Keadilan buat mangsa

Keadilan buat mangsa

Saturday, October 31, 2009

MYSTERY: Anwar lari ke US atau Turki?


Masa open house hari raya,kami duduk dengan seorang Tan Sri. Jolok puny ajolok, dia pun cerita pasal Anwar.

Anwar pergi ke rumah Najib di Jalan Duta pada satu malam tanpa appointment. Dia datang diatur oleh Lim Kok Wing. Ikut sama adalah Nurul Izzah.

Anwar mintak tolong pada Najib untuk selamatkan dia dari kes liwat. Katanya tolonglah for old time state.

Janjinya pada Najib tidak akan mainkan isu Altantunya lagi. Dia beritahu Najib dia untuk lari ke luar negara bersama Wan Azizah. Anwar mintak Najib tengok-tengokkan keselamatan (Nurul) Izzah.

Najib jawab dia tidak ada masaalah dengan kes Altantunya kerana dia kata dia tak buat. Dalam hal liwat, Najib kata dia tak boleh campur tangan dalam hal mahkamah.

Habis saja Tan Sri cerita, kami tanya. Agak-agak Tan Sri, Anwar kena tak kes liwat? Orang kata kes itu kuat dan bukti dia tak boleh nafikan melainkan lamnatkan.

Tan Sri hanya jawab Anwar akan cabut lari ke luar negara. Macam bersetju, seorang kawan kata lari ke USA. Jawab Tan Sri, tak boleh obvious sangat. Kawan kami kata mungkin ke Turki dengan bantuan Erdogan. Sana pun bebas ... Senyum kami semua.

Wallahu alam. Apa Anwar buat di Dubai seorang diri tanpa iringan Saifuddin Nasutian dan Badrul Amin? Apa Mahkamah akan buat kelulusan pada November 6hb berkenaan bukti yang perlu diberikan kepada pasukan pembelaan Anwar?

Jeng jeng jeng ...

19 comments:

  • Anonymous says:
    October 31, 2009 at 5:57:00 PM GMT+8

    kesian altantuya.nasib dia tak terbela.

  • Anonymous says:
    October 31, 2009 at 6:07:00 PM GMT+8

    aku rasa anwar akan lari ke US bukan ke turki. w/pun di turki dia ramai kawan, tapi aku rasa anwar akan tetap ke US.

    aku vote for US.

    joe.

  • Anonymous says:
    October 31, 2009 at 7:02:00 PM GMT+8

    aku rasa Anwar boleh pergi mana sahaja....walaupun Mongolia

  • Anonymous says:
    October 31, 2009 at 7:33:00 PM GMT+8

    Macam karangan fantasi remaja je

  • kembara putih says:
    October 31, 2009 at 8:28:00 PM GMT+8

    sampah punya blog, takde isi, karangan budak2, sesuai untuk dibaca oleh ahli2 UMNO yang pemikiran level rendah

  • Anonymous says:
    October 31, 2009 at 8:35:00 PM GMT+8

    ha ha
    ada anwar xde anwar bukan masalah
    yang tetap bn kalah
    tu dah pasti
    elok kao cuba ciluk seberapa banyak yg boleh sementera waktu
    lepas pru13 kao ni will be out of a job!

  • Anonymous says:
    October 31, 2009 at 9:33:00 PM GMT+8

    eleh

    yg tak suka tu bleh blah lah

    kita suka Unspinners plak

    anwar & geng kena belasah kita happy apa

  • NUAR BERAHI BEKAS BANDUAN says:
    October 31, 2009 at 10:04:00 PM GMT+8

    DIA LARI TERCIRIT-CIRIT.SELALUNYA KERJA DIA NAK BAGI ORANG SENANG CIRIT SEKARANG DIA SENDIRI YANG TERCIRIT.YANG BEST BANYAK LAGI PENCACAI2 LEMBU YANG MASIH NAK JILAT CIRIT DIA MUAHAHAHAHAHAHAHAHAA HU HU HU

  • hafiz says:
    October 31, 2009 at 10:32:00 PM GMT+8

    ko cakap blog ni blog budak2, blog pembangkang lagi la macam haprak. komen yang memuja, dan di puja je terpilih. cuba kritik sikit. .tak dapat deh nak lepas. . anuwar dia nak p mana mampuih kat dia. dia takdak dalam negara ni, aman bahagia. . sejak bodowi lepaskan dia, Malaysia huru hara dengan demotrasi yang bukan2. . mampuih dia, aman Malaysia.

    Hafiz Azmi

  • Shah says:
    October 31, 2009 at 10:39:00 PM GMT+8

    Anwar akan lari ke US sebab gay di halalkan. Gay itu Anwar dan Anwar itu gay. Bontot untuk Anwar dan Anwar suka bontot

  • Anonymous says:
    October 31, 2009 at 10:48:00 PM GMT+8

    kalau dah dasar pembangkang tuh...kepala hotak diaorg mmg tak boleh tune lagi...mana pernah nampak baik...masih nak agung2 kan peliwat...

  • Anonymous says:
    October 31, 2009 at 11:34:00 PM GMT+8

    I Vote for US....Anwar akan lari ke US

    Anon

  • Anonymous says:
    November 1, 2009 at 12:13:00 AM GMT+8

    Anwar AKan LARI KE ISRAEL.... Serius...

    ISRAEL Tiap2 tahun ada festival atau parade untuk kaum2 Anwar nie..

    KOMFEM anwar suka.. muehahaha..

    http://www.youtube.com/watch?v=sw6DuDUhxp4

    FU Zionism.. even ortodox Jew pon anti org cam Nuar nie muehahahaha...

    Herr

  • My Longest Yard says:
    November 1, 2009 at 10:37:00 AM GMT+8

    Unspinner,saya yakin betul..

    Saya pilih US..

    Saya kunci jawapan ini!

    Anwar mampuih, Malaysia aman...

  • Anonymous says:
    November 1, 2009 at 11:20:00 AM GMT+8

    Turki.
    Ada Turkish bath.

  • Anonymous says:
    November 1, 2009 at 12:19:00 PM GMT+8

    Aku vote Turki, kalau US terus nanti nampak obvious sangat pulak. kemudian2 boleh pergi US.

    Alaa.. tapi dia boleh pergi mana dia suka asalkan dapat lari.

  • Anonymous says:
    November 2, 2009 at 11:54:00 AM GMT+8

    bodoh betul pembangkang ni.. aku dok baca n komen kt blog PKR n PAS, xdak plak diorg nak approve? awat? takut ka?? bodoh piang..

  • Anonymous says:
    November 3, 2009 at 11:42:00 AM GMT+8

    lari USla wehhh..sana ada Al Gore Al JUburi blh liwat sesuka hati...nak pancut mana suka lntak le nti blh gak brpacaran ngan paul wolfowitz baru ada uuummph

  • Anonymous says:
    November 3, 2009 at 11:43:00 AM GMT+8

    lari USla wehhh..sana ada Al Gore Al JUburi blh liwat sesuka hati...nak pancut mana suka lntak le nti blh gak brpacaran ngan paul wolfowitz baru ada uuummph

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)