Saturday, January 30, 2010

NEWS: Wan Azizah yang tak ingat masa lepas berlaku jadi saksi alibi pertama


Wan Azizah Nama Pertama Senarai Saksi Alibi Kes Liwat Anwar

KUALA LUMPUR, 29 Jan (Bernama) -- Presiden Parti Keadilan Rakyat Datuk Seri Dr Wan Azizah Ismail adalah antara saksi alibi berhubung kes liwat membabitkan suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim, sebagai tertuduh, kata polis Jumaat.

"Untuk makluman, nama Datuk Seri Wan Azizah adalah nama pertama dalam senarai antara 13 orang saksi alibi dalam notis alibi di bawah Seksyen 402 A Kanun Prosedur Jenayah yang dikemukakan melalui peguam S.N Nair dan Partners," Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Datuk Ku Chin Wah berkata dalam satu kenyataan.

Kenyataan itu merujuk kepada laporan media bahawa R.Sivarasa, antara peguam kepada Anwar, tidak ingat nama Wan Azizah ada dikemukakan sebagai alibi dalam kes itu.

Wan Azizah dipanggil polis tiga hari lepas untuk memberi kenyataan.

Anwar, 63, dituduh meliwat bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan, 24, di sebuah kondominium di Bukit Damansara, Kuala Lumpur pada 26 Jun 2008.

Baca seterusnya sini.
Ini kes dah lama Kak Wan. Bolehkah ingat?

Masa lepas berlaku pun Kak Wan tidak ingat. Ingat tidak kata berikut:


Mana Kak Wan? Dia bermesyuarat atau dia bersama kami? Oppps ... soalan tidak berkaitan.

Ingat Kak Wan. CCTV ada ...

9 comments:

  • Anonymous says:
    January 30, 2010 at 12:00:00 PM GMT+8

    Dalam sebulan dua ni

    Bersiap sedia lah wahai rakyat Malaysia


    Al Juburi akan guna semaksimum mungkin segala bapak nenek saluran serta strategi utk memporak peranda kan Negara ini

    Mari kita bersedia !!!!!

    Celako celako celako!!!

  • amieiezam says:
    January 30, 2010 at 1:01:00 PM GMT+8

    anak cover baik punyaaaa.... tapi kena ingat dalam kubor nanti takder sapa2 nak cover dah!!!

    ingat izzah ingat.... kalau u ada bapak yang u rasa di aniaya... saiful juga ada ayah dan ibu yang mungkin juga dia teraniaya...

    liwat wehh...bukan suka sama suka

  • Anonymous says:
    January 30, 2010 at 1:02:00 PM GMT+8

    Anwar akan cuba sedaya untuk menangguh kan kes liwat nya selama mungkin dengan harapan Saiful akan meninggal dunia sebelum kes liwat di bicarakan di Mahkamah

    Dengan cara ini beliau akan terlepas dari di bicarakan di Mahkamah.

  • Anonymous says:
    January 30, 2010 at 1:35:00 PM GMT+8

    Janganlah kerana nak menjaga nama keluarga sanggup menipu.

    Ingatlah pada keturunan yang mungkin menanggung dosa.

  • Anonymous says:
    January 30, 2010 at 1:38:00 PM GMT+8

    Mungkin pada masa depan, kak wan akan menulis buku menceritakan nasib kehidupannya bersama suami yg ahli politik.

    Mungkin juga jadi best seller, jeng jeng jeng ...

  • lara_nur says:
    January 30, 2010 at 1:54:00 PM GMT+8

    ahhaa tak sabar nak tengok drama anak beranak! best best!

  • Anonymous says:
    January 30, 2010 at 3:37:00 PM GMT+8

    muahahaha kantoi!!!

  • Anonymous says:
    January 30, 2010 at 4:31:00 PM GMT+8

    hehehheehahahahahhahaehhehehhahahhah kahakahakahakahkaak ahkaafakkakhakahahkaha , ketawa besau aku. kita tunggu............. apa jadi selepas ini, jeng, jeng jeng jeng jeng.

  • Anonymous says:
    January 30, 2010 at 4:45:00 PM GMT+8

    Kesian Kak Wan tak tahu mana pi Suami sekor, lupa2 nya Mat king Leather lagi berasmara dono. hah..ha..ha..hah..ha.., seperti mamat ketagih dadah, kalau dah gian, jangan kata taik anjing, taik babi pun sanggup sedot, stim kodoklah katakan..hah..ha...ha..ha..

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)