Tuesday, October 27, 2009

NEWS: Beranikah N.Ajis datang bersemuka malam Rabu?


Nik Aziz diminta hadir

Oleh saiful haizan hasam
saiful.hasam@utusan.com.my

KUALA LUMPUR 26 Okt. – Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali berharap Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat dapat menghadiri mesyuarat khas parti itu Rabu ini.

Beliau yang namanya turut disebut oleh Mursyidul Am Pas itu perlu ‘dibersihkan’ daripada kepimpinan parti menganggap kehadiran Nik Abdul Aziz penting untuk menjelaskan maksud cadangan tersebut.

Pada sidang akhbar selama 35 minit hari ini, Mustafa beberapa kali mengulangi harapan supaya Nik Abdul Aziz dapat menghadirkan diri bagi membolehkan Ahli Jawatankuasa Pas Pusat dan Pesuruhjaya Negeri mendengar sendiri penjelasan Menteri Besar Kelantan itu berhubung cadangan mengadakan Muktamar Agung Khas (EGM).

Katanya, mesyuarat itu diadakan pada pukul 8.30 malam selepas mengambil kira kesibukan Ahli Parlimen Pas yang bersidang di Dewan Rakyat termasuk Nik Abdul Aziz yang perlu menghadiri persidangan Dewan Undangan Negeri (DUN) Kelantan pada sebelah siang.

Baca seterusnya sini

Alah nanti kata settle tak ada apa-apa. Dalam meeting, Nik Aziz tak tau apa dikatakan. Tak lama lagi situa kutuk ni membebel lagi. Semua orang lain salah. Semua kena ikut cakap dia.

Biarkan Nicky Pharoah dengan nyanyuknya! Biarkan! Biarkan!

7 comments:

 • Anonymous says:
  October 27, 2009 at 2:49:00 PM GMT+8

  Kalau sayalah Nick Aziz, sudah tentu saya tak akan pi mesyuarat khas. Sebabnya kalau jadi apa-apa saya ada alasan iaitu saya pesan benda lain tetapi Salahudin cakap benda lain. Kah, kah. Bijak tak saya?

 • Anonymous says:
  October 27, 2009 at 2:58:00 PM GMT+8

  Lagipun sebagai politikawan tulen, ambo ni taklah senaif itu untuk serahke 'tengkuk' ambo kepada semua pak darakula yang tak sabo nak baham daroh ambo yang suci. Ha, ha depo ingek ambo bodooo macam KAGA, cis!!!

 • Anonymous says:
  October 27, 2009 at 3:27:00 PM GMT+8

  Hampa semua jangan x tau ini semua mainan al juburi tu. Dia tau nikky ajiz dah nak jalanda.Bila nikky ajis tak de hj adi akan kerjakan dia kerana banyak rahsia al juburi di ketahui nya. Jadi dia pun buat konspirasi jatuhkan aji adi dulu.Aljuburi pun pasang angan angan nak jadi PM. Kalau aji adi Presidin Pas mungkin sulit sikit Al juburi nak jadi PM.Seperti kata orang Perak ' belom dia ngne kekite kite ngne kedie'. Tapi al juburi jangan tak ingat MANUSIA HANYA BOLIH MERANCANG YANG MENENTUKAN HANYA ALLAH.

 • Anonymous says:
  October 27, 2009 at 3:37:00 PM GMT+8

  Apa percaya sangat wayang PAS ini.

  Risikan mereka kata selepas Bagan Pinang BN rasa yakin kalau bubar DUN Perak BN akan menang. Dengar kata ada kemungkinan BN nak bubar DUN Perak kerana dah buntu dalam kemelut sekarang.

  PAS buat2 lakonan ada krisis supaya UMNO rasa Melayu di Perak akan sokong mereka dan sokongan bukan Melayu kpd PAS di Perak jadi luntur.

  Pakatan masih berharapkan PR di Perak tahun ini.

 • Anonymous says:
  October 27, 2009 at 4:03:00 PM GMT+8

  Apa agaknya perasaan Nik Aziz bila jumpa dengan rakan seperjuangan dia yang yang dia panggil SAMPAH tu?

  Ingat ada malu atau segan tak?

 • Jeffry says:
  October 27, 2009 at 4:30:00 PM GMT+8

  SLM BRO..NIKY AJIS aka FIRAUJIS aka NIKY PHARAOH MMG AKAN DTG PD MESYUARAT TU. TP SBG TUKANG JELING JEK HUHUHU

 • Anonymous says:
  October 27, 2009 at 5:19:00 PM GMT+8

  Fuh, lega akhirnya Tok Nik sambut cabaran juak-juak musuh kito! TQ sumo. Kalau tak mampuih ambo jadi balaci bagi Tok ambo nih.

  Ambo yang benar,

  Salatuddin.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)