Greetings

Wednesday, December 30, 2009

UNSPIN: Si "Celaka" tipu mengenai tamat kontrak Annual Bakhri!



Baca tajuk baik mSTar atau pun Haprakdaily. Kenapa tajuknya kata Annual Bakri letak jawatan? Lepas tu N.Ajis kata dia tak letak jawatan tapi kontrak habis. Dua-dua sekali habis serentak?

Teruk betul situa terkutuk ni menipu. Kalau kami cakap, nanti kata tipu, baik kami petik dari blog PAS sendiri iatu Bakaq Penarik Beca sini:

mStar Online semalam memetik Tok Guru Menteri Besar Kelantan berkata:

"Saya boleh mengesahkan Annual Bakhri sudahpun menyerahkan surat peletakan jawatannya dan saya baru menerima pagi ini, begitu juga dengan Saiba"
Harakah Daily semalam pula melaporkan:

Bercakap kepada pemberita dalam satu sidang media di kediaman Menteri Besar hari ini, beliau memberitahu niat setiausaha politiknya, Anual Bakhri Haroun untuk meletakkan jawatan sudah lama dinyatakan.
Peliknya, mengapa orang yang sudah lama mahu meletakkan jawatan dilaporkan oleh Anuar Hashim Isnin lalu bahawa beliau:

"Mengundur diri dalam keadaan yang sukar"
Kalau betul Annual sudah "menyerahkan surat peletakan jawatannya" dan sudah lama menyatakan hasrat untuk meletakkan jawatan, mengapa lenggok bahasa Annual tidak mencerminkan sikap orang yang sudah "menyerahkan surat peletakan jawatannya" dan sudah lama menyatakan hasrat untuk meletakkan jawatan? Malaysian Insider semalam memetik Annual berkata:

"Biar dulu, saya sendiri belum ada (terima) hitam putih perkara itu. Saya cuma dengar perkara itu akan dibincang dalam mesyuarat Dewan Harian petang ini.

"Jadi, apa pun biar dulu. Saya tak mahu mendahului sebarang keputusan dan kenyataan"
Sudahlah pembohong punya Tok Guru palsu. Buktikan dengn surat kontrak? Ada sampai dua orang kontrak habis dan dua-dua orang Husam. Saya sayangkan Husam?

Kalau dari ikut cakap anak, tak macam gitu. PAS bakal jadilah Parti (Nik) Aziz & Sabariah

20 comments:

  • YANG GAMBI says:
    December 30, 2009 at 11:48:00 AM GMT+8

    Salam bro, itu dah kerja ulama PAS, cakap berbelit-belit....... sayangnya puak-puak hamPAS ni tak reti-reti sedar....

  • Frodo Baggins says:
    December 30, 2009 at 11:53:00 AM GMT+8

    kekekkeke ni strategi ... bak kata pepatah ... lidah bercabang! huhuhuhu. kita tunggu kesah selanjutnya ..

    >>________<<

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 12:11:00 PM GMT+8

    Bravo bro Unspinner kerana kerap undate blog, tq. Double thumb up!

    BTW ulama PAS dan jadi ula sebab tu cakap belit belit.

  • Belacak says:
    December 30, 2009 at 12:12:00 PM GMT+8

    Salam bro

    Dulu semasa PRK Pematang Pasir, TANTAWIE (Ketua Pemuda PAS) pernah mengeluarkan kenyataan akan membantu keluarga isteri kedua calon BN, (yg didakwa kawin secara sembunyi) untuk mendapatkan bantuan guaman.

    Sekarang kita menyeru Tantawie agar dapat memberi bantuan guaman kepada ibu bapa isteri kedua Dr Rosli agar mendapat pembelaan juga!.

    Sekarang... Doa Tuan Guru N.ajis sudah terbalik ke?

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 12:15:00 PM GMT+8

    lidah bercabang n.ajis ..pandai jilat cipap pakcik serban ni kot?

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 12:30:00 PM GMT+8

    nampaknya unspinners sudah panas. hehehe. hati terbakar je kena celaka dgn nik aziz.

    jadi, celakakan balik nik aziz. carutkan balik org tua ni. bangsat membangsatkan antara satu sama lain.

    kerana bangsa melayu memang bangsa bangsat. hahaha.

  • kluangman says:
    December 30, 2009 at 12:37:00 PM GMT+8

    Biarlah Nik Aziz menari ikut gendang yang dipalunya sendiri.

    Dia akan keletihan dan terpukul sendiri juga akhirnya.

    Ahli dan penyokong PAS sedang bersedia mengiringnya ke pintu keluar.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 12:43:00 PM GMT+8

    Wat about SIL ?
    resain or sack or komplet kontrak ?
    I tink got summor strory behind all dis wan.
    Tq yams leaf,
    if have summor can ask again.
    Mah Ngah Tong.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 1:23:00 PM GMT+8

    Penipuan ditutup dengan penipuan.

    Itulah strategi ulama2 PAS bila masaalah terdedah.

    Dari isu bai'ah talak tiga,isu nepotisme,kronisme,isu ahli kahwin sindiket,isu haji balak,isu hudud,isu negara Islam dan banyak lagi.

    Memalukan.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 1:27:00 PM GMT+8

    celako! celako! celako!

    pecog peghok! pecoh penghok!

    mung masok neghako!
    mung kapir!

    Ambo tok guru tersohor lagi murshit! Tuhe pong tok sebengkeng ambo!

  • Pemerhati says:
    December 30, 2009 at 2:02:00 PM GMT+8

    Semua orang politik menipu!
    Jadi apalah dihairankan sangat TGNA menipu?
    Kan tipu itu adalah sunat utk keluar dpd masalah.
    Hidup PAS!
    Mampus UMNO!

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 2:14:00 PM GMT+8

    UMNO TU MAMAK JE YG BERKUASA
    MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  • Rosmah says:
    December 30, 2009 at 2:35:00 PM GMT+8

    La.. Salah Laporan kot.. Macam masa najib turun pahang..

    Utusan kata 30ribu
    Berita Harian kata 10ribu
    Star kata 8ribu
    Kosmo kata 5ribu
    ..........

    Pikir2kan..

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 3:12:00 PM GMT+8

    MORE SHIT DOLL HAM PAS .....
    Ulama Kelantan yang melacurkan agama Islam

  • Media Cyber says:
    December 30, 2009 at 3:20:00 PM GMT+8

    Orang sesabar Nik Aziz sudah mula cakap soal CELAKA. Ini menunjukkan tahap kesabarannya mula hilang.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 4:14:00 PM GMT+8

    to media cyber

    based on your statement i can conclude dat najib lebih sabar dari nik aziz.sesabar nik aziz dah keluar perkataan celaka tp najib yang teruk kena hentam kene tuduh membunuh samapai buat akuan palsu, isteri dihina dan dicarut tak pernah pun melenting.

    nik aziz siap doa bala lagi kat dia macam dia tu syaitan...ada dia mencarut apatah lagi bermuka masam?

    kepada nik aziz, awak dah banyak mengata dan menyumpah seranah orang selama ni. so sekarang rasalah apa yang orang awak hina dulu rasa.

    ini baru kena sikit dah celupar mulut. kalo kena sebanyk yang awak bagi kat orang dulu apa perkataan mencarut yang keluar agaknya???

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 4:18:00 PM GMT+8

    sambungan kat atas

    Allah tu maha pengasih dan penyayang. maha adil.

    setiap satu ada balasannya wahai nik aziz.awak bukan nabi.jadi jaga tingkah laku.

    statement ni bukan nak cakap najib tu baik sangat. cuma nak compare antara 2 personaliti politik. buka hati dan minda anda.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 4:35:00 PM GMT+8

    Sekadar renungan!
    Balasan Allah pada mana-mana pemimpin yang telah mengkafirkan sesama Islam di Malaysia.Allah telah tunjukkan diduionesnia lagi.....

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 4:36:00 PM GMT+8

    -pembetulan didunia lagi...

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 7:52:00 PM GMT+8

    kalau dah tamat kontrek apsal bagi surat letak jawatan. gila betul org tua nie. durian dikata cempedak. kalau pengikut tak stuju dikata celaka.

    memang dah nak mampos org tua nie.

    joe.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)