh panggil sesiapa yg kena dek si mat king leather

    utk memberi kenyataan sebagai mangsa mangsa MKL ni

    Kak wan dan nurul izzah pun berdoalah minta petunjuk dari Allah.

    Sampai bila nak menderita ...

  • dimas says:
    February 28, 2010 at 7:12:00 PM GMT+8

    siBijan tu klu tak percaya bang nuar kaki bontot, cuba mintak jadi pembancuh kopi bang nuar,mesti kena bontot punyer, itu pun klu dia hansem laa

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 10:54:00 PM GMT+8

    Yg bodoh sini wan azizah. pompuan blh hilang suami kpd pompuan lain. tapi azizah hilang laki dia kpd jantan lain. wan azizah patut pakai leather. tapi dia tak tahu pakai leather. malu kat azizah. sampai bila azizah blh bertahan?

  • Anonymous says:
    March 1, 2010 at 10:19:00 AM GMT+8

    Anon;1128, sedarlah yang kau tu tak jambu patutlah kau takkan terima yang CIFUT BABI ni kuat menyontot dan mengentot belakang. Kalau kau jambu pasti kau sedar dan rasya nikmat dibontoti. Ada hajat nak halau kitorang pegi zimbabwe, kau dapat hidup kat malaya ni pun dah kira syukur.

  • reportjgnxreport says:
    March 3, 2010 at 2:29:00 AM GMT+8

    Penyokong anwar kata rakaman itu bukan bang nuwar,'bukan bang nuwar,oranglain tu,ada orang berlakon nak fitnah bang nuwar kami,yusof chong barangkali'.

    Kalau berlakon kira memang real habislah 'pelakon' tu yek.Memang tak nampak langsung macam baca skrip,nampak macam dialog spontan.

    Jadi apakata pencinta bang nuwar buat repot polis.Ayuh buat repot cepat,nanti boleh bang nuwar korang saman malu kepada 'pelakon' handalan yang nak 'memfitnah' beliau itu.Boleh juga korang tahu siapa dalang yg mengupah pelakon2 itu.Maka kes ini boleh dibawa ke court dan bang nuwar korang akan dibersihkan namanya.

    Apa tunggu lagi,REPOTlah!Ada bran?

  • Anonymous says:
    May 24, 2010 at 9:47:00 AM GMT+8

    macam suara bapak dia je yg nak meliwat org. bodoh betul sapa yang buat ni.

  • Multimedia Consultant Inc. says:
    August 12, 2010 at 12:20:00 PM GMT+8

    Dulu, unit forensik telah uji ketulinan suara , Anuar dalam rakaman audio perbualan Anwar dengan Samsidar dan jejaka-jejaka tersebut. Dalam pengecaman suara itu, didapatai 100% koheren, atau sepadan. Dengan menggunakan beberapa perisian yang berbeza, salah satunya Soundpro (Apple version). Sebab suara kita ni macam cap jari jugak, tiada dua yang sama, dari segi frekuensi, pitch,dan sebagainya. Jadi sahlah Anuar punya suara, secara saintifiknya. Kalau tuan-tuan masih tak yakin atau masih anggap itu satu fitnah itu hak saudara. Saya salah seorang yang pakar dalam bidang ini, Sound Eng. TQ

fda

Link2Me WeLinkBk (254)