Wednesday, December 30, 2009

UNSPIN: Puaka Berserban masih "sayang" Husam?



Kami petik lagi dari sumber blog PAS yang sama, Penarik Beca sini. Hangpa tak boleh kata kami kelentong. Kalau tuduh juga, maknanya blog PAS yang ini yang kaki fitnah tidak ikut nasihat Hadi supaya henti fitnah.

Cerita kedua yang lebih hebat:

Harakah Daily semalam juga memetik Tok Guru berkata:

"Mana boleh dia (Husam) letak jawatan...Datuk Husam ini antara yang saya sayang, dia punya kebijaksanaan"
Dalam posting bertajuk "Alahai" pada 13/12/09, anak Tok Guru melengking:

Kalau ditanya saya, tentunya saya jawab, kalau adapun Exco yang patut letak jawatan, saya WAJIBKAN seorang Exco itu saja yang letak jawatan. Ada berani Exco yang seorang itu menyahut cabaran?
Dengan anak Tok Guru (palsu) Puaka Berserban, jangan main-main. Baru berapa posting dalam blog baru, anak pompuan dia Nik Amalina boleh marahkan pemimpin PAS kerana tidak pertahankan ayahnya. Tak lama lepas tu N.Ajis  sudah kata mahu gugurkan ahli exco dan tak mahu calun import.

Tak salahlah kita kata PAS lani adalah parti kaum keluarga - Parti (Nik) Aziz & Sabariah. Ahli pilih Presiden,  Timbalan dan Naib Presiden, tapi dia boleh suruh buang mereka semua. Presiden dan diterima AJK Pusat pilih Pesuruhjaya Negeri, termasuk dirinya untuk Kelantan, dia boleh suruh gugurkan Pesuruhjaya Selangor ikut suka serban dia. Dia dah lupa dia jadi murshidul am atas lantikan.

Takyah nak bohong-bohong dan selindung-selindung, pendirian Nik Abduh dan Nik Amalina membela Ariffahmi dan membenci Kickdefella begitu jelas. Kebencian anak beranak bukan baru. Baca blog Kisah Benar sini, kalau nak tahu.

N.Ajis, yang rumah mereka anak beranak dibuat atas tanah wakaf yang dia sendiri adalah pemegang amanah, perlu pilih. Sayang anak atau sayang Husam.

Sayang apa dengan Husam tu, N.Ajis. Dia tu orang Anwar Ibrahim. Jangan-jangan N.Ajis gay? Mana kita tau. Apa-apa boleh berlaku. Dia tuduh orang rasuah tapi dia dirasuah dengan haji. Kat pondok-pondok orang PAS belajar, banyak cerita-cerita berlaku guru-guru pondok ceroboh murid-murid jantan.

17 comments:

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 3:21:00 PM GMT+8

    PUAKA BERSERBAN NI BAPA DARI SEGALA BAPA SYAITAN DAN JIN SEBAB DAH TERLALU LAMA DAH MENJADI PUAKA BERSERBAN KELANTAN

  • This comment has been removed by a blog administrator.
    Anonymous says:
    December 30, 2009 at 3:34:00 PM GMT+8

    This comment has been removed by a blog administrator.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 3:59:00 PM GMT+8

    to najib pembunuh kejam

    kita fikir dengan mata hati. mana akal fikiran yang waras? semuanya ada bukti yang jelas, audio, video...apa lagi yang tak cukup unutk tunjukan sapa sebenarnya nik aziz tu.

    satu lagi statement sapa yang kutuk nik aziz dapat bala- nak tanya sikit, nik aziz tu nabi selepas nabi muhammad ke sampai ko boleh cakap macam tu sekali?

    ko terlalu taksub nik aziz sampai dah samakan dia dengan Nabi Muhammad SAW.

    dah boleh fikir dengan betul ke? ke umur ko belasan tahun? kalo tak cukup umur jganla masuk politik!!!!

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 4:01:00 PM GMT+8

    Nik Aziz contoh terbaik ulama kuat kelentong.Dan makan rasuah pulak nak pergi haji tu.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 4:04:00 PM GMT+8

    Kenapa Nik Aziz diturunkan bala demi bala sekarang?

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 4:05:00 PM GMT+8

    Bala menimpa PAS tak habis2.

    Keburukan dan penipuan PAS semuanya terdedah.

    Kenapa agaknya?

  • This comment has been removed by a blog administrator.
    Anonymous says:
    December 30, 2009 at 4:30:00 PM GMT+8

    This comment has been removed by a blog administrator.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 4:30:00 PM GMT+8

    Sekadar renungan!
    Balasan Allah pada mana-mana pemimpin yang telah mengkafirkan sesama Islam di Malaysia.Allah telah tunjukkan didunia lagi.....

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 5:01:00 PM GMT+8

    sedikit demi sedikit org dah mula sedar dengan kesesatannya...
    aku dari dulu dah kata...org ini patut di siasat..
    pembawaanya menyesatkan ramai orang..

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 5:11:00 PM GMT+8

    CELAKA...CELAKA...CELAKA..

    ORANG UMNO MEMANG....
    CELAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CELAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    CELAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    BLOGER UMNO MEMANG......
    CELAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CELAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    CELAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 5:30:00 PM GMT+8

    Yang mencarut tu sapa?

    Ulamak palsu Nik Ajis.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 6:41:00 PM GMT+8

    'CELAKO...CELAKO...CELAKO..meme CELAKO..

    Huhu.. alahai Tuan Guru

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 7:58:00 PM GMT+8

    ini lah balasannya kalau tau kebenaran tapi sembunyikan. kata berpolitik cara islam.

    dah tau anwar meliwat tapi ko selamatkan dia sbb nak raih keuntungan politik.

    bak kata husam ...kita mau tunggangg anwar.

    sekarang siapa tunggang siapa??

    anwar dah tunggang-langgangkan pas bersama dia supaya sama2 masuk neraka sungai buluh. hahahaha....

    joe.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 8:00:00 PM GMT+8

    husam taat pada paymaster dia saja, siapa yg bagi RM besar dia taat.

    stakat projek kambing dan beli insuran utk janda dikata hebatt. kehkehkeh...

    aku pon bolehh...

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 9:11:00 PM GMT+8

    Nik Aziz sayang Husam.

    Nik Abduh dan Nik Amalina benci Husam.

    Jadi yang celaka tu mesti blog2 dua ekor anak Nik Aziz sendiri.

    Love triangle macam ni mana boleh tahan lama.

  • Anonymous says:
    December 30, 2009 at 9:47:00 PM GMT+8

    betul2,kawe meme stuju. buek gapo nok sembunyikan kebenare. dok pecayo kuaso tuhan ko?? dale isle kito meme diaja supayo berkato benar. denge berkak kito kato benar mako ore sokung kito.

  • Anonymous says:
    December 31, 2009 at 5:56:00 PM GMT+8

    slm,aku stuju dgn anon 7:58,TGNA ni tau kebenaran,tp cuba sembunyikan malah buat kerjasama lg dgn DSAI tu...mcmana kami nak hormat kt dia?TGNA,kan anda seorang ulama yg tahu hukum hakam..ke hanya ulamak politik je?

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)