Visitors

Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak

Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak
Jangan angkuh... terimalah Wang Ehsan

Sunday, February 28, 2010

MYSTERY: Kuasa baru ambilalih Putrajaya bulan Mar 2010?

Ini pun anak Raja juga ... tapi bodoh pasal school dropout
Jebat mendapat perkhabaran akan timbulnya suatu kuasa baru pada Mac 2010. Entah betul entah tidak. Tapi itu perkhabaran yang diterima. Boleh jadi suatu khabar angin, boleh jadi tak jadi dan juga boleh jadi sekadar illusi.

Kalau benar pastinya ianya memeranjatkan dan semua orang akan terlopong mulut. Kuasa apa tu ye..Benda belum tentu jadi..kita tengok sama ada ia akan jadi ke tidak. Tapi Jebat rasa macam mustahil. Politik adalah seni untuk merealisasikan benda-benda mustahil.

Siapa yang akan berkuasa tu ye?

Sumber: Jebat Berkokok
Ada orang kata Ku Li. Tapi dia nafi. Takkan dia nak ganti Anwar yang masih mahu kekal Ketua Pembangkang.

Ada kata tarikh 15 March. Dah hampir ribut tak ada, sepoi-sepoi bahasa pun tak rasa.

Anwar Ibrahim pun ada temberang 916 pada tahun 2008 dan macam-macam konspirasi tak masuk akal. Baca video berikut:


Kelasik punya video.

16 comments:

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 11:45:00 AM GMT+8

    Kita sama sama berharap, DSAI akan dinobatkan sbg PM ke 7. 7 nombor Eric Cantona - harus dijadikan nombor bagi DSAI. Amat beslah jikalau ni terjadi.. harap the unspinners tidak main mencuit perasaan orang yang dambakan kepimpinaan Dato Seri Anwar Ibrahim

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 11:47:00 AM GMT+8

    Yay yay kita dapat PM baru ...yabadabbadooo

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 12:07:00 PM GMT+8

    Politik orang tua selalu tak ada simple dan straight forward. Nanti terperangkap.

    Najib pun tak gelabah.

    Bukan Tengku Razaleigh la. Ini Anwar main auta.

    Ada 10 nak keluar PKR, abenda dia nak cerita orang BN nak lompat ke PR?

  • 4JJ luZ says:
    February 28, 2010 at 12:13:00 PM GMT+8

    CUMA ORANG2 YANG TAK BERAKAL AJE YANG PERCAYA BERITA YANG MACAM GINI. ATAU PUN GOLONGAN2 PELIWAT ATAU YANG SEWAKTU DENGANNYA.

  • anonymous123 says:
    February 28, 2010 at 12:13:00 PM GMT+8

    Hehe yeke yang 'anu' tu yg korang cuba katakan? Janji 16 sept pon entah ke mana.. ni kan pulak March 2010.. Ataupun berita yang diwar2kan ini pasal link ni?
    http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2010/02/kebangkitan-bangsa-melayu-sudah-tiba.html

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 12:18:00 PM GMT+8

    Alahai dulu berbueh2 mulut Al-Juburi mengatakan "WE HAVE THE NUMBERSSSSSSSSSSSSSSS!"lolz..rupa2nya nombo eko hehehhe

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 12:21:00 PM GMT+8

    Minta Allah SWT jauhkanlah dan selamatkan Msia dari Al-Juburi ni!!

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 12:23:00 PM GMT+8

    Bukan Putra jaya la,Tapi di perlimen kerana bulan mac 2010 sidang perlimen akan brmula muking ketua pembakang akan diganti jangan tak tahu pula siapa ketua pembakang tu dia tak mahu cerita ini dibesar besarkan sebab itu ubah cerita putra jaya.

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 12:45:00 PM GMT+8

    Semuga Allah mentakdirkan yang segala tyang terbaik untuk rakyat Malaysia... Ameen...

  • alltheway says:
    February 28, 2010 at 1:57:00 PM GMT+8

    Hanya ada pemimpin yg bakal dapat approval jauh lebih tinggi dari Najib di Malaysia ni.

    Tun Mahathir... he will be welcomed anytime

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 4:09:00 PM GMT+8

    aku dengar think tank ekonomi yg bawa kejayaan malaysia 1990 - 2003 akan kembali ke tingkat 4.

    team ni cukup disegani di peringkat asia dan dihormati di peringkat dunia.

    jew pun angkat topi pada team ni. bayangkan ubat kawalan matawang yg di cadangkan pada thn 1998.

    anwar masa tu sibuk berceramah di china dan europe menakut2kan kata kesan jangka panjang dan pendek kalau dasar kawalan matawang dilaksanakan.

    pemerhati 1.

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 4:11:00 PM GMT+8

    welcome back.

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 4:32:00 PM GMT+8

    Alllahhh ... ku li.

    He is old and out of touch. Masih dok cerita harga getah dan timah lagi. Dok cerita tubuh institusi ini dan itu.

    Cakap pasal rasuah tapi dulu guna duit kerajaan untuk maintain an oppulent lifestyle offices.

    Untung dia ramai dah lupa atau malas nak cerita.

    Bolehkah dia juang nasih Melayu marhaen. Bini Cina portugis. Inlaws duduk London. Adik beradik dia nama pmputih.

    Gua Musang tu macam tempat pontianak lagi.

  • Anonymous says:
    February 28, 2010 at 4:47:00 PM GMT+8

    Apa lagi Ku Li nak dalam hidup dia, semua dah ada kecuali bini. Itu pun dia tak mau kalau dia mau semua perempuan nak sebab dia ada duit. Bagi lah peluang kepada yang lebih muda untuk tadbir negara. Jangan sampai kena tipu oleh Al Juburi lagi sebab dia dah tipu ramai orang termasuk Ular Dalam Semak N.Ajis.

    Kalau nak puaskan nafsu di dunia ni memang tak puas semua hendak termasuk jawatan PM tapi tempat tu hanya satu saja. Kena lah bertanding kalau nak tempat tu bukan main jalan belakang macam JUBURI tu.

    Memanglah kalau cerita pasal pengorbanan tu, Ku Li banyak berkorban pada UMNO tapi UMNO pun dah bayar balik pada dia sebab hasil perjuangan dalam UMNO beliau sekurang-kurang hidup senang dan lebih senang dari kebanyakan rakyat Malaysia yang lain. Duit yang ada dah habis nak belanja dan buat apa lagi nak benda yang susah nak dapat. Bagus Ku Li enjoy saja hidup dan tak payah angan-angan dan termakan pujukan si setan Juburi tu.

  • Aku,Pasbuih Dan Siamang says:
    February 28, 2010 at 6:40:00 PM GMT+8

    SETAHU AKU ANWAR AKAN AMBIL ALIH SEL BARU KAT SUNGAI BULUH,KERANA SEL LAMANYA SEDANG DIUBAH SUAI !!

    MOGA-MOGA ANWAR CEPAT KESANA...!!
    AMIN

  • Anonymous says:
    March 1, 2010 at 12:13:00 AM GMT+8

    Allahyarham Prof Syed Hussein Alatas called Anwar the 'Crown Prince of Sungei Buloh'. A former VP of PKR calls Anwar "The Worm".

    Today a former Anwar Crony from Abrar orp said that the Worm will become The Crown Prince of Sg Buloh latest by July 2010. This will be the end of Anwar Ibrahim, Wan Azizah, PKR and Pakatan.


    So some people are planning to fill up the vacuum to be created when the Worm crawls into Sg Buloh.

    Unfortunately Ku Li is also planning in this direction. There are rumours floating that come 15th of March (the Ides of March when Julius Caesar was assassinated) Ku Li will cause massive defections of BN MPs and with the support of PR will force Dato Najib to give up the PM's office and Ku Li will become Malaysia's 7th PM.

    Ku Li is a nice person. But this idea is more far fetched than Anwar claiming to be a gay virgin.


    You cannot teach an old dog new tricks. This is similar to Ku Li's attempt to steal the "crown" in 1990 with Pairin and Semangat 46. The problem then and now is that all their plans 'bocor' and everyone knows what they are up to.


    If you want to stage a 'coup de etat' there is something called secrecy that is needed.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)